Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Dlaczego kobiety lecą na dresów, cwaniaków, żelusiów, bawidamków?

Polecane posty

Gość luze3r jest uposledzony
umysłowo i ucieka od prawdy o swoim żałosbnym życiu na to forum :O🖐️ powinni go zamknąc w szpitalu, dla jego własnego dobra

Gość luze3r jest uposledzony
"Ja się łądnie ubieram. Np. czarne jeansy i ładna koszula." którą 30 latkowi kupuje DZIADEK :O TY NIE WIDZISZ PATOLOGII??????????????????????????????//

Gość on jest nie tylko normalny
ale bardzo wartościowy bo chodzi do kościoła i nie tucha dziwek jak nieprawiczki :classic_cool:🖐️

Gość EwelinaEwa.
Looooser kretynie ile jeszcze będziesz pisał sobie sam komentarze w powiedz.to. :O

Gość wina wychowania
najbardziej prawdopodobny powod i to wina dziadka starzy pewnie zapracowani wiec pozostawili wychowanie wnusia dziadkowi. I oto takie cos powstalo zwane "Looooserem"

A to mi się trochę inny styl podoba. Nie casual. :classic_cool: Zresztą, to jest i tak o wiele ładniejsze niż dresy. :P No, ale gusta są adyskusyjne. :classic_cool:

Gość nie tak pedalska
jak nierealna na polskie realia 🖐️

Gość a teraz luzerek
będzie kasował prawdę z powiedz to i udawał, że nie widzi wątpliwości co do jego stanu na kafe jedyny sposób to go ignorować aż sobie pójdzie

Te ciuchy nie byłyby takie złe, normalny mają fason, tylko jakby miały bardziej wyrazistą kolorystykę, na przykład klasyczną czerń. A tak to te zielenie i szarości zlewają się trochę ze sobą, co daje mdły efekt. :P

Gość Zuzanna Amelia !
Czesc towarzystwo. Witaj Korjonos. Co Cie sprowadza na kafe? Juz myslalam , ze odszedles stad na stale.

Gość EwelinaEwa.
Przed chwilą wpisałam negatywny temu kretynowi komentarz w powiedzto i już zniknał. :O

Gość ale można
mu zbić gwiazdki do 1 :P wieśniaka :classic_cool: już mu nabiłem 300 * 1 wieśniak looooser :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia !
Korjonos - ale jakos dawno Cie nie widzialam. Mijamy sie czy odpusciles sobie kafe na jakis czas ? Jak Ci sie podobaly wybory?

Gość proekozielona
nierealna? masz racje w sumie, co jest smutne no rzeczywiscie poza wawa styl taki jest trudny do ogarniecia przez facetów, ze mozna sie tak ubierac, dlatego tez od razu tez widac poza wawa ze jesli ktos jest tak ubrany to turysta, na pewno nie Polak casual to tez strój w biznesie, zeby łamać elegancje garnituru i zwyklego dresa, jest to styl luzny a Polak przecietny co? Garnitur niedopasowany przewaznie lub jeansy and polar plus jakies adidasy adidasa lub kurta skorzana,

O matko, ciekawe co by mi napisali, jakbym miała "powiedz to". Chyba wolę nie wiedzieć.:D Siemasz ZA (bądź podszywie), jak tam żyjesz?

A co tu jest do podobania? Odbyły się i nastąpił przydział siedzisk przy korycie. Nic nowego.

Gość Zuzanna Amelia !
Czesc PP . To ja osobiscie. Jeszcze zyje ale coraz gorzej. Byle do wiosny. Potem sie zobaczy. Jak w szkole?

Rane boskie, czemu coraz gorzej, Zuziu? Nie załamuj mnie. :P Aa w szkole stara bida, nic ciekawego, a nawet bardzo mało ciekawie. ;) Chociaż ostatnio zapisałam się na kurs tańca towarzyskiego dla początkujących. Może się czego nauczę. :classic_cool:

Ciekawe z kim tam będziesz tańczyć. Chyba z dziewczynami, albo z pedałkami, albo też z żelusiami erotomanami co lubią pomacać dziewczynę. Normalni faceci nie tańczą.

Gość takie.zapytanko
wg mnie to zalezy od wieku kobiety ktore sa mlode, zwlaszcza nastolatki poleca na takiego zelusia, ale nie wiaza z nim przyszlosci kobiety , zwlaszcza te po studiach, pracujace itp nie poleca na pierwszego lepszego zelusia, dla takich liczy sie cos wiecej niz tylko brylantyna na glowie i spodnie do kroku tak wynika z moich obserwacji i to nie zalezy od wygladu kobiety a od wieku

Gość luzer urodził się 70 lat za
późno. Byłby idealnym zdrajcą i służbistą w SB od cenzury 🖐️