Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grotescowa

proszę poradźcie mi!

Polecane posty

Cześć. Zacznę od tego, że pół roku temu poznałam niesamowitego faceta, spotkałam go w ulubionym pubie i zaczęliśmy się spotykać. On po niecałym miesiącu chciał iść na całość, a ja nie, więc powoli zerwał ze mną kontakt. Dodam jeszcze, że po kilku dniach mial już inną dziewczynę. Przestaliśmy mówić sobie cześć i udawaliśmy, że się nie znamy przez prawie 4msc. Mamy jednak wspólnych znajomych i pewnego dnia wyszło tak, że zaczęliśmy znów rozmawiać jakby nigdy nic. Z czasem wróciły też czułości, umówiliśmy się nawet na wspólny wyjazd na koncert. Lecz dziewczyna o której wspomniałam z którą on był wcześniej powiedziała mi, że on nadal jej pragnie, ale ona go nie( ona jest moją dobrą kumpelą). Kilka dni temu prawie doszło między nim, a mną do stosunku,jednak ja w ostatniej chwili się wycofalam( byłam już prawie naga),on był bardzo miły i odprowadził mnie do domu. .... ...Jednak nie napisał do mnie po tym co sie wydarzyło ...nadal nie pisze, a ja cały czas jestem w nim zakochana i bardzo zabolało jak mnie wtedy zostawił. Myślicie, że może coś z tego być, czy on po prostu chce mnie wykorzystać? Szaleję za nim,ale boję się tego,że gdybym mu się oddała on, po prostu uzna mnie za zaliczoną i odejdzie. Znajomi odradzają mi wyjazd na ten koncert właśnie z tego powodu... ale ja nie mogę się mu oprzeć i wierze w to, że może coś z tego będzie... Co mam zrobić pomóżcie!.....:((

Gość Lastontasnovanalcielo
nic z tego nie bedzie .. on umawia sie z toa liczac na jakis numerek a gdy ty rezygnujesz on przestaje sie odzywac ... jak ma chcice to znowu do ciebie sie odezwie ... :P daj sobie spokoj

dziękuję ci za radę, dać sobie spokój nie będzie łatwo, kiedy już się zakochałam :(( tym bardziej, że on jest w kręgu mich znajomych

Gość powiem i ja ......
dziewczyno na co Ty liczysz ?....już dwa razy pokazał Ci że zależy mu tylko na seksie ...za pierwszym razem Cię olał jak się nie zgodziłaś na sex i za drugim sytuacja się powtórzyła czego trzeba Ci więcej żebyś zrozumiała o co mu tylko chodzi ale Twoje życie i rób jak uważasz

Jesteś strasznie naiwna skoro nie umiesz po tym co napisałaś sama odpowiedzieć na swoje pytanie. Jesteś dla niego kolejną panienką na liście do zaliczenia i tyle.Zyskujesz na atrakcyjności,bo nie idziesz od razu na całość. Ale jak za długo stawiasz opór on traci tobą zainteresowanie.

Gość sdfghsdfgasdfgadfg
zupelnie popierdolone to i to na maxa ja juz nie wiem no kurwa mac do cholery z tym!! ha ha ha kopnij skurwysyna w dupe i to po to bo oni tylko to rozumieja to popierdolone sukinsyny z wieszacymi czlonkami http://www.youtube.com/watch?v=b-fNmcZS7n8

Gość aaaaaaaaaaaaah
tak,mogę Ci powiedzieć z własnego doświadczenia - chodzi mu tylko o jedno .