Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana 26latka swoimi wlosam

suknia slubna z bon prix'u naprawde jest taka zla?

Polecane posty

Gość noiaxc
jeśli chcesz spróbować możesz - zawsze istnieje możliwość odesłania i Ci zwrócą pieniądze. Ja czasami zamawiam coś z bon prix. Jednak raczej są to ubrania codzienne i nawet jeśli trafi się coś gorszej jakości mogę to przekwalifikować na ubranie po domu nie koniecznie do pracy czy uczelnie lub odsyłam. Jednak w kwestii sukni ślubnej raczej nie zaufałabym bon prixowi.

Na temat Bon Prixu znam wiele opinii koleżanek, ale niestety w większości nie są one pochlebne. Swoją drogą jesteś pewna, że chcesz iść w takiej halce do ślubu? Bo ta "sukienka" nawet na zdjęciu prezentuje się baaardzo niepozornie. Lubię prostotę, ale to już chyba przesada.

Gość sdfghsdfgasdfgadfg
slub to mocno glamoryzowany z glupoty koniec wolnosci kobiety ktora nigdy swych tanentow juz nie rozwije tylko stanie sie darmowa sluzaca sprzataczka dziwka kucharka sekretarka-gratulacje http://www.youtube.com/watch?v=b-fNmcZS7n8

Gość szczerze???
masakra... do ślubu??? Na panieński do klubu to może być, ale do ślubu według mnie - nie!

Gość ela 567567
Bardzo ładna. Jeśli na ślub cywilny - to w porządku :)

Gość lamka 2
Kup sobie jakas elegancka biała sukienkę z zary i wtedy masz pewnosc, ze to bedzie porzadna rzecz, rozmiar ok i material porzadny. Natomiast bonprix ma dziwne rozmiary, zawsze trzeba kupic rozmiar mniejszy, ale to tez nie gwarantuje, ze wybierzesz dobrze.

Gość lamka 2
Nie musi byc tylko na slub cywilny. Pieknie wyglądaja tez krotkie suknie np. ta http://www.plejada.pl/23810,7,17,slub-paula-mccartneya-i-nancy-shevell,fotogaleria_duze.html#foto