Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gejuszka

a jak myslicie ...- palikoty i reszta....

Polecane posty

Gość gejuszka

jak biedroń został posłem, to każe się homoseksualizować obowiązkowo pod karą grzywny lub rozstrzelania lub innych represji ? i czy anna grodzka każe masowo obcinać mężczyznom genitalia , a szef partii- obowiazkowo zażywać narkotyki od przedszkola ? myślicie, że wystąpią z takimi projektami ustaw? bo ja się tego obawiam...

Gość tak sobie mysle..
Tak i zapisza to w konstytucji.

Gość wiesz tylko taki co nie bedzie
na pewno tak dobrze chociaz, ze ta tysiac nie weszla, bo by wszystkie dzieci w szpitalach mordowali

Gość gejuszka
boję się... jeszcze , jak sobie zrobią koalicję z po, to tak się stanie... tępe gówniarze, będą jeszcze głupsze-bo marihuana przy pół roku stosowania obniza IQ...będzie przemoc, będzie mnie gonić lesbijka, i ja będę musiała jej lizać, bo inaczej na jedzenie nie dostanę...

Gość tak sobie mysle..
Widac na blokowiskach jak maryska obniza poziom IQ.

Gość gejuszka
to udowodnione naukowo ... na toksykologii miałam pytanie na kolokwium ze skutków zażywania marihuany...THC powinno być dopuszczone jedynie w bardzo ciężkich stanach chorobowych ,by znieczulać ból człowieka i tak juz konającego....nie wiem, może wyolbrzymiam, ale zastanawiam się poważnie, co z tego wyniknie, tzn . z tych wyborów...i wogle, drażni mnie to, że wyborca oddaje głos na jakąś osobę , ale to nieważne, bo sie liczy miejsce na liscie... to ma być demokracja?

Gość gejuszka
czasy sodomy nastały - pedały będą się w tyłki publicznie je...bały , a jeszcze dojdzie do tego, że dziecko będzie musiało pić mleko ojca swego...

Gość mruffkavmala
więcej homo jest w męskich klasztorach i seminariach niż gdzie indziej. Tam wolno?! I nie wycieraj sobie ryja Ruchem {Poparcia. Popatrz na kurdupla kartoflanego który wymaga pilnej interwencji psychiatry.

Gość Sodomia i Gomoria!
Pedauki księży dobrodzieji gwałcić bedo na łołtarzach :(

Gość gejuszka
Całkiem poważnie . Nie mam ryja ,tylko ładną twarz to po pierwsze. Po drugie, to, że skrytykowałam w formie żartów wybory takich a nie innych opcji, to nie znaczy, że nie wiem , że wśród księży bywają pedofile i inni zaburzeni ( np. ksiądz chciał nawiązać romans z moją matką, ale się przeliczył ... a ja jako dziecko zostałam wykorzystana przez osobę, która była ministrantem) ...i że nie wiem , że J.K. -którego określiłaś/eś mianem kartofla- ma problemy emocjonalne ( po śmierci brata najwyraźniej jeszcze nie ochłonął ani się z nią nie pogodził) , a do tego "jest chory na władzę" , co oznacza , ze będzie na siłę siedział przy korycie ile się da- z resztą , "bycie chorym na władzę to nie tylko domena tegoż polityka , ale również wydaje mi się 80% z nich bez względu na ugrupowanie...Ja to wszystko rozumiem. Ale nie wiem, czy jestem gotowa na gwałtowne zmiany w społeczeństwie...Tolerancja w stosunku do różnych odmienności ( jak homoseksualiści , transwestyci )jest bardzo ważna ze względu na demokrację i prawa człowieka - z drugiej strony-nie chciałabym, żeby w pewnym momencie mniejszości zaczęły narzucać , jak ma żyć i postępować większość pod płaszczykiem tolerancji i wyzywania od homofobów - dlatego napisałam ironicznie o goniącej mnie lesbijce.... Ja na wybory nie poszłam, bo nie podoba mi się, że nie zostają często wybrane osoby uzyskujące najwięcej głosów, tylko te z pierwszych miejsc na liście... Trzeba byłoby znaleźć złoty środek , ale komu sie chce, skoro się to nie opłaca...ale lepiej ganić tych , którzy mogą sympatyzować z pisem i pisać że sobie ryj wycierają biednym Palikotem, zamiast się zastanowić głębiej nad tym wszystkim...a pis też nie lubi osób , które nie są bezpośrednio zapatrzone w chorego na władzę przywódcę... to wszystko jest chore... mam nadzieję, że oni wszyscy zasiądą teraz grzecznie i po cichu do koryt i odczepia się od społeczeństwa i nie będzie konsekwencji-goniącej lesbijki czy też Rydzyka 24 godz. na dobę w tv publicznej...Amen.

gejuszka sorry ale moim zdaniem nie masz prawa wypowiedzi w tej sprawie bo nie głosowałaś. jak chcesz się publicznie bać i narzekać to cofnij czas i oddaj głos na swojego kandydata. poza tym mam wrażenie że trochę tu zaspani jesteście - nikt z RP nic nie zrobi bo na to jest po 1 za wcześnie, po 2 maja za mało mandatów, po 3 kartofel&mohery nie pozwolą na to:] a tak poważnie to jedyne czego się możemy spodziewać po januszu p to głośne mówienie o kontrowersyjnych sprawach co w konsekwencji W PRZYSZŁOŚCI może zaowocować zmianami. co do homoseksualistów maja prawo do życia w sposób godny i maja prawo by być szanowanym w społeczeństwie takimi jakimi są (ale dzieci nie powinni adoptować), co do marihuany niech legalizują, po 10latach stanie się to normalne jak palenie papierosów - a palaczy coraz mniej bo wzrasta świadomość społeczna. popatrzcie na holandię gdzie ganja już od dłuższego czasu jest legalna - i co? neandertalczycy tam mieszkają?:/ ludzie jak ktoś będzie chciał to i tak zajara obojętnie czy kupi zioło legalnie w shopie czy u dilera. a kościół powinien wy****lać z każdej sfery życia! a nie jeszcze czarnuchom komisje majątkowe w głowach.

i jeszcze jedno bo mi się aż krew gotuje - jak to nie zostają wybrane osoby które mają najwięcej głosów tylko te w pierwszych miejsc?? konstytucja sie kłania i prawo wyborcze.... kto glosu nie zabral niech dalej siedzi cicho a nie miesza i zniecheca do wyborów innych