Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uehflffhelfefe

czy to prawda że dla starszych facetów taka panna po 20 to zabawka?

Polecane posty

Gość uehflffhelfefe

słyszałam taką opinię, że dla takich starszych młoda dziewczyna to tylko zabawka, odskocznia od żony. Zgadzacie się z tym?

Gość zgadza się co do joty
naoglądają się Lolity i zachciewa się im młodej dupy, ale nie każdego stać:classic_cool:

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaa222222222
glupie pytanie... jesli nie odejdzie od zony to kazda kochanka bedzie dla niego zabawka. ale to tez zalezy od podejscia tej dziewczyny. czy godzi sie byc ,,zabawka" czyli jesli jest w jakis sposob wykorzystywana czy swiadomie sie na to godzi i wtedy obie strony czerpia przyjemnosc

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaa222222222
ale wiem z doswiadczenia ,ze wieeelu starszych facetow leci na mlodsze. wiem bo bylam na roznych wyjazdach, bankietach i wielu starszych mnie probowalo zaciagnac do lozka starszych czyli takich od 35- 60 lat

Gość kottok
Najczęściej tak. Mam znajomego, który ma 42 lata i tak się zabawia. Żony na pewno nie opóści,a te młode dzwonią potem do niego, narzucają się, a on się z nich nabija wśrod znajomych. Niedojrzały facet, a te młode też głupie.

Gość uehflffhelfefe
mnie takie stare pierniki tez zawsze podrywają, co powoli robi sie rytujace, a wygladam i zachowuje sie jak wiekszosc dziewczyn w moim wieku

Gość seks ze starszymi to nic zlego
jak dla mnie.. sama mam bogate doswiadczenia w tym temacie ,a mam 23 lata ;) sypialam z zonatymi i ze sporo starszymi bez zon. takimi po 40 czy po 30 i seks z nimi byl generalnie lepszy niz z mlodymi po 20. nie tak dawno sie kochalam z facetem po 20 i to byla porazka. niby doswiadczony ,a caly mnie pogryzl ,,tam" jak mnie ,,piescil" . myslal ze mnie tak super wypiesci ,a mnie to bolalo poprostu

ale podrywal mnie tez facet kolo 50 czy 60 to byla dla mnie przesada .. myslal ze polece na jego kase i zostane czyms ala galerianka na studiach ,ale nic z tego bo to juz geriatria by byla ;)

Gość sa as sa
To nie tak że starzy lecą na młode.. Po prostu młode są ładne jak komuś się podobały w wieku 20 lat to będą się podobały w wieku 50 lat co w tym złego , a z tą zabawką to i tak i nie zależy od przypadku..

Gość uehflffhelfefe
seks ze starszymi to nic zlego - jestes moze z okolic zamoscia? mnie tez taki ok 60 podrywal!

Gość skrefa
no to jest okazja żeby naciągnąć faceta na kase a później zniknąć,jak się jeszcze nadstawia to już w ogóle okazja jest jak byk. Tak sobie jeźdźić po kraju i zbierać,zbierać,potem juz pieniądz robi pieniądz ale pierwszy milon trzeba ukraść.

Nie, ja jestem z okolic warszawy i ten gosc tez jest w warszawy

Gość uehflffhelfefe
mi kasa tych dziadków nie potrzebna, byleby przestali mnie podrywać np w mpk bo to robi się już irytujące

Gość ołki dołkiii
seks ze starszymi to nic zlego to masz duże doświadczenia dorabiasz na portalach towarzyskich ?

ale najgorsi to sa tacy starzy i oblesni co nic nawet soba nie reprezentuja ,a do mnie zarywaja i nie wiem czego on wlasciwie oczekuja?

nie , nie dorabiam i nigdy sie za kase nie pieprzylam choc moglam nie raz ;) poznaje ich na bankietach bo czeto bywam , na roznych wyjazdach sluzbowych itd

a dlatego ze sie za kase nie pieprze to tylko z takimi co mnie jakos zainteresuja ;) ale na nich nie jedna mloda poleciala..

Gość uehflffhelfefe
właśnie tacy starzy, nieatrakcyjni i bez kasy też 'zakochują się' we mnie:D żebym ja jakaś piękna była, ale ja jestem taka jak wiele dziewczyn, nic szczególnego

Gość ołki dołkiii
czyli taka mała kurewka z ciebie :) a na wyjazdy pewnie jeździsz z szefem może jesteś osobistą asystentką :D

nie uprawiam seksu z moim szefem jesli ci o to chodzi ;) a kurewka to sie puszcza za kase

Gość ołki dołkiii
nie tylko po prostu jest łatwa nie musi brać kasy

Gość uehflffhelfefe
ja mam sposób na takich, zaczynam udawać zakochaną (bleee) i wspominać o uczuciach. Ulatniają się:D

moze i latwa..ale nie dla wszystkich a po drugie mi to nie przeszkadza ;)

Gość lojalna jola***
puszczalska to moze bardziej trafne okreslenie hahahaha

Gość uehflffhelfefe
nie przesadzajcie, sama mam 23 lata i to jest wiek, że nabiera się dośwadczenia. Zdąży jeszcze być stateczną żoną i matką. Luz

Gość lojalna jola***
no tak ale raczej ze swoim chlopakiem a nie z jakimis starymi dziadamii

Gość uehflffhelfefe
jst różnica między zadbanym 35latkiem a 60latkiem, a napisała, że w takich nie gustuje i robi to z wolnymi. Problemu nie widzę:)