Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiadominskawarszawa

Easy bus . Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Witam , musze zawiesc kolezanke na victorie . na autobus easy bus na luton . Z tym ze nie wiem jak ze stacji mam tam trafic????

wiem ze na vitori stacion jest wiele exitow i nie wiem ktorym wyjsc zeby od razu isc w strone tych busow , moze ktros mi pomoc/? zaznacze ze easy bus stronka mi nie dziala ;/ bo z java mam problem

Gość dfgdfgfhgfghfdgh
Autobus ma pomaranczowe napisy i stoi na stacji autobusow!!!!!!!!!!znajdziesz! poza tym pisze chyba dookladnie jak zamwaisz bilecik na ich stroce.http://www.easybus.co.uk/

tak wiem , ale ona nmnie ma kupionego biletu bez neta ! tylko chce kupic na miejscu !!. wipytam jak mam dojsc do tych autobusow ze stacji? bede wysiadac z metra vicoctoria jak wyjde to na jaki exit mam isc? bo jest tam pare a potem w ktora strone?

Gość Sieg Heil!!! Sieg Heil!!!
z metra jak wyjdziesz to kieruj sie na pociagi, a potem schodami ruchomymi na gore, prosto do wyjscia, bedziesz miala Sainsbury's po lewej i ksiegarnie po prawej stronie. Na swiatlach przejdz przez ulice, po lewej stronie bedziesz miala Victorie Green Line i po tej samej stronie ulicy sa przystanki autobusowe, m.in. Easy Busa

Gość Sieg Heil!!! Sieg Heil!!!
Ulica nazywa sie Buckingham Palace Road, Bus stop 6