Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HUHUHUHOOO

NIE ROZUMIEM FACETA - POMOCY

Polecane posty

Gość HUHUHUHOOO
dla ciekawych - znamy sie kilka lat, razem pracowalismy, wiec zaprzyjaźniliśmy się... potem nasze drogi sie rozeszły, obecnie mamy ze soba kontakt mailowy. Zreszta - jak chcecie po mnie pojechac to prosze bardzoo. Was tez może kiedś ktoś potraktuje wrednie, to zobaczycie jakie to uczucie. Zawsze takie słowa bardziej bola od przyjaciół niz wrogów

Gość czyzby to Egoiste31 ?
:D

"Was tez może kiedś ktoś potraktuje wrednie, to zobaczycie jakie to uczucie" ale nikt nie neguje, ze poczułas się źle. Problem w tym, że niepotrzebnie tak się nad tym CHWILOWYM uczuciem rozwodzisz. przejdzie Ci i na przyszłość mniej się po ludziach spodziewaj, mniejsze rozczarowanie

Gość HUHUHUHOOO
zawsze szczery - naprawde nie musisz tu być i czytać.

Gość HUHUHUHOOO
Dzięki wszystkim tym, którym jewszcze zostały jakieś ludzkie odruchy i rozumieją takie uczucie jak zawiedzenie, smutek i gorycz. Wyzaliłam sie na forum, to prawda... Dzieki za wysłuchanie. Uciekam

Gość HUHUHUHOOO poczytaj
sobie jak koncza sie takie netowe zauroczenia ,chocby nieodpowiednimi facetami z kafe ,poki jeszcze nie skasowali topiku , albo inne podobne topy ;]

Gość HUHUHUHOOO
Zawsze Szczery - jeszcze słowo do Ciebie. Tacy jak ty uswiadamiają mi juz na 1000% że facet jak chce to umie upodlić superowo kobiete i czerpać z tego radość. Wniosek zostaw sobie do siebie jakim jestes człowiekiem. Pozdrawiam

Gość ołki dołkiii
przecież napisałaś że jesteście starymi przyjaciółmi teraz okazuje sieże piszecie raz na dwa tygodnie i to przeważnie ty się odzywasz jakby mu zależało to chyba sam by pisał do ciebie i z pewnością częściej