Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

czy to zapalenie ? zaraził mnie czymś partner ?

Polecane posty

Gość iwonka13

10 wrzesnia temu uprawialam seks ( mój chłopak miał przed tym dziewczyny) dzień po bolał mnie brzuch i plecy na dole . Miałam regularnie miesiączke (dostałam 23 września, trwała 4 dni w czym 2 dni to palmienie a 2 były obfite) . Ale ten ból dotrzymuje sie do dzisiaj ( co prawda nie sa już az tak mocne) . miałam zółte brzydko pachnące upławy. Teraz ustapiły ( używałam specjalnego płynu) , ale czesto oddaje mocz . I czuje przy tym ból a czasami pieczenie . Czy moge mieć zakażenie ? nie ma mnie w domu i nie moge iść do lekarza. ;( Kupilam dzisiaj urinal i biore 4 tab dziennie . Myslicie ze mi pomoże i ze to te zakażenie czy coś powazniejszego ?

Gość Agula:)
Brzydko pachnące upławy to może być grzybica. Częste oddawanie moczu, ból i pieczenie podczas sikania to może być zapalenie pęcherza. Przy tym zapaleniu pęcherza mogą cię boleć blecy w krzyżu - ja tak miałam, ale brzuch mnie nie bolał. Co do tego bólu brzucha to nie wiem czym to może być spowodowane, ale pewnie nic nie groźnego. Jak ci nie pomogą te tabletki to idź koniecznie do lekarza rodzinnego. A co do zarażenia przez partnera to wątpie w to :)

Gość Agula:)
Zabezpieczałaś się jakoś podczas sexu?

Gość iwonka13
no własnie nie zabezpieczalismy się, dlatego boje sie ze mógł mnie zarazić czyms. własnie teraz mam białe upławy ( wyglada troche jak sperma ) nie wiem do czego innego porównać bo ten sluz nie ciągnie sie i jest raczej bezwonny. Podczas własnie oddawania tego moczu mam takie objawy jakie opisałaś . Bola mnie plecy , w róznych miejscach ale najczesciej w krzyżu . Myslałam ze to nerki. Biore tab i mam nadzieje ze mi pomogą , jak nie to bd leczyć sie dalej ale z pomocą lekarza . baaaardzo ci dziekuje za odp, oby bylo wiecej takich osób jak ty. Bo do tej pory to miałam wrazenie ze same dzieci tutaj siedziały ;) Fajnie jakbyś sie jeszcze odezwala ;)

Gość baggietka
to mi wygląda na jakieś zapalenie... bez ginekologa się nie obejdzie raczej.

Gość iwonka13
no własnie mnie niepokoją te bole. Bo ból brzucha może już świadczyć o jakimś zapaleniu . No bo ciąza to raczej nie jest, skoro miałam miesiączke. A bóle są juz od dnia po stosunku. Mam nadzieje ze tab chociaż troche pomogą , jak nie to ide do gina . Tzn i tak pójde.