Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie chodzilam

ZA ILE WYSTAWIC UZYWANA , 5-LETNIA PRALKE BOSH

Polecane posty

Gość ja nie chodzilam

"jest na chodzie " dalam za niz 2000zl myslam o 800zl...

800 zł???? kobieto,za 800 zł mozna nowa pralke kupic a nie 5 letniego grata!!! zazwyczaj pralki po 5-6 latach sie sypia i nadaja do wymiany na nowa:O ja swoja, tez 5 letnia POLAR oddalam fundacji pomocy osobom biednym ..przydala sie kobiecie z 5 dzieci, ktora pralki nie miala:)

Gość swietlanaaa
za 800 zl nikt nie kupi, bo w tej cenie kazdy kupi nowa z gwarancja. Moze za jakies 300 - 400 zl by poszla. Nikogo z potencjalnych kupujacych nie bedzie interesowac, ze dalas za nia 2 tys iles tam lat temu. JEsli chcesz rzeczywiscie opchnac ta pralke, lepiej spusc z ceny.

Gość tak tak tik tik
800zł chyba oszalałąs za 1000 kupie nowa super pralke na gwaracnji za 5 letnia to jakies 300 zł

Gość ja nie chodzilam
Nie porownujcie Amica czy innego badziewia do bosh bo to to jest smieszne. Moja pralka jest "na chodzie" i nie mialam z nia zadnych problemow. A co byscie powiedzialy gdybym ja za darmo oddala?

Gość ja nie chodzilam
tak tak tik... kupisz nowa ale pl gownianej firmy ktora sie po pau latach rozleci.

Gość 0908ja
za 800 zł na pewno nie sprzedaż, no chyba że znajdziesz jakiegoś naiwniaka myślę że 300 zł jest ok

Gość wole amica
A NOWA z gwarancją, niż wysłużonego bosha i to drożej niż nówka. jeszcze jakby miała rok-dwa ale 5??????

Gość ja nie chodzilam
wole amica , tak, roczna pralke bym ci za 800zl sprzedala :D zartujesz sobie? na kafe to by wszyscy chciel;i wszytsko za darmo. Tak samo jest z ubrankami. za 300zl to ja bym w zyciu pralki nie sprzedal. wloze ja do piwnicy i niech siedzi jak sie nowa zepsuje to sobie ja znowu podlacze.

Gość swietlanaaa
ja nie chodzilam - nie opowiadaj glupot, bo i tak srednia dlugosc "zycia" KAZDEJ pralki wynosi mniej wiecej 10 lat.

Gość adibi
ja tez mialam np mastercooka kuchenke i lodowke simensa kilkuletnie. chcialam sprzedawac, ale wiedzialam ze kokosow z tego nie bedzie. oddalam do domu matki i dziecka. dla nich to duzo wiecej niz dla mnie tych pieniedzy co moglam z tego miec. no chyba ze masz taka sytuacje ze musisz sprzedac. to sprzedawaj, ale za duzo nie wyciagniesz. 300 to max. a jesli cie stac na ladny gest to pomysl ze ty bedziesz sie cieszyc ze zrobilas dobry uczynek a inni beda ci bardzo wdzieczni

Gość kupiłam 3 letnią Candy
Duża kobyła-taką musze miec- na 6kg wirowanie 1200 Stan idealny i zapłaciłam 350 zeta U mnie chodzi już 1,5 roku bez zarzutu.

Gość ja nie chodzilam
adibi , taa baju baju. oddalas za darmo! aaa zapomnialam ze na kafe same filantropki siedza i wszytsko oddaja za darmoche.

Gość strasznie to dziwne
dlaczego Polacy sa takimi dziadami??? nie rozumiem.wszystko co moga sprzedaja.malo kto bez zastanowienia odda cos potrzebujacej osobie za darmo.byle zarobic.na kazdym gracie.5 letnia pralka za 800zl...no rece opadaja. ale to chyba taka nasza polska mentalnosc.ostatnio chcialam dac ogloszenie na takim spolecznosciowym portalu dla polakow w niemczech.chcielismy oddac mebla.naprawde fajne meble.nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby na tym zarabiac.ale wiecie co jest najgorsze...ze dajac ogloszenie na tym portalu trzeba bylo wybrac kategorie i byly wszystkie ,oprocz kategorii "oddam" czy "za darmo" :) musialam wstawic w sprzedam z zaznaczeniem juz na wstepie ze oddam za darmo.odzew byl ale wiekszosc myslala ze to jakis przekret ,bo jak to mozna oddac meble za darmo.

Ja w zeszłym roku sprzedałam prawie nie używaną pralkę za 550 zł. Stała 2 lata - już po gwarancji i co z tego że warta była 1500 zł, nikt by mi nie dał za nią takiej kasy, ciężko było za 550 zł sprzedać. Ja na Twoim miejscu spróbowała bym ją sprzedać za 300 zł a jak się chętny nie znajdzie to oddałabym potrzebującym, byle by mieli własny transport żebyś nie musiała dopłacać, ale jeśli wolisz sobie zagracać mieszkanie to Twoja sprawa. Macie rację Polacy to dziady. Niech si u mnie zniszczy a nie oddam.

Gość tomaszowaty_
oddajza darmo, tylko zniesienie i transport na koszt odbierającego. Chyba, że potrzebujesz tych 100-200 złotych to poświęc 2-3 dni na grube negocjacje :D

Gość dellicje
Nie rozumiem skąd te wątpliwości, że oddaje się za darmo Ja np mam mnóstwo ubranek po dziecku, których nie sprzedaje na allegro tylko zawsze oddaje teraz spakowane mam 5 worków ubrań i w środę odwożę do Caritasu Wczesniej wrzucałam do kontenerów PCK Nie chce zarobic, chce komus pomóc.

Gość ja klupiłam ostatnio
8 letnia pralkę Miele, po serwisie z GWARANCJĄ za 470zł... a koszt nowej to 10tys zł!!! więc moim zdanie, bez sensu jest przekładać to ile się dało kiedyś za nową na cenę odsprzedaży! po prostu używany sprzęt jest duuuzo tańszy od nowego, bo po prostu jest używany i nie wiadomo kto co z nim robił.... co do modelu który kupiłam, to owszem oglądałam ogłoszenia po 2-3 tys ... ale jakoś kupujących nie widziałam na tych aukcjach - nikt nie jest fajerem, nie kupi drożej używanej pralki niż można mieć nową z kilkuletnią gwarancją! Co do ceny za Boshkę i inne tańsze używane modele pralek, to moim zdaniem ok 300zł byłoby ok, teraz październik, dobry okres na sprzedaż, bo studenci się wprowadzają do wynajmowanych mieszkań, więc powinno się udać... ale na Boga nie za 800!!!

Gość ja nie chodzilam
gdybym miala pralke za darmoche oddac to bym wolala na smietnik wyrzucic.

Gość no to wyrzuć na śmietnik
popros "żura" aby ci ją wytargał z chaty daj mu za to kase i niech se wynosi gdzie chce a miły pan stanie za rogiem -opierdo li praleczke za 200 ma na 50 jaboli ? MA!!!!:D zrób tak !!!! pliissssss:D

Gość gość
Pięcioletnia używana pralka za 800 zl to chyba jakiś żart? kupiłam kiedyś używana pralkę 3letnia za mniejsze pieniądze i zepsuła się praktycznie zaraz. Od razu pożałowałąm, zadzowniłam po www.agorecykling.pl/ , którzy zabrali te braplkę i od razu pojechałam po nową do sklepu.