Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uehflffhelfefe

czy to prawda że dla starszych facetów taka panna po 20 to zabawka?

Polecane posty

Gość seks ze starszymi to nic zlego
ja lubie takich ,,starych dziadow " od 35-45 tez bo sa o wiele lepsi w lozku.. przynajmniej ja tak zauwazylam ;)

Gość uehflffhelfefe
a nie mają problemu ze wzwodem? ci 35 na pewno nie, ale ci przed 50?

Gość deszczowa piosenka 24
seks ze starszymi to nic zlego=> Możesz chociaż ogólnie napisać czym się zajmujesz/jaką masz pracę, że tak często bywasz na różnych bankietach itp.? Zazdroszczę odwagi, ja mam 24 i nadal virgin.

nie napisze jaka dokladnie mam prace bo jeszcze ktos by mnie mogl skojarzyć. ale jestem asystentka z tym ,ze z szefem seksu zero zeby ktos sobie nie pomyslal choc go lubie a na bankietach bywam raz , 2 razy w miesiacu. czasem nie bywam pare miesiecy to zalezy

nie spotkalam sie zeby ktorys miala problemy ze wzwodem chyba ze przez chwile ,ale generalnie to nie

A po wszystkim żaden nie powiedział Ci czegoś przykrego, nie potraktował bez szacunku, np. nie powiedział, że jesteś łatwa itp.?

nie. no wiesz raczej faceci nie mowia dziewczynie wprost ,ze jest latwa ewentualnie sobie tak pomysla . ale mi to zwisa i powiewa jak mam byc szczera

raczej sa dla mnie mili po seksie. moze ze 2 razy sie zdarzylo ,ze ktos olal tzn np mnie lekcewazyl potem,ale nikt nie powiedzial nic przykrego czy ponizajacego

A nie obawiasz się, że oni się znają i zaczną o Tobie mówić, że ze wszystkimi sypiasz i że będziesz mieć nieciekawą opinię w środowisku i w pracy? Rano po wszystkim nie czujecie się niezręcznie czy coś, kiedy się dobrze nie zna człowieka, nie zawsze jest o czym rozmawiać no i intymna sytuacja też nie zawsze jest 'wygodna', trzeba się jakoś w tym odnaleźć i umieć zachować. Możesz jeszcze napisać czy trudno było Ci zdobyć tę pracę? To chyba jakaś firma na poziomie skoro jeździsz na bankiety, a skoro masz 23 lata, to chyba nie jesteś po studiach. Jesteś zupełnym przeciwieństwem mnie, dlatego mnie to ciekawi.