Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaah

Czy faceci nie mają uczuć????

Polecane posty

Czemu sobie wkręcasz "Czemu tak był" Zaraz zaczniesz się dołować "Co ze mną nie tak". Takie jest życie - po prostu NIE PASOWALIŚCIE do siebie. Widocznie ktoś inny jest Ci pisany - i tyle. Nie szukaj w sobie wad na siłę ... to nie pomaga.

Gość big milk
Nie rozumiesz sama siebie to jak chcesz zrozumieć mężczyznę? Mam wrażenie, że płaczesz wtedy kiedy jesteś wkurwiona, że się tak wyrażę. A nie wtedy gdy jesteś smutna.

Gość aaaaaaaaaaaaah
jestem zdruzgotana poprostu...przez jednego malego pryszcza on poszedl do innej.......

Gość Egoistee
Nie mamy, tylko udajemy.

@Egoistee Pełniejsze prawda to "Jeśli nie mamy, to udajemy". Zresztą, nigdy nie byłeś wściekły, zły ... to też uczucie ... :D

Gość BalatkaW
Dziewczyny. Mam taki problem. Jestem z facetem od ponad 2 lat. Za 4 miesiące urodzi nam się synek. Mój facet jest przystojny i zawsze uganiały się za nim kobiety - jednak zawsze to ja byłam najważniejsza i czułam to chociaż jak każda byłam zazdrosna. Od zawsze dostawał dziwne smsy (nie ukrywam ze lubił flirtować jednak zawsze na to uwazał i znał granicę). Nigdy nie robiłam mu problemu gdy wychodził z kolegami a ja zostawałam sama w domu pod warunkiem ze mi o tym mówił ( nie prosiłam o spowiedz ani o podanie dokładnego miejsca) chciałam tylko wiedziec że gdzieś się wybiera i o której ma zamiar wrócić. Jak się przekonałam gdy mówił, że idzie na piwo znajomi widzieli go na imprezie. Jak mówił, że idzie do kolegi na urodziny okazało się że pojechał do koleżanek na wieś gdzie widziała go moja mama. Nigdy nie odbierał telefonów (Chociaż mówił że pod nim jest). Gdy był gdzies sam nigdy nie znał umiaru i pieniądze na spłate kredytu 10 000 zł rozwalil na imprezach z kolegami. Przy mnie jest super facetem i przyszłym ojcem a gdy tylko znikam na chwile staje sie nieogarnietym szczeniakiem! Nie wiem co robic.. probowałam rozmawiac i tłumaczyc zawsze sie skruszał przepraszał a po jakims czasie historia zataczała koło.. Za 4 mies jak mówiłam urodzi się dziecko:( Nie wiem co robić :(

BalatkaW Twoj facet uwielbia imprezy i zamiast planowa wasze zycie i dbac o przyszlosc - bawi sie. Jesli Twoje prosby i tlumaczenia nie pomagaja - to bedzie coraz gorzej. Jesli po wielu probach sie nie zmienil to powiedz na co liczysz? Dlaczego chcesz zyc z facetem ktory Cie oszukuje? Dlaczego chcesz byc nieszcześliwa i szukasz cierpienia?

To proste, bo jest głupia. Tak, wszystkie osoby które odrywają miłość od rozumu są głupie. Selekcja, kurwa a nie oddajecie serca tym, co najmocniej napierają! Ja jestem tolerancyjny. Rozumiem, kobietę facet pociąga, idą do łóżka. Ale jeśli jest niedojrzały, to po co zakładać z nim rodzinę? Było wziąć kogoś ułożonego, ale wtedy pewnie nie byłoby podniety. Ona wybrała na ojca dziecka debila, więc poniesie tego konsekwencje. I bardzo dobrze, bo gdyby było tak, że można popełniać błędy i nie ponosić konsekwencji, to rozmnażać mogłyby się tylko przystojne osobniki. I tak go nie porzuci. Będą jakoś wychowywać to dziecko z długami na karku, potem będzie ją zdradzał, w końcu nie będzie wiecznie jędrna. Dziecko będzie miało zrujnowane życie, bo przecież na pomoc od państwa nie będzie mogło liczyć - będą musieli zarabiać na długi, a wtedy ich dochody będą pewnie za wysokie na pomoc typu np. stypendium socjalne na studiach. Niech będzie to przestroga dla wszystkich, których pociągają bad boys, którzy dużo piją, lekko wydają pieniądze i wiecznie by się bawili.

Gość bbbboooo
Czy faceci nie mają uczuć???? maja to sie nazywa bół egzystencjonalny :)

Gość czy to jest możliwe_chciałbym
Prawda jest taka, że szlak mnie trafia jak widzę ładne, mądre kobietę, które mają zjebane życie. Dziewczyny każda z Was jest bądź była lub będzie adorowana przez faceta, który naprawdę kocha, a Wy go odrzucacie, bo może jest nieśmiały, bo może za niski, mało gadatliwy, mało rozrywkowy. Prawda jest taka, że większość z Was sama marnuje sobie życie przez złe wybory, opamiętanie przychodzi gdy jest dziecko i zaczynają się problemy. Później tylko lamentujecie i zastanawiacie się jak to możliwe, że nie wychodzi w życiu. Ano możliwe, pretensje możecie mieć tylko do siebie, to Wasze życie i ponosicie tego konsekwencje, tylko szkoda niewinnych dzieci.

Hmm dziwne pytanie...:P Naturalnie że mają..potrawią kochać ,i przeżywać tak samo jak kobiety zawody miłosne....no może nie każdy tak ma..ale całe szczęscie są jeszcze ..panowie o lekkiej duszy romantyzmu.. no bynajmniej ja takich znam..:))

Gość ddccds
mają uczucia faceci ale pociągają nas tacy co ich nie mają........

Gość Ave Cesar
Mechanizm jest prosty. Panie pociągają twardzi faceci tzw samce alfa. Bo tacy faceci maja dobre geny i dzieci z nimi spłodzone będą silne. I o to w tym wszystkim chodzi. O przetrwanie. A to że później takie silne potomstwo trzeba samemu niańczyć.... Nie ma nic za darmo :)

Gość gosc xxx
oj z panem 'czy to mozliwe_chcialbym' sie nie moge zgodzic. Nie ma czegoś takiego jak niesmiały facet!-poprotu nie zainteresowany toba!. tak ponad to mam przykład koleżanek, ktore zdecydowały się na związek z takimi no właśnie (niby) nieśmiali, cichy...itp te kobiety poprostu usychają przy nich!. facet w ogóle się nie umie zachować, chodzi o to że w życiu dziewczyna kwiatka nie dotstała,romantyczne ranki...itd no może sobie pomarzyć. Natomiast jak byla z troche bardziej rozrywkowym facetem to uczucie iskrzyło, oj iskrzyło :D D: :D Więc ja wole byc sama i nie usychać lub z jakiś fajnym facetem. półśrodki nie są dobre i zadowalają co najwyzej 'nieśmiałego' czyt ciapowatego faceta ale napewno nie kobiete, która nie czuje się przy nim adorowana,kobieco..itd więc nie ma co sie zmuszać