Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynabeznicka2

problem z mamą...

Polecane posty

Gość dziewczynabeznicka2

Dwa dni temu wróciłam z Japonii po naprawdę dłuuugim okresie, mama się bardzo ucieszyła, ale teraz kiedy po długim myśleniu jak jej to powiedzieć powiedziałam jej, że tam wracam i będę się starać o obywatelstwo mama najpierw się ze mną kłóciła a teraz uspokoiła się, ale... Powiedziała, że jeśli tak zrobię to już nie jestem jej córką, przestała się do mnie odzywać... Co robić? Nie mogę powiedzieć żeby mi nie wiem jak zależało na codziennych kontaktach z mamą bo przez jej zaborczość w stosunku do mnie nasze stosunki się popsuły, ale to jednak matka... Co zrobilibyście na moim miejscu?

Gość accidentally in love
A po co do japonii? Co tam takiego jest?

Gość Agula:)
To jest jakiś szntarz ze strony twojej mamy. Każda matka powinna wspierać swoje dziecko i cieszyć się jego szczęściem. Ja bym wyjechała, jeżeli jej zależy na Tobie to zrozumie.

Gość Agula:)
miało byc szantaż:)

Gość pogadaj z nia
jak troche ochłonie ja bede sie starac o obywatekstwo niemieckie i rodzina tez nie w sosie ale to moje zycie i robie tak zeby mi było dobrze

Gość dziewczynabeznicka2
A co jest w Polsce? Po prostu, ten kraj mi odpowiada subiektywnie patrząc (obiektywnie patrząc tam są o wiele wyższe standardy życia niż tu) Poza tym mam tam narzeczonego.

Gość accidentally in love
A jedz. Niepotzebna ty tu. Jak ci tam lepiej, to nie wracaj, zaloz kimono i sajonara.

Gość maturks4
Matka się boi i o ciebie i o siebie. Zostanie tu bez dziecka; nie zna tamtejszych warunków. Boi się samotności. Na spokojnie za jakiś czas pogadaj, naucz ją obsługi komunikatorów na kompie...

Gość Olej ją, nie przejmuj się
to było beznadziejne z jej strony żeby robić awanturę o to, że chcesz ułożyć sobie swoje życie po swojemu.