Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nunaaaaaaa

Nocne zajadanie

Polecane posty

Gość Nunaaaaaaa

Czesc sluchajcie mam problem,ograniczam się z jedzeniem.. udaje mi sie to przez caly dzien jem tak aby sie najesc kolacje jem okolo 18 . ide spac okolo 23 ii przed samym snem mam ..napad glodu najadam sie chleba wszystkiego co jest.Moze znbacie jakas metode aby temu zapobiec lub poprostu co zjesc nie tuczacego jesli juz musze. -----POZDRAWIAM----

jesli w dzien jesz za malo, to pozniej ejstes glodna - powinnas wyregulowac to jedzenie w ciagu dnia. jesli idziesz spac o 23 to mozesz ostatni posilek przesunac na 19 - moze to cos da a na noc mozesz 'jesc' sok warzywny, najlepiej swiezo wycisniety

Gość Nunaaaaaaa
Dziekuje ze odpisalas. Własnie w dzien staram sie jesc duzo ale z umiarem zeby nie jesc w nocy ale to mi sie nie udaje,najadam sie bez opamiatania. A sluchaj moze by dodatkowo cwiczyc na czyms? chodzi mi o urzadzenie,bo brzuszki bieganie nie wchodzi w gre bo sie zaraz zziajam,przysiady sa ok jeszcze czasem robie.Moze znasz sie na tym?

Gość Nunaaaaaaa
moze ma ktos jeszcze cos do powiedzenia?;]

Gość mart ha 2
źle rozkładasz jedzenie w ciągu dnia, ja też wiecznie ograniczam kalorie, staram się jednak jeść min. 4-5 posiłków w ciągu dnia, z czego np. I śniadanie to jogurt nat. z płatkami zbożowymi, II śniadanie to banan lub jabłko lub serek homo....nie są to więc duże porcje zauważyłam jedno, że jeśli nie mam obiadu, choćby małego to wieczorem chodzę po ścianach tak mi się chce jeść, wciągam wtedy kilka mniejszych rzeczy i zawsze widzę, że zjadłam więcej niż gdybym zjadła obiad:( ale przyznam, że takich napadów jak ty to nie mam

Gość mart ha 2
staram się też przynajmniej 0,5 h dziennie poćwiczyć w domu, może to nie dużo ale regularność pozwala na zachowanie dobrej kondycji, panowanie nad cellulitem, płaskim brzuchem itd.