Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamamuska

ludzie z kad was stać na śluby wesela te drogie sukienki?

Polecane posty

Gość ijnfbsjdf
"Dorwałaś frajera alboż żyjesz na garnuszku u rodziców" - no tak, takie jak ty uznają taki tryb zycia za jedyną KARIERĘ którą warto zrobić. Nie, dziecko, nie jestem w tym co ty i tobie podobne uznają za niebo. Pracuję na siebie, studia i wesele opłaciłam sobie sama. I stać mnie było na taką sukienkę jaką chciałam. Bez pytania o to na forum.

Gość młodamamuska
czy skończę te studia czy nie dla mnie to nie zmienia wartości człowieka a dobrze wiedzieć że mnie znasz skoro mówisz że wymyśliłam sobie studia:) i widzę że wiesz co to patologia... Ja niestety nie mam bo nikt u mnie nie pije i nikt dzieci nie robi jak go na to nie stać.

Gość ijnfbsjdf
" nie obrażaj dzieci których niema" po pierwsze, pisze się "nie ma" Po drugie, niestety będą. jednostki z takim możdżkiem jak twój niestety nawet nie potrafią wymówić słowa "antykoncepcja" a co dopiero stosować...

Gość młodamamuska
no to się powodzi to się ciesz że tyje zarabiasz . Bo inni po studiach zarabiają 2 tysiące . Nie wszystkim się udaje tak jak tobie

Gość ijnfbsjdf
Cóż, patologia to nie tylko picie. Życiowa bezradność i pewien niedorozwój socjologiczny robią czasem wiecej żłego niz alkohol. A u ciebie widzę obydwa: po pierwsze pytasz na forum "z kad" kasa na ślub (spada nam z nieba zapewne) po drugie tak strasznie cię jara fakt mieszkania od 4 lat z facetem... Szczyt marzeń...

Gość ijnfbsjdf
Owszem cieszę się ze tyle zarabiam. Gdybym nie musiałą jeszcze z podatków utrzymywać bezrobotnych, niezaradnych debili mających dzieci w konkubinacie... Kończę to pisanie, to się robi durne. Możesz sobie w spokoju pomarzyc, jakie to weselisko ykręcicie ty i twój "narzeczony" - jak tylko uda wam się wyżebrać jakieś pieniądze. Nie musisz się trudzić odpisywaniem, niejestem ciekawa co jeszcze masz do bzdolenia i wychodzę w netu.

Gość młodamamuska
nie nie jara mnie ten fakt ... Tylko osoba która jest w rodzinie zastępczej po skończeniu 18 roku życia nie ma gdzie mieszkać ... I cieszę się że mam kogoś kto mi pomogl i mnie kocha i w dupie mam twoje zdanie na ten temat... I nie żyje jak dziad wystarcza mi na życie tylko zapytałam o ślub... Jak ci to tak przeszkadza to wypowiadaj się do innego tematu... Tak napisałam "z kad" mam dysortografie stwierdzona przez psychologa 5 lat temu i skoro ci to przeszkadza nie czytaj

Gość uknown
ijnfbsjdf Skończ pierdolić jak potłuczona głupia pizdo! nie wywyższaj się tak bo będziesz poniżona i tak samo nie ciśnij dziewczynie bo nic kurwa nie wiesz o jej życiu! wnioski sama wyciągasz po kilku postach napisanych przez nią bo jest z rodziny zastępczej i ma kochającego chłopaka to juz od razu patologia? a czy ty kurwa wiesz co to znaczy patologia?;/ śmieszna jesteś dziewczynko... może ma więcej wartości duchowych niż ty kasy na koncie w banku

Gość młodamamuska
płac płac:) państwo okrada ciebie a my je... Żegnam

Gość HIJHJLJO
myslisz kurwa ze jestes sama na tym swiecie biedna i nieszczesliwa? ja tez sie uczę, jestem w rodzinie zastepczej rodzice mnie zostawili, i nie tsac mnie na wesele

Gość młodamamuska
nie nie żale się... I nie myślę że tylko ja jestem na tym świecie z trudnym startem...

Gość HIJHJLJO
nic na to nie poradzimy. Jedni mają wszystko, inni nie mają nic

Gość młodamamuska
poczekaj :) ale jaka będzie satysfakcja dojść do czegoś własnymi siłami:)

Gość HIJHJLJO
Bardzo bym chciala wyjechac, zarobic, wybudowac sobie dom... Ale gdzie tam, to nie mozliwe

Gość karrammmmmmba
A ja Cie pocieszę w ten sposób, że, uwierz mi, te wystawne wesela i piękne suknie po ślubie nabierają innego znaczenia, w sensie nie mają znaczenia. Wazny jest Twój partner. Zapamiętaj i nie zazdrość nigdy pieniędzy choc wiem ze czasem chciałoby się poszaleć. Naprawdę to nie jest ważne.

Gość młodamamuska
nie potrzebne mi wystawne wesele bo rodziny też niemam ... Obcym wyprawiać przyjęcie?;p tak się tylko zastanawiałam że ludzi stać na to a teraz w tej polsce naprawdę trudno do czegoś dojść mając start od 0