Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śp. ten ostatni niedziel

Mam dość swojego życia, wychodzę...

Polecane posty

też mam dość życia czuje sie jak gowno. wszyscy maja pretensje ze nie pracuje ze nie mam perspektyw na zycie. a w dodatku facet z ktorym jestem duzo rzeczy obiecuje i nigdy nie dotrzymuje slowa

blowww !!! (!!) co u Ciebie? dlaczego ? :( Klyn_ od dzisiaj zamierzam się na wina przerzucić, wiec moze na taniego winiaka? nie wiem czy mi posmakują, dzisiaj bedzie moj debiut :O

niedziel, ja zawsze na przekór, wiec bede sie upierac. nikt z Was nie jest śmieciem!

Gość prawda!!!1
niedziel, przeciez Ty dopiero do gimnazjum chodzisz. skąd te myśli, że nigdy nikt Cię nie pokocha itd.?

no po prostu,znów przekonałam się,że większość facetów nie posiada uczuć :) poza tym wszystko to jedno wielkie gówwno . :O :( W Lidlu jest takie dobre tanie wino 😍 :)

młody sfrustrowany człowieku, całe życie przed tobą, będąc w wieku gimnazjalnym, i twierdzić że przegrało się życie, to tak jak podczas gry w szachy po jednym ruchu poddać mecz.

nie ma u mnie Lidla :classic_cool: albo jest tu gdzie pracuje, nie wiem czy do lidl, nie pamietam. blowww, chodzi o faceta? nie ma się co przywiązywać kiedykolwiek do kogokolwiek i ufać, niestety.. niedziel, poszukam jabola przez Ciebie polecanego. dzisiaj mialam cavaliera kupic, albo klasyczna beczółkę :O

:O Nie,nie dałam :) nie jebło mnie aż tak póki co . Spoko,nie krępuj się i tak jestem 0 :)

Gość cała prawda o naszym niedzielu
- chłopak ma coś z psychą - to gimnazjalista - wagaruje, bo matka robi mu kanapki ze smalcem i dzieci w szkole śmieją się z nich - w podstawówce zakochał się i koleżanka go wyśmiała. od tej pory uważa, że żadna go nie zechce - przeżywa to, że jest prawikiem. dalej mu współczujecie?