Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaah

Czy faceci nie mają uczuć????

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaah

No przecież to też ludzie do cholery,tak???????????????????????????????????????????? Nie są zdolni do wyrzutów sumienia????Czy dla nich liczy się tylko każda kolejna wyroochana panienka????????No po co to wszystko????? :(

Gość WeLiveWeLoveWeDie
Nie kazdy facet taki jest .. maja uczucia poprostu nie okazuja ich w ten sam sposob co kobiety.

Gość aaaaaaaaaaaaah
zawsze szczery - o wszystko . Widzę po tematach i teraz jak i mnie dotknął ten problem to dopiero jestem w stanie zrozumieć te wszystkie żalące się tutaj kobiety :( no jak nie okazują ich w ten sam sposób? Oni zachowują się jakby w ogóle ich nie mieli. Pobajerować , zaliczyć i do widzenia! Niby są wyjątki,ale zauważyłam (bez urazy) ,że każdy atrakcyjny facet tak ma...każdy :O :( 😭

Gość aaaaaaaaaaaaah
A co ja mam chodzić z jakimś pasztetem po mieście???????????:O

Gość aaaaaaaaaaaaah
podszyw! musisz to robić??????????:O Zona swojego męża - nie każdy jest taki ,bo Twoj wydaje Ci się tym idealnym.. ale tak naprawdę oni wszyscy tacy są :O

Gość aaaaaaaaaaaaah
przeciez sama jestes pasztetem i chcialabym to przelamac jakims ciachem!!:o

Gość aaaaaaaaaaaaah
zawsze szczery - to było podszyw do cholery!!! :O ja tylko napisałam,że zawsze atrakcyjny mężczyzna tak robi,tzn częściej .

Gość aaaaaaaaaaaaah
jestem*

Gość aaaaaaaaaaaaah
Ale ja bym chciała uczuciowego i przystojnego, a nie jakiegoś bazyla:O

Gość aaaaaaaaaaaaah
spierdalaj,jak nie zrozumiałaś tematu to kurva Twój problem,idź stąd :O boze co kieruje tymi podszywami chorymi .

Gość aaaaaaaaaaaaah
jak 2 pasztety idą po mieście to siara a jak pasztet z ciachem to juz lepiej!!:o

Atrakcyjni faceci mają więcej propozycji, mają łatwość podrywania, mają więcej pokus. Czyli - łatwiej im zboczyć. Ja ich nie usprawiedliwiam bynajmniej - tylko wyjaśniam jak to działa. Po drugie - u facetów (większości) seks nie wymaga zaangażowania uczuciowego. Tak jesteśmy zaprogramowaniu że nam (uogólniam) łatwiej zdradzić. Myślę, że pojęcie "szybki numerek" dużo tutaj wyjaśnia.

Gość aaaaaaaaaaaaah
jacekJ - nawet jak kobieta Wam się podoba??? to musicie ją krzywdzić???????? Facet latał za mną,niby mu się podobałam,zawsze mnie obserwował poznalismy się,całowaliśmy(nie spaliśmy) spędziliśmy dwa tygodnie razem (ze znajomymi) a ja dowiedziałam się,że on się nie przyzwyczaja... i co o tym myśleć????????

Gość aaaaaaaaaaaaah
to co mam byc z brzydalem:o ???????????? no jak ja mogę tak nisko upasc!!!!!!!

Możesz spokojniej i jaśniej rozwinąć zdanie "ja dowiedziałam się,że on się nie przyzwyczaja." Kto, co komu powiedział? Zakochałaś się w nim?

Gość aaaaaaaaaaaaah
Nie zakochałam się,nie jestem już nastolatką,żeby tak od razu...po prostu zraniło to moje uczucia..i tyle :( On nic nie powiedział,bo się w ogóle nie odzywa,nie pisze.. nic. Po prostu dowiedziałam się,jakby Ci to napisać dosadniej...mhmm,że nie wchodzi w związki i nie przyzwyczaja się do kobiet.

" aaaaaaaaaaaaah podszyw! musisz to robić?????????? Zona swojego męża - nie każdy jest taki ,bo Twoj wydaje Ci się tym idealnym.. ale tak naprawdę oni wszyscy tacy są " hahah etam moj nie jest przystojny :)

Gość aaaaaaaaaaaaah
przecież to niedorzeczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaaaaaaaaaaaah
I ten facet oczywiście był przystojny, dlaczego jak ktoś jest atrakcyjny to rani????:( Ja nie chce marnować życia na pasztety:O

jak mnie irytuja takie biedne sarenki, ktorym nikt niczego nie obiecywal i nie deklarowal, a mimo to maja pretensje do calego swiata

Gość aaaaaaaaaaaaah
nie podszywac sie :O:O

Jak się dowiedziałaś? On Ci powiedział? Jego kolega? Nie wiesz że ludzie często mówią jedno a robią drugie? Mnie to wygląda że zaangażowałaś się uczuciowo a on nie odwzajemnił twoich uczuć. To się często zdarza ... nie zdarzyło Ci się to nigdy wcześniej?

Gość aaaaaaaaaaaaah
Boze,niee mam pretensji do nikogo... tylko sie zapytałam...

Gość aaaaaaaaaaaaah
no powiedzmy,że jego kolega...ale ja go nie darzę uczuciami!! :( po prostu boli mnie to i próbuję zrozumieć :)