malutka08 0 Napisano Październik 11, 2011 Postanowiłam zmienić swoje nawyki żywieniowe. Pomyślałam,że w większej grupie będzie łatwiej. Czy ktoś chciałby się przyłączyć? Jeśli tak proszę o jakieś rady, pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka08 0 Napisano Październik 11, 2011 Czy jest ktoś chętny,że się przyłączyć, wspierać nawzajem, pomagać, motywować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka08 0 Napisano Październik 11, 2011 Szkoda,że nie ma żadnych chętnych :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniutka :] Napisano Październik 12, 2011 hej malutka :) ja z chęcią bym zmieniła ... żeby trochę zrzucić ciałka :/ to się pochwalę ;) 170cm, 62 kg :/ chciałabym spaść z 5kg. Ale nie mam jakoś motywacji :/ Wiem, że jakiejś wymyślnej diety bym nie utrzymała, bo lubię jeść :) Ale nie żrę nie wiadomo jak ;) Przydało by się jakieś ujędrnianie :) Myślę, zeby zacząć ćwiczyć trochę :) takie coś aerobikowe, na youtubie tego pełno :) Napisz, co lubisz jeść, a z czego byś chciała zrezygnować, a nie potrafisz. I co zamierzasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach