Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BananowaRasta

Czy to ciąza?

Polecane posty

Witam wszystkie Panie przychodzę do was z pewną sprawą i liczę na sensowe odpowiedzi. . . okres mam regularny ostatni okres mialam 26 sierpnia skonczyl się 1 wrzesnia mamy dzisiaj 11 pażdziernik i od tamtego momentu nie dostałam okresu,nie bede ukrywac uprawiamy sex z moim chlopakiem bez zabezpieczenia zadnego od 6 lat chyba nie zauwazylam zadnych zmian w moim ciele ani w niczym to ze chodze zmęczona to raczej kazdy czlowiek w tym czasie tak ma ale tak samo bylo 3 lata temu gdy bylam w ciazy okres mialam normalnie a poronilam w 3 miesiacu a tak samo zadnych zmian niczego a do tego mialam normalnie okres wiem ze na brak okresu moze wplywac wiele czynnikow stres zmeczenie itd godzine temu zapisalam sie do ginekologa niestety na jutro i juz sama nie wiem co mam myslec moze mi powiecie jakie moga byc objawy w pierwszych tygodniach

Hej:)A jak Ty wytrzymałaś bez zrobienia testu?Do apteki szybciutko! A z tymi objawami to różnie,ja jestem przed @ i wydaje mi się że mam już jakieś objawy(bo staram się o dziecko)Ale pewnie coś sobie wkręcam:(Czekam jeszcze parę dni i robię test.

wytrzmalam bo jak mowie mojemu chłopakowi to odpowiada "Kochanie ostatnio jestes przemęczona zmiana pogody itd" jakos mnie uspokaja ale nie wytrzymalam i zapisalam sie na jutro bo zbytnio nie wierze testom

Gość Magda146
BananowaRasta Ile chłopak ma lat?

i tak zrobie masz racje nie chce się stresowac do jutra ;) apteke mam za rogieM ;) za jakis czas dam znac co i jak ;) niedawno wstalam wiec w toalecie jeszcze nie bylam :p pierwszy mocz podobno najbardziej prawdopodobny

bez obrazy ale to kuz naprawde nudne..przynajmniej kilka tematow dziennie...czy jestem w ciazy czy to ciaza...zamiast pisac to do laboratorium na bete albo do aptek ipo test!TU NIE MA WRÓŻEK!!!!!!!!!!!

Racja wrózek nie ma ale sa kobiety ktore przechodzily takie cos a ja nie jestem dziewczyna ktorej spozni sie okres jeden dzien i juz latam do apteki po test poprostu siędze przy komputerze i napisalam a jezeli denerwuja cie takie tematy to nie czytaj ich nikt ci nie kaze ;))))

Gość jakaja jaka
Dajcie jej spokoj, co ma dopisywac sie na istniejacym temacie. Przynajniej jest zauwazona i nie pozostala dziewczyna bez odpowiedzi.

Gość niuniek12345
powodzenia :)

po minucie odrazu wynik wyszedl ;) POZYTYWNY zastanawiam sie kiedy powiedziec mojemu dzisiaj czy za 4 dni w dniu jego urodzin wiem napewno ze bedzie sie cieszyl,wsumie nie ma co wierzyc testom jutro pojde do ginekologa wzystkiego sie dowiem :)

ja uwielbiam dzieci,jezeli sie okaze u ginekologa ze tak jest bede sie cieszyc o prace sie nie boje ciezkiej tez nie mam poniewaz mam swoj zaklad fryzjerski mieszkamy razem od 3 lat takze wydaje sie byc wszystko na miejscu ale nie ukrywam jestem w szoooku ;))))

Gość mamaAniołków
cudownie GRATuluje