Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krówka29

Za ile kupujecie prezent dla chrześniaków na mikołaja-wiek ok. 12 mies.

Polecane posty

Gość Krówka29

Ja już zgłupiałam ile przeznaczyć pieniędzy,ile Wy zamierzacie przeznaczyć funduszy?

ok 50 zł, ale nie trzymam się tego bardzo sztytwno, ale zwykle udaje mi się kupić coś ciekawego, w zeszłym roku np kupiłam zestaw podstawowy bindezz za 30zł

Gość oł noł
no tak, bo chrzesniakom obowiazkowo trzeba kupowac prezenty :O

Gość Krówka29
Zazwyczaj każdy kupuje przecież.

Gość mysle ze do
50 zl wystarczy . a jak kupisz za 30 zl to tez bedzie ok . nie rozumiem skad presja zeby prezenty dla chrzesniakow zaczynaly sie od 100 zl?!

Gość sratatatatatataat
u nas tylko na gwiazdke tak się utarlo i tak sie kupuje...wiem wtedy prezent za ok 100-200zl, ale to dlatego, ze maz ma tylko jedna chrzesniaczke...jak dojda nam chrzesniaki i nasze drugie dziecko to wtedy juz nie bedzie takich szalenstw na kilkoro dzieci;)

Gość buahahahahahha
Zazwyczaj przeznaczam ok 50 zł, ale z uwagi na to że co roku ceny są wyższe to wychodzi ok. 70 zł .... ale tak jak koleżanka wyżej mąż ma jedną chrześniaczkę dlatego jej kupujemy :) jak bedzie więcej chrześniaków i nasze drugie bobo , to będzie to zależne od naszej sytuacji materialnej

Gość wredna małpa27
kupujemy na boże narodzenie na same mikołajki nie.my za około70-100zł ale za 30- 50 też będzie ok :)

Gość jhkgj
Ja kupuje za ok 50-70 zł dla chrześniaków-jest ich troje mają od roku do 9 lat. Za więcej nie kupuje bo każdy ma też rodzeństwo którym też jakiś słodycz trzeba dać a swojemu dziecku też coś muszę kupić przecież. bogata nire jestem.

Gość Eeerrr...
Moj chrzesniak dostaje prezent raz w roku na urodziny. Od samego poczatku postanowilam, ze nie bede rozpieszczac i przyzwyczajac do duzej ilosci prezentow, bo nie o to w byciu matka chrzestna chodzi. Ja tez nigdy nie bylam zarzucana prezentami przez moich rodzicow chrzestnych i wcale nie mam o to zalu...

Ja mam jednego chrześniaka, którego kocham ponad życie,a ponieważ on kocha Lego,więc zazwyczaj czy na urodziny czy na gwiazdkę stówa to pęka lekko:-)

Gość zalezy jaki chrzesniak
jak syn mojego brata to wiadomo, kasy nie licze. I to nie ze wzgledu na to, ze jest chrzesniakiem, a dlatego ze to najblizsza rodzina. Zreszta taki sam prezent dostaje bratanica, choc nie jestem chrzestna ;) A 2 dzieci znajomych to w ogole nie kupuje.

Gość Do powyżej
Tzn. że dzielisz chrześniaków na tych z rodziny i ze znajomych i tym z rodziny kupujesz a od znajomych nie???????????

Gość eqweqwe
od 50-100 chrześniaki, z meżem mamy po 2 , 3 swoich dzieci i 3 kolejnych z rodziny do obdarowania. Swoim nie kupujemy dostają i tak dużo od rodziny, a tym z rodziny (nie chrześniakom) to tak od 25-50zł.

Gość eqweqwe
tylko na gwiazdkę prezenty, na mikołaja to co najwyżej lizaka ;)