Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uppppppppppppppppppppp

wczoraj bylam w pup ale

Polecane posty

chwilke przed zamknieciem zapytac o oferte pracy. byla to oferta zamknieta ale pracownica dala mi nr telefonu do tego pracodawcy .skirowania juz mi nie dala bo miala wylaczony komputer i poza tym nie spelnialam jednego z warunku pracodawcy-roczne doswiadczenie. dzis tam zadzwonilam i kobieta zpytala czy mam skierownie z pup a ja sklamalam ze tak . kazala mi przyslac cv na e-maila. myslicie ze jak podpasuje temu pracodawcy to pup wypisze mi to skierowanie?

up

Gość najpierw musisz mieć
Skierowanie. Jeśli będzie kazała ci przyjść zanim je zdobędziesz to co zrobisz?

jestes bezrobotna i zarejestrowana wiec PUP nie ma nic do tego, że pracodawca chce wlasnie ciebie, a jeśli pracodawca chce miec znizki poprzez zatrudnienie z PUP ... to urzad musi ci wypisac to

tak tylko ze pracodawca mysli ze ja mam skierowanie na papierku a ja mieszkam w innym miescie wiec wczoraj nie dostalam tego bo bylo za pozna godzina i poza tym nie spelnialam do konca wymogow pracodawcy wiec uznalam ze najpierw skontaktuje sie telefonicznie jesli mi udostepnia numer a pozniej ewentualnie przyjde po skierowanie.no i zadzwonilm a babka zapytala czy kieruje mnie pup jesli tak to mam wyslac cv i podala mi e-maila. nie chcialam dzis jechac po skierowanie bo z tym wiaza sie koszty-1.dojazd po skierowanie 2. dojazd do pracodawcy w celu podpieczetowania tego skierowania nawet jak jest odmowne i 3. przyjazd w terminie wyznaoczonym przez pup na rozliczenie sie ze skierowania i w tn sposob trace 30 zl nie zalatwiajac nic. jjuzz pare razy dalam sie w to wkrecic i stwierdzilam ze nigdy wiecej.wogole bez sensu sa te procedury