Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raquel

Pomóżcie!!!!!!

Polecane posty

Gość raquel

ludzie, szykuje mi sie wyjazd do chin za miesiac i dzisiaj wypelniajac wniosek o vize okazalo sie ze moj paszport byl wazny do lipca tego roku. mieszkam w Hiszpanii, nie mam czasu jechac do polski po paszport, czy ktos sie orientuje czy moge wyrobic paszport w konsulacie w hiszpanii i ile czasu mniej wiecej to zajmuje oraz jakie dokumety potrzebuje. zdarze zalatwic to wszystko w miesiac?? pomozcie!!!

Gość JEDYNA PRAWDZIWA FANKA DZIW
mozesz, czas oczekiwania to okolo 6 tygodni

Gość zmartwionamonika
możesz zgłos sie jutro do konsulatu najbliższego, mysle że powinno ci to zając max 2 tygodnie

Gość raquel
wiec 2 czy 6??? bo to robi ogromna roznice, wyjazd jest za miesiac wiec 6 tyg odpada... musze miec czas na wyslanie wniosku do ambasady chinskiej z numerami documentu...

Gość zmartwionamonika
dwa to jakaś kretynka pisze wyżej ale musisz to załatwic od ręki jutro

Gość raquel
a ten paszport tymczzasowy?? slyszalam ze moga wydac taki ktory jest wazny do 12 miesiecy, i ze trwa mniej czasu wyrobienie go

Gość zmartwionamonika
nie nie tymczasowy trwały ale z ciebie matoł łoł matko , co ty robisz za granica sprzątasz kible czy zmywak

Gość raquel
i po co mnie pojezdzasz, masz jakis problem z rozumieniem moich pytan?? jest paszport i paszport tymczasowy, ktory jest wazny do 12 miesiecy i z tego co wiem to dostaje sie go w czasie oczekiwania na paszport 10 letni. nie jestem pewna co do czasu wydania tego TYMCZASOWEGO DOKUMENTU dlatego pisze na forum.. nie masz nic ciekawszego do napisania to nie wypowiadaj sie na moim topiku. a kible to moze sprzata twoja stara

Gość zmartwionamonika
jebaj sie cipo wiesniarko hiszpańska wiesz co to hiszpanska mucha chociaż?????????