Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TheCherryGirl

pytanie do Was, którzy

Polecane posty

Jak radzicie sobie z podejmowaniem życiowych wyzwań,doświadczeń? Czy boicie się np. zapisać na nowy kurs, zajęcia? Jak radzicie sobie ze strachem? Pytam, bo sama mam z tym problem, kiedy mam wykonać coś w celu "pchnięcia" swego życia do przodu, albo bardzo się boję, albo bardzo ekscytuję. Walczę o to, aby brać to spokojnie (paradoks?). Niekiedy nawet zwykła rozmowa telefoniczna budzi we mnie lęk/emocje/strach, czuję to pobudzenie w brzuchu. Do tego często mam poczucie niższości, czuje się jakby wszyscy wokół, w każdym miejscu do jakiego trafię, byli lepsi (czyt. mądrzejsi, ładniejsi, szczuplejsi) ode mnie. Czuje się oceniana, krytykowana, tak jakby ludzie chcieli mnie wypróbować, sprawdzić. Mam raczej osobowość introwertyczki, całe dnie siedzę w domu, bojąc się zwrócić do ludzi. PROSZĘ,napiszcie czy mieliście może problemy podobne do moich, moze wyolbrzymiam to co się ze mna dzieje? W końcu to jest okres dojrzewania, mam prawo do tych ZAWIROWAŃ emocjonalnych ;) Mam 19 lat, jestem kobietą :)

Ja mam tak zawsze!Nawet durny telefon(nie do znajomych czy rodziny),a ja jestem sparalizowana strachem i zabieram sie do tego 2 dni. Czytalam troche o DDA i myslalam,ze to ma zwiazek z tym

@ tak szczerze : Objadasz się może? Albo zbyt duzo pijesz, palisz? Jak myslisz, czy to jest zależne od charakteru czy od czego? ile masz lat?