Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Dlaczego kobiety lecą na dresów, cwaniaków, żelusiów, bawidamków?

Polecane posty

Gość proekozielona
odwieczne pytanie zakompleksionego faceta odpowiedz brzmi: nie lecą, lubią byc tylko adorowane

Gość ty sie do normlanych
nie zaliczasz z prostego powodu , jestes 27 letnim bezrobotnym bez perspektyw na dobrze platna prace co za tym idzie nie bedziesz mial za co utrzymac rodziny 🖐️

Luserku, co Ci znowu do głowy przyszło? :classic_cool: Poza tym na dresy i żelusie nie są pożądani, pomyliłeś to z pewnością siebieee. :classic_cool:

Gość najlepsze przebojowe laski
leca na dresy czy inne koksy tylko szare myszki wybieraja sobie podobnych do siebie czyli ciche cieple kluchy

Gość nnaattaallllllia
ja lece na jednego dresiarza ;p ;p :D:D:D:D:D:D:D:D:D

To pewnie jakiś przymus biologiczny. Pęd ku rozmnażaniu gatunku czy cos w tym stylu. Ot, biologia.

A mi się dresiarze nie podobają. Już tam nawet pomijając stereotypy to jakoś nie fajnie wyglądają. Ten styl jest niekorzystny, najlepsza jest elegggancja. :classic_cool:

Gość aa000
jw.lubimy byc adorowane!!!dresy,cwaniaki i reszya łobuzów to prawdziwi mężczyżni!!!męscy i odważni.co prawda na dłuższąmete nie ma co z nimi życia planoważ ale do zabawy czemu nie:-D

Gość to najwidoczniej jestes
szara myszka nie wychylajaca sie z tlumu proste 🖐️

Gość najoczywistszy jaki miec moze
w przyrodzie 🖐️

Gość normalni według loosera to
- bezrobotni nieudacznicy - siedzący po 20 h dziennie na kafe - utrzymywanie przez rodziców i dziada - obrażający wszystkich - wyzywając od pedałów i innych takich jak im się coś nie podoba - bez wykształcenia - głupi - nudni - nieciekawi - bez znajomych - z nałogami (kafe, net, zdrapki) - przerostem ego zaiste "normalni" 🖐️

To elegancja świadczy o biologicznej niższości według Ciebie? Ciekawe orandżu, nie powiem, żeby nie. :classic_cool: Każdy Ci powie, że najlepsze co może włożyć na siebie facet, to dopasowany garniak. :classic_cool:

Gość żeluś to dla loosera
pewnie facet w koszuli i garniturze. No ale on jest mentalny socjal-robotnikiem z wykopu :classic_cool:

Gość a o czym my tu rozmawiamy
o gustach w ubiorze czy na jakich typow leca jakie dziewczyny ? :classic_cool: poza tym nie kazdemu pasuje garniak 🖐️

Gość nnaattaallllllia
zaiste uzylas,albo uzyles, ale najprawdopodobniej uzylas, ale no moze uzyles, ale pewnie uzylas, choc istnieje szansa ze wlasnie uzyles, jednak daje 99% szansy na to ze uzylas, choc istnieje jednoprocentowa mozliwosc, ze uzyles, ale do rzeczy: uzyles, lub uzylas, w zaleznosci od w.w. i od tego, czy jestes przedstawicielem, albo przedstawicielka, w zaleznosci od plci, chociaz mysle, ze jestes przedstawicielka, ale istnieje jednoprocentowa szansa na to, ze jestes przedstawicielem plci meskiej, albo zenskiej, ale najprawdopodobniej jestes przedstawicielka plci zenskiej, choc moze tez meskiej, ale raczej zenskiej, ale do rzeczy. albowiem uzylas, albo uzyles, ale najprawdopodobniej uzylas, ale no moze uzyles, ale pewnie uzylas, choc istnieje szansa ze wlasnie uzyles, jednak daje 99% szansy na to ze uzylas, choc istnieje jednoprocentowa mozliwosc, ze uzyles, ale do rzeczy. uzylas, albo uzyles archaizmu!!! archaizmu w jezyku polskim nie mozna juz uzywac. zaiste.

Gość czy jest na sali lekarz
a poza tym w domu wszyscy zdrowi ?:O🖐️

Nie można wszędzie chodzic w garniturze. Jesli ktos tak robi, to ma cos z głową. Garnitur jest na śluby, pogrzeby i tego typu rzeczy, a nie na codzień.

Ja napisałam stricte o ubiorze, że dresy są mało atrakcyjne. :classic_cool: Inna sprawa, że pewność siebie też jest bardziej pożądana niż wycofanie i wstydliwość.:P Ale przecież koszule nie kolidują z odwagą, prawda? :classic_cool:

Korjonos, a no pewnie, na co dzień jakby ktoś pomykał w garniaku, to tak trochę ni z gruchy, ni z pietruchy. ALE zamiast dresów można wkładać gustowne koszule i jakieś dopasowane codziennie spodnie, niekoniecznie galowe. :classic_cool: Poza tym połączenie podkoszulka i koszuli jest awesome. :classic_cool:

Doktor Lubicz, czy Kozeiłło chodzą w garniakach po domu. No nie wiem. Mi np. podobają się wstydliwe dziewczyny.

Gość proekozielona
ale przeciez to ze facet nie nosi garnituru to nie znaczy ze dresiarz, o matko!!! najfajniejszy styl tj. CASUAL inaczej po polsku odzież sportowej elegancji, codzienna, swobodna, wygodna. Nie za uroczysta, ale też niezbyt zwyczajna. Ale wiekszosc facetów POLAKÓW nie ma pojęcia nt. tego stylu a jest on naprawde super.

Ale jak wyjątkowi jak jest ich pełno, takich cwaniaków różnych, którzy chcą tylko dziewczyne przelecieć, albo jak juz z nia sa to ja bija i zdradzaja?

Zapodaj jakiś przykład tego casualu jak byś mogła, bo chyba myślimy o tym samym, tylko ja się wysławiać nie umiem dosadnie. :classic_cool:

Gość ja sie zastanawiam
w jakim wieku luzer uswiadomi sobie ze nie bedzie mial nigdy dziewczyny :D