Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sama a jednak inna

spytałam go wczoraj w smsie, czy się we mnie zakochał.Milczy.Jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość fasada
a jakie to ma znaczenie gdzie sa dzieci...

Gość ja jednakowosz
"dwa - nie kocha cię, tylko myśli, jak ci to przekazać, abyś nie cierpiała " ha ha ha jasne czy wy baby zawsze musicie wymyślać takie sentymantalne bzdury? facetowi się zaruchać marzyło a widzi, że nici to milczy

Gość fasada
oczywiscie, rodzina nic nie znaczy... ech nie wiem jakie masz z nim uklady, ale faceci w tym wieku juz sie nie zakochuja, jedynie szukaja dupska do zerzniecia ;)

Gość ufdhvudfv
A co ty taka zdesperowana jestes, ze nie dosc, ze zonaty i dzieciaty to jeszcze stary? Lepiej od takich w middle age crisis trzymac sie z daleka. Przejdzie mu szybko i ucieknie do zonki do ciepelka ogniska domowego.

Gość fasada
najlepiej to jedrne cialko, mlodych dziewuch nie brakuje, naiwnych tez! a jak kupi jej ladny prezencik to mu wszystkie swoje dziurki odda bez jekniecia ;)

faceci w tym wieku juz sie nie zakoch*ja, jedynie szukaja dupska do zerzniecia dzięki...już wszystko jasne...to jedno zdanie uświadomiło mi wszystko. Kasuję jego nr i do rana wyryczę się w poduszkę. Od jutra nie ma go

mam 23 lata, nie znam jeszcze mężczyzn za dobrze, doświadczenia z nimi za dużego też nie mam

Gość fasada
i nie daj sobie nic wmowic!pamietaj,ze facet zonke ma, ze szuka se na boku i wszelkie klamstwo (np kocham cie) wypowie tylko po to, zeby sobie zycie starcze urozmaicic ;) nie znam pana, ale na twojim miejscu bylabym mega ostrozna lepiej zebys teraz plakala w poduszke niz jak z nim zajdziesz a on ci powie ze zonki nie zostawi wtedy beda dopiero i rozpacz i lzy

Gość fasada
poza tym co to za milosc z zonatym i to o tyle starszym nie lepiej ci zakochac sie w kims mlodym i jeszcze nie doswiadczonym zyciem?

pewnie, że lepiej ale zawsze ciągnęło mnie do starszych:(

Gość fasada
jeszcze jedno: dla MNIE FACECI ZONACI PROBUJACY SOBIE KRECIC NA BOKU MLODE DZIEWCZYNY TO SZUJE JAKICH MALO!!! I NIE MA ZNACZENIA W JAKIM SA WIEKU

Gość fasada dobrze mówi
po co ci stary zużyty pryk. zone ma to niech sie nią zajmie a nie takich mlodych dziewczyn sie zachciewa. a Ty znajdziesz kogos fajnego mlodego a nie prykola z problemami

Gość fasada
sluchaj,niech sobie bedzie starszy, ale nie o 20lat! i nie zonaty/zajety! ulokujesz uczucia w niewlasciwym gosciu i bedziesz wyla! dla mnie max wieku to 10lat

Gość fasada
mialam na mysli 10lat roznicy, znalam takie zwiazki ;) nie bylo odczuwalne ze miedzy nimi jest 10lat roznicy wieku

Macie rację. A ten pewnie cieszy się, że gówniarę poderwał. Sama teraz jestem zła na siebie. Nigdy nie byłam z chłopakiem w swoim wieku lub zbliżonym. Różnica wieku zawsze przewąznie 15 - 25 lat. Może to błąd

Gość fasada
i naprawde pomysl co bedzie jesli z nim wpadniesz, bo to jest prawdopodobne nie daj sie omamic naprawde on juz przezyl milosc swojego zycia to jego zona, na starosc szuka gnoj fajerwerkow i chce sie twojim kosztem zabawic ile dziewuch dalo sie na to nabrac.... a konsekwencje jakie potem to wlasnie dziewuchy ponosza bywaja bardzo bolesne pomysl o tym

Gość ja jednakowosz
starsi ci się podobają - ok ale takie bubki co lubią zaruchać z młodą dupcią w ukryciu przed żoną cię nie odrzucają? co może podobać się w takim facecie? to taki pospolity typ... taki zwykły oportunista, pierwotniak zwykły

Gość do fasada
'on juz przezyl milosc swojego zycia to jego zona' faktycznie, wielka mi miłość życia jak stary wali ją po rogach:D fasada to ci się udało kobieto:D

Gość fasada
probuj z mlodszymi! mnie tez nie bawili mlodzi, ale znalazlam meskiego faceta tylko rok ode mnie starszego bylam baaaaardzo wybredna ;)

Gość ja jednakowosz
"'on juz przezyl milosc swojego zycia to jego zona' " ależ ona dobrze napisała to się nazywa sarkazm nie wszyscy jednak to załapują

Gość fasada
do fasada wiesz, nie bede mowic o tym, ze swoja zone jak szmate traktuje i nie potrafi uszanowac :O tacy faceci to zwykle scierwo dla mnie ktorzy na boku zdradzaja swoje zony ale nie o tym temat...

Gość do fasada
facet nie kocha ani ciebie ani jej, co do tego już nie ma wątpliwości.

Gość fasada
takich z reszta nie brakuje! facet ktory zdradza swoja zone ma ogolnie kobiety za NIC, dziury do ruchania, przepraszam za slownictwo ja sie takimi scierwami BRZYDZE

a wydawał się porządny, dbał o mnie, wydzwaniał:O widać pozory mylą

Gość ja jednakowosz
"facet nie kocha ani ciebie ani jej, co do tego już nie ma wątpliwości. " o świat nie jest taki czarno biały nigdy do końca się nie wie może chce zaruchać, może romantyzm mu się zerwał ze smyczy :D kryzys wieku średniego choć... jakby na to nie patrzeć... żenada... bo w sumie z romantycznym tłem, czy bez, i tak wszystko się sprowadza do rżnięcie a w końcowym rozrachunku - do prokreacji nihil novi sub sole...

Gość fasada
NIE WYPOWIEM SIE WIECEJ W TYM TEMACIE DAM CI TYLKO DOBRA RADE NIE PAKUJ SIE W ZWIAZKI Z ZAJETYMI FACETAMI

fasada dzięki za wszystko...

Gość fasada
NIE MA ZA CO GLOWA NA KARKU!!!!!!

dzięki reszcie też, to mnie otrzeźwiło bo tkwiłam w romantycznej iluzji, że może on walczy ze swoimi uczuciami do mnie, to temu nie dzwoni! jaka durna byłam!