Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eda@@@

zazdrosć o kochanka...

Polecane posty

Gość eda@@@

Dziewczyny czy jestescie zazdrosne o swojego kochanka?

Gość katahjolkas
że niby kochanka w sensie, że masz męża a on żonę?

Gość katahjolkas
jesteś głupią pitą tyle w temacie fuuu ja bym się wstydziła samej siebie gdybym zdradzała ps. nie masz prawa być zazdrosną o nikogo

Gość eda@@@
moze i jestem gł.. pi.. ale to nie o mnie chodzi poprostu pytam- temat z życia obok mnie

Gość kiciu miciu muamua
jezeli jestes kochanka to nie masz prawa byc zazdrosna tylko cieszyc sie ochlapami ktore dostajesz, skoro swiadomie zdecydowalas sie na taki uklad

Gość eda@@@
cholera jasna ja nie jestem kochanką To sie dzieje obok mnie dlatego pytam co Wy na to bo takich związków jest sporo

Gość sami_sobie
Odpowiem z drugiej strony. To jest zazdrość i to straszna. Idziesz ulicą wieczorem i nagle czujesz mrowienie w palcach bo myślisz że on /ona właśnie teraz jest z innym/inną... Że się kochają, albo nawet że razem oglądają TV, albo robi mu herbate, albo opowiada o swoim dniu... Ciężko nie zwariować. Jak chcesz zachować zdrowie psychiczne, to nie kochankuj wcale!

Gość eda@@@
tylko tu nie chodzi o zazdrość o żone tylko o inną- no bo skoro zdradził żone to kochanke tez może ?

Gość zmęczony życiem
Moja kochanka była bardzo zazdrosna. I o żonę, i o inne kobiety. Jeśli wspomniałem o ładnej dziewczynie w typie urody kochanki, to jeszcze jakoś to znosiła, ale gdy kiedyś zacząłem mówić o ładnej brunetce (kochanka była blondynką), to się wkurzyła. Niestety prawdą jest, że skoro kochanek okłamuje żonę, to i kochankę może okłamywać. Ja okłamywałem i żonę, i kochankę.