Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śp. ten ostatni niedziel

Mam dość swojego życia, wychodzę...

Polecane posty

blowwww, nie jestes 0. ludzie tacy sa, okropni, tlyko nie oceniaj siebie tak nisko przez nich.

ale ja tak zawsze mam , na dwa dni szczęscia przypada mi miesiąc..albo i dwa pecha .. :) przywykłam... chociaż w sumie nie,cholernie mnie to boli .

Gość ten ostalni niedziel
czy jak skończę ze sobą, to ktoś będzie za mną tęsknił? odpowiedzcie, proszę :O

A to spoko jak nie dałaś, myślałem że to jakaś wzruszająca historia i się wzruszyłem... no ale jak widać to nie jest wzruszająca historia. :O Ale przynajmniej Blowww, jakieś tam dni szczęścia masz... więc nie nażekaj :O

Ja jestem Klyn! mam dwa metry i pół Rapowałem gdy sięgałem ledwo głową ponad stół I nie zrozum mnie źle kiedy mówię o uczuciach To jestem szczery bo ja mam uczucia A nie zbiór etykietek i tandetnych konwenansów Do użytku na czas kawiarnianych romansów

:D nie narzekam niedziel..tzn narzekam,bo przy takim zjebanym życiu,dzień w dzień rutyna,jak zacznie być choć przez moment,to chce się więcej...a później wszystko idzie sie gdzieś pierdolić i znowu to samo :(

niedziel, kto wie :classic_cool: podobno liczy się technika, a nie długość :D a z tym białym płynem to ja bym się zaniepokoiła, zwłaszcza, że ponoć często dyskutujesz ze swoją ręką :D blowww, zawsze wszystko się spierdoli. jak się nie ma złudzeń to jest najlepiej, wtedy człowiek przynajmniej sie nie zawiedzie.

a czemu myślisz,że masz za małego??? to tak dziwnie zabrzmiało,poczułam się jakbym była nie wiem..jakimś wiadrem :O .. ja pierdole sorry :D nayebałam się troche ;)

Gość zniesmaczona zyciem
ja tez mam dośc :( harówki za marne grosze , i nawet zapalic nie mozna wyjśc bo :( zakaz

nie mial az takich warunkow, aby mnie rozyebac :O wiec niedziel mozna jednak wyskoczyc z małym. tylko musalbys trafic na taką tolerancyjną i wyrozumiałą jak ja.

Nox, czesc? dlaczego musisz zmienic ? jesli chodzi o mnie.. to jestem całkowicie nietwórcza.

już :) teraz właśnie!! :) mam dziś wolne i stwierdziłam,że nie będę siedzieć o suchym pysku,nudzi mi sie strasznie,,,