Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny dom

Czy istnieja domy opetane zla energia?

Polecane posty

Gość dziwny dom

Witam Was! Chcialabym zapytac sie Was o zdanie - czy istnieja domy opetane zla energia? Czy Wy w to wierzycie? Spotkalo Was cos takiego? Jezeli tak - to jak z tym walczyc? Przeprowadzilismy sie niedawno. Znam tylko paroletnia historie tego domu... Ostanim lokatorem byl mezczyzna (bez przeszlosci kryminalnej), ktoremu nagle cos odbilo i pobil swoja dziewczyne tak bardzo, ze ona trafila na miesiace do szpitala a on na dlugo do wiezienia. Przed nim mieszkalo tu starsze malzenstwo. Ona zmarla. On nie mogl sie sam soba zaopiekowac i trafil do osrodka. Kto przed nimi nie wiem... Ja czuje sie tu ciagle nerwowa, przygaszona jak w depresji. Nic mnie nie cieszy. Dziecko, ktore do tej pory przesypialo cale noce teraz budzi sie minimum 2 razy. Moj maz jest bez energi. Wraca z pracy i spi. Nigdy wczesniej nie zdarzalo mu sie to. Pracy nie zmienil. ....

Gość dziwny dom
pewnie wszyscy spia...

Gość dziwny dom
dyrektorke - tak piekna dziewczyna jak Ty moze przyciagac tylko conajwyzej dobre duchy :-) Pytam powaznie.

Gość o co chodzi?
chodzą słuchy ze owe zjawisko istnieje. nie spotkałem się dotychczas z nim. odczuwasz to jakos?

Gość dziwny dom
Naprawde odkad sie przeprowadzilismy cos sie zmienilo. Budze sie zla, nic mnie nie cieszy, moj spi jest bez energi. Zaczynam miec klopoty z pamiecia, koncentracja. Trudno to wytlumaczyc - to tak jakby ktos wyssal z nas zycie...

Gość tak sobie mysle..
Oczywiscie, ze istnieja demony, ktore maja wplyw na to co sie dzieje z nami. Potrafia tez opetac. Ale czy to, ze Twoj maz spi po pracy jest tego skutkiem. Jakos nei chce mi sie wierzyc:D

Gość dziwny dom
Dziecko sie budzi w nocy. Jestesmy jacys niesczesliwi a powinnismy byc bardzo. Wymarzony dom.

duchy mają chyba swoje własny dziewczyny duchy :classic_cool: \ pytanie tylko czy te złe lecą na dobre czy odwrotnie? hmmmm....

Gość dziwny dom
tak sobie mysle - :-) nie wiem moze przeprowadzka go wykonczyla ;-) Poprostu zaszly zmiany w naszych zachowaniach. Jak z tym walczyc?

Gość o co chodzi?
zgłoś się do jakiegoś specjalisty który oczyści enegrię? zmień dom?

Gość tak sobie mysle..
Nie wiem nie znam sie akurat na tym jak z tym walczyc:) Chociaz chetnei bym pomogl. Tak sobie tylko mysle, ale zaraz ide spac:D

Gość tak sobie mysle..
Ogolnie dziwy nad dziwami na tym forum:D

Gość dziwny dom
o co chodzi? - dzieki. Myslalam o jakims specjaliscie. Ten poprzedni lokator tez mnie zastanawia. Wszyscy sasiedzi mowia, ze to byl spokojny i DOBRY czlowiek. Bez przeszlosci kryminalnej. I nagle tu w tym domu jemu cos odbilo. Prawie ja zabil...

dyrektore wygladasz jak kurw a na zdjeciu cieszycie cie takie chwalenie sie cyckami i nogami takie to zdjecie mowiace patrzecie sie jaka mam figure i cycki... takie zalosne musisz być mega żałosna będąc na basenie ;) chyba że nie byłaś nigdy w zyciu - zbyt żałosne prawda? :)

a do autorki - kupcie sobie wesołego psa - szczeniaka - z jakiejś wesołej i bardzo sympatycznej rasy - to wam przepłoszy złe duchy shih tzu na przykład :P

Gość tak sobie mysle..
Dyrektorke tylko nie puszczaj sie z ciapatymi. Pamietaj:D

Gość o co chodzi?
nie kierowałbym się tym przypadkiem oststniego wlasciciela. wiesz sasiedzi w razie kazdego wypadku/tragedi/ogolnie spraw dotyczacych premocy rodzinnej powtarzaja to jedne zdanie. ze spokojny, ze cichy, ze dobry czlowiek z niego byl. nikt bys sie nie spodziewal i niespodzianka. moze a bardzo sugerujesz sie tym przypadkiem i zwracasz uwage na rzeczy ktore nie zmienily sie. to moze byc tylko przewrazliwienie. nie mysl o tym. jesli bedzie sie dzialo cos niepokojaco dziwnego z wasza egergia wtedy dzialaj. zapytaj osob postronnych. ale o oczyszczeniu domu pomysl juz teraz. nawet jeśli to sciema placebo moze zadzialac.

Gość dziwny dom
dyrektore kurcze mam alergie :-) A duchy to dobre leca do tych zlych jak cmy do swiatla. Ps. Co jest nie tak z tym forum? Kazdy kto wklei fotke jest krytykowany a to, ze jest brzydki a to, ze sie upublicznia a jak ladnie wyglada to zaraz k...a O co tu chodzi?

Gość adfdret
Nie wydaje mi się żeby wasz dom był "nawiedzony", brak energii i nerwowość wskazuje na to że dom jest położony na żyle wodnej - z tym to się trzeba udać do radiestety, poleci wam odpowiednie odpromienniki i będzie po krzyku.

Gość dziwny dom
o co chodzi? - dzieki raz jeszcze, masz racje. Wpadne tu jutro. Moze ktos zna jakies domowe sposoby na poczatek...

Gość szanujaca sie kobieta nie wkle
ja cycek ani nóg na foruma :O A po jej zdjeciu widac, że chodzi jej o to by sie slinic na widok jej dupy i cyc. Dlatego u mnie jest juz skreslona:classic_cool:Dobranoc panstwu:classic_cool:🖐️

Gość dziwny dom
Sennosc, nerwowosc, brak zycia, ospalosc, bole glowy (ktorych NIGDY nie mialam) i wiele innych. Nie wiem czy to moze miec zwiazek z zylami ale do rzeki mamy przyslowiowy rzut beretem.

Gość o co chodzi?
nie znam sie na czarach marach uzdrawianiach i tym podobnych. zapytaj w dzien zapewne zglosi sie ktos kto ma doswiadczenie w owych sprawach

Gość dziwny dom
dokladnie tak zrobie, dzieki, milej nocy!