Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vwaudivin

SPRAWDZ PRZEBIEG , HISTORIA VIN VW LUB AUDI

Polecane posty

Gość vwaudivin

Chcesz kupić używane auto VW lub Audi ?? Ta oferta skierowana jest do Ciebie . Oferujemy profesjonalne sprawdzenie przebiegu i historii serwisowej auta przed zakupem , wystarczy wysłać numer VIN auta , które zamierzasz kupić na nasz adres : sprawdz.vin@op.pl Więcej informacji w mailu zwrotnym , wielu już nam zaufało i dziś cieszą się autem z oryginalnym przebiegiem i bardzo dobrym stanem. Zapraszamy - warto !!

Gość efeewfgfge
Wystarczy zadzwonić do ASO, nie dajcie się naciągnąć. :classic_cool:

Gość KRZYSZTOKKKK
W ASO NIE PODAJA PRZEZ TELEFON

Gość vwaudivin
W ASO podadzą tylko jak sie przyjedzie osobiście z papierami samochodu i również jest to usługa płatna

Gość gość
Dla samochodów audi za darmo zawsze sprawdzam tutaj: www.vinaudi.pl

Gość Joanna G
Ja polecam serwis autobazy - korzystałam dwukrotnie (bez zarzutów) :)

Gość OlaE
Ja zawsze sprawdzam na autobaza.pl i jestem zadowolona. Moi znajomi również korzystają z tego, kiedy chcą kupić samochód.

Gość gość
Ja tez sprawdzałem na autobaza.pl i wiem wszystko co chciałem wiedzieć, także polecam.

Gość gość
to chyba ty chcesz kupic uzywane VW lub audi

Gość EwelinaOp
Całe szczęście, że przed zakupem samochodu poczytałam trochę fora. Nie znam się na autach i wiadomo, że nie wiem co dokładnie i jak sprawdzać. Ktoś polecał serwis autobaza.pl i postanowiłam spróbować. I dobrze, że to zrobiłam! Właściciel komisu chciał mnie wpakować na niezłą minę! Ale pokazałam mu wszystko w raporcie i bardzo się tłumaczył! Byłam w szoku!

Gość gośka441
Cześć, ja od 3 miesięcy szukam samochodu i była okazyjna oferta. W sumie to dobrze że sprawdziłam numer VIN tutaj http://www.autobaza.pl/, bo wdepnęłabym w niezłe bagno, koszt napraw przewyższałby koszt samochodu. Auto miało taką przeszłość, że dziwię się że jeszcze jeździło :)

Gość majamii
Oferujemy profesjonalne sprawdzenie przebiegu i historii serwisowej auta przed zakupem , wystarczy wysłać numer VIN auta , które zamierzasz kupić na nasz adres : http://i4you.pl?u=sprawdz_vin_samochodu