Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Dlaczego kobiety lecą na dresów, cwaniaków, żelusiów, bawidamków?

Polecane posty

Gość zuzanna idealnie pasuje
do luzera identyczny tok myslenia 🖐️ KOMICZNE zrob tu porzadek :classic_cool:

No właśnie ja też nie za bardzo umiem, dlatego chcę wreszcie załapać, jak to się robi, żeby nie pląsać, jak pokraka- tak jak dotychczas. Bo mimo, że lubię, to za bardzo jak na razie nie potrafię. :D Ja wiem BLE BLE, nie wszyscy muszą lubić taniec, ale ważne, żeby nie być uprzedzonym. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia !
Ble Ble - ja juz to kiedys pisalam. Jedna moja kolezanka swietnie sie nauczyla tanczyc na dyskotekach. Jak ktos ja prosil do tanca to zawsze uprzedzala ze nie umie i wtedy albo facet rezygnowal albo nie. Albo sama prosila kogos i zaznaczala , ze nie umie tanczyc i chce sie nauczyc. Po jakims czasie byla juz bardzo dobra. Moze i Ty tak sprobujesz?

Gość Zuzanna Amelia !
Czesc Komik. Epidemia powrotow jakas nastala czy co? Co robisz na prawiczym topie?

Co robię? Wybrałem pierwszy gwarantujący jakąś polewkę więc wszedłem... I przestańcie z tym tańcem - umiejętność tańca, a raczej jej brak, nie ma najmniejszego wpływu na poznawanie kobiet a już na pewno na powodzenie.

Gość Zuzanna Amelia !
Komik - owszem MA.

Gość komik nawet nie dyskutuj
zuza kobieta po 30tce najprawdopodobniej dziewica ( bo ktora normlana by siedzial na prawiczym topie?) z jakimis zaburzeniami emocjonalnymi 🖐️

Gość Zuzanna Amelia !
Komik - gdzie sie podziewales przez tyle czasu? Kilka osob sie o Ciebie dopytywalo.

"Komik - owszem MA" ma... tiaaaa pewnie jak wyskoczysz w jakimś klubie z wygibasami a la Rafał Maserak, to pewnie coś poderwiesz, tylko co z tego, jeśli gadka będzie do dupy?

Gość Zuzanna Amelia !
Komik - pomysl chwile. Przeciez nie jestes debilem. malo facetow chce tanczyc. Dlaczego? Innymi slowy - co musi umiec przelamac facet aby czul sie pewnie w tancu i nie obawial sie takich sytuacji? A to juz siedmiomilowy krok na drodze do....

Żadna umiejętność (może poza umiejętnością wybekania całego alfabetu :P ) nie zaszkodzi, ale wkręcanie sobie jakichś filmów o treści "nie umiem tańczyć = nic nie poderwę" jest bezsensowna.

Gość Zuzanna Amelia !
Komik - jak dlugo Cie nie bylo ? Rok?

"Innymi slowy - co musi umiec przelamac facet aby czul sie pewnie w tancu i nie obawial sie takich sytuacji? " Stosujesz klasyczne chciejstwo - mianowicie ukułaś sobie jakąś tezę i z uporem godnym lepszej sprawy próbujesz ją przeforsować. Większość facetów nie umie tańczyć bo najzwyczajniej tego nie lubi. Dla mnie tańczenie ma taki sam sens jak spacerowanie, które jest niczym innym jak łażeniem bez sensu i celu. A Ty podczepiasz pod zwykły brak zainteresowania gibaniem się w takt muzyki, odwagę, przełamanie się, itp wartości.

"Ale przecież nikt w tym temacie takiej tezy nie postawił." a jak to nie, któraś z tych jęczących ciot coś takiego dziamgała.. Nie wiem ile mnie nie było...

Gość Zuzanna Amelia !
Polemizowalabym : tanczyc wiekszosc facetow nie lubi bo nie umie czy nie umie bo nie lubi?

A nie wiem, może i coś mi umknęło. W każdym bądź razie Luser napisał, że to jest "niemęzgie", a BLE BLE, że po prostu nie lubi. :P

Gość Zuzanna Amelia !
Komik - mysle ze nie bylo Cie okolo roku. Nie miales dojscia do netu?

Pink - masz rację - coś Ci umknęło :P A co do netu, to mam raczej do niego stały dostęp, chyba że tym razem mnie coś umknęło :P

Gość Zuzanna Amelia !
Komik, a mogłabym zostać Twoją kochanką?

"ale uwazam jezeli chce sie miec kobiete to powinno sie nauczyc chodz by dla niej" dlatego właśnie niczego nie poderwiesz :P

Gość Armataaaaa
nie wszystkie kobiety... ja i np moje znajome nienawidzimi wyzej wymienionych pedalow. do tego nie znosimy rowniez karkow i przecietniakow tj takich zwyklych kolesi co marza by imprezowac, dymac dziwki, jaraja sie teledyskami z mtv widzac sylikony przerobionych w fotoszopie dziwek. dla mnie sie licza faceci jakby z innej epoki i dla niektorych kobiet ktore znam rowniez. niestety takich facetow jest garstka w naszej polsce..i potem dziwia sie ze zamiast za polaczkow, babki lapia sie za murzynow, arabow, obcokrajowcow, starych dziadow, lesbijki czy zostaja singielkami.