Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhujghjg7877

SĄ TU JAKIEŚ POZNANIANKI???????? MAM PYTANIE

Polecane posty

Gość jhujghjg7877

Która galeria handlowa w Poznaniu jest najwieksza? / która polecacie/?

Gość nasturcja 45
a puszczasz się ?

Gość jhujghjg7877
nie, nie puszczam, :) ale wybieram się tam jutro a chciałam kupic pare rzeczy.

Gość nasturcja 45
bo wiesz jak byś się puszczała to na malcie możesz iść bez kasy i wyjdziesz obładowana ciuchami

belle --> mozna tak powiedziec, ja mam w polsce jakby 2 domy :) jeden wlasnie w poznaniu.. i za kazdym razem jak latam do poslki to polowe czasu spedzam w poznaniu. stary browar tez lubie za wyglad, ale sklepy wydaja mi sie przestronniejsze w malcie, no i malta nie jest taka zapchana ludzmi.. zalezy na co sie wybierasz... na zwiedzanie sklepow czy na zakupy :)

Gość maciaszczyk
zdesperowana ruchasz się w kakao

W Malcie bylam raz. Poza tym jak juz jestem w Poznaniu to z Browaru wszedzie blisko, a ja zawsze probuje zlapac kilka srok za ogon i wszystko co mam do zalatwienia, zalatwic w jak najkrotszym czasie:)

Gość marlboro z pewxu
agnieszka chciałbym z toba chodzić :-)

Gość twims
Browar drogi? Przecież w sieciówkach są wszędzie takie same ceny. A sklepy w tych galeriach się dublują.

oj to nie! ja jestem ostatnia kobieta na ziemi ktora by wybrala sie na zakupy z wlasnej woli! nienawidze zakupow! powaznie :( wolalabym jakby ktos za mnie przymierzyl ciuchy i je kupil, ja moge ewentualnie w nich chodzic ;)

Gość marlboro z pewxu
agnieszka no wiesz tak za rączke i byle gdzie ,do galerii do kina tak jak chłopak z dziewczyną

a browarze sa z reguly te drozsze sklepy,niektore sie dubluja ale jezeli chodzi o ceny to rzeczywiscie w malcie jest taniej i przestronniej. zalezy wlasnie na czym ci zalezy.. zeby sie obkupic to malta lepsza. ale zeby przy okazji pozwiedzac poznan to browar.

Gość twims
No fakt w browarze jest trochę tych burżujskich sklepów do których nikt nie wchodzi :d w ogóle te ceny ciuchów w Pl to jakaś paranoja. Też rozważam wycieczkę do UK celem obkupienia się, bo tu to można zbankrutować.

agnieszka --> ja za kazdym razem bedac w polsce wpadam na zakupy i wlasnie do malty. chocby dlatego ze w polsce sa calkiem inne ciuchy, nawet jezeli chodzi o h&m to calkowicie inny towar. no i jakos latwije przychodzi mi wydawanie zlotowek niz funtow :D

zreszta malta jest polozona w takim mjscu ze tam idzie sie wypoczac jak jest pogoda to idealnie slyszalam glosy ze wlasnie wlasciciele sklepow narzekaja ze ludzie nie ida na zakupy a jedynie pochodzic, poogladac a pozniej hyc nad "jezioro"

Gość marlboro z pewxu
a co z chodzeniem agusia? :-(

ja wydaje nie swoje funty wiec latwiej mi wydac funty rodzicow niz swoje zl :P zreszta ja jestem taka, wole kupic 4 bluzki gorszej jakosci i tansze, ale bede miec ich wiecej, i rzadziej nosic, niz jedna bluzke dobrej jakosci ktora mi sie znudzi po jakims czasie i przyznaje sie ze jak wpadam do primarka to szaleje :P

Gość twims
Ja nienawidzę malty. Jest za duża. W ogóle te centra handlowe mnie przerażają :d a największym moim rozczarowaniem jest TKmaxx. W UK to mój ulubiony sklep, w którym zawsze udawało mi się wyszperać coś fajnego za niewielkie pieniądze. A tutaj? Porażka. I cenowo, i jakościowo.

Gość marlboro z pewxu
agnieszka ja cie kocham