Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 987 987

chyba jestem poje***

Polecane posty

Gość ona 987 987

Facet: wykształcony, kulturalny inteligentny- cały czas się rozwija - języki itp. z dobrą pracą wysoki, przystojny, z ładnym usmiechem dbający o siebie- siłownia w seksie stawia kobiete na pierwszym m-cu. żdecydowanie bez nałogów ciekawy świata, nie typ domatora w kapciach przed tv A ja go do cholery nie chce.. nie moge wykrzesać do niego krzty głębszego uczucia. Po prostu go lubie i pociąga mnie seksualnie-to wszystko. jestem popieprzo*a, no nie? Sama na siebie jestem na to wściekła. kur** i nie wiem po co to pisze tutaj. :|

Gość show time
o cóz ...ja tezz jestem łada z ładym usmiechem wykształcona a wielu mnie olało i nie chcialo ... wybierali inna barsziej przecietne weselsze dziecvzyny fajne i kontaktowe... no to nie ten najwidoczniej

Gość iiiihaaaaaaaahaaaaaa
podeślij go do mnie......

Gość pewnie za wysokie progi
dla Ciebie, też kiedyś miałem podobną sytuację, tzn kobiecina studiowała, pracowała w kancelarii, miała mieć własne mieszkanie, a koniec końców jej nie chciałem. Choć to raczej dlatego, że to ja musiałem koło niej skakać, a jej się ciężko było wykazać. Może tutaj jest podobnie.

Gość ona 987 987
@ pewnie za wysokie progi Raczej nie bo to on za mną lata jak głupi. A ja to troche wykorzystuje :|

Gość Joyjoyjoy
Jak Ci nie pasuje, oddaj mnie :)))

Gość Joyjoyjoy
Ps. biorę w 'ciemno' ;):P

Gość ona 987 987
heh ok, ale musisz przesłac mi swoje Cv, czasem jak idziemy razem to mowie mu: "ta dziewczyba by do Ciebie pasowała" a on: "ty do mnie pasujesz, nie chce innej"... ehhh... wiecie ja chyba postradałam zmysły. :|

Gość Joyjoyjoy
Chciałabym mieć taki problem .. No ale kobiecej próżności nic nie przebije. Bye Bye

Gość ona 987 987
Lepiej bym tego nie ujęła