Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALICJA KOALICJA

jakie są ceny używanych ubrań

Polecane posty

Gość jamajka@@@@
tak, starasz sie ukradkiem kupic okazyjnie pake ciuchow, dlatego rozglaszasz aukcje na forum, zeby bylo wiecej chetnych? pomysl nad sensowniejsz reklama....żenua nawiasem mowiac, wole isc do szmatesu i kupic osobiscie te 10 kilo, widzac co kupuje.

Gość do zony
nie ,oni musieliby tez dać 200 ,gdyby tamta allegrowiczka dfała nie 200 a 1 to byś mogła kupić za 1 zł

Nie powiedziałam, że Wójcik, Gucio czy Bartek jest tani - chciałam udowodnić, że polacy nie tylko szmelc robią. A wiele zagranicznych ciuchów jest dobrej jakości jednak wszystko się kończy i zużywa, nawet te markowe ciuchy. Jak jedne gatki Gucci obnosi troje dzieci i zostaną wyprane ok. 60 razy a przy tym nie każda mama potrafi dbać o ciuch więc spośród naszej trójeczki jedna używa notorycznie odplamiacza, druga suszy w suszarce a trzecia nie segreguje kolorów to uwierzcie, że ten ciuch będzie do dupy ;) I Wy takie rzeczy chcecie za kilkaset złotych licytować. Olaboga!!!

Gość doda-dorota
mógłby babskie wystawić

Ps. do żony - Wójcik to ciuchy głównie robi, buty też ale tak "przy okazji" a dobre buciki to Bartek i Gucio ;)

Gość beznikowa nina
ja nie muszę robić reklamy bo daję dupy za grubą kasę i nie potrzebuję szmat sprzedawać

Gość do zony
tak , bartki są rewelacyjne to fakt ! właśnie kupiłam z tej firmy moim szkrabom

Gość beznikowa nina
kto pisze jako ja ? wstydz się poszywaczu ! ja nie robie reklamy tylko rozmawiam na kafeteri bo to nie moje alegro i prostytutką nie jestem !!

jamajka@@@@ - nie musieliby dać 200zł. Jeśli zalicytuje 20 osób i będzie każda z nich dawała o złotówkę więcej od poprzedniej (tj. pierwsza da 1zł. a ostatnia 20zł) to wygra 10 ostatnich osób (tj, pierwsza wygra ta co dała 20zł a skończy się na tej co dała 11zł) ;) Dziewczyny, chcecie licytować to poczytajcie o co w tym biega w ogóle...

Gość beznikowa nina
ale napiszcie mi jak to wreszcie jest z tą cena ? !

Gość gangrena to ja
właśnie dziewczyny ,napiszcie jak to jest ,anus proszę napisz mi to łopatologicznie bo ja nie znam się na allegro ,a aukcja mi przypasowała,Z góry THX

Gość samotne matki to dno
ja wam to wytłumaczę blondynki ,dajcie linka

tak jest z tą ceną jak Ci napisałam Acha - jeszcze zależy ile sztuk weźmie ta co licytuje za 200zł. Bo jak weźmie 1 sztukę to 9 pozostałych zjadaczy chleba może kupić np. za 1zł a jak weźmie 9 sztuk (zapłaci 1800zł ;) - interes życia) to za 1zł zdoła wziąć tylko pierwsza osoba, która za tyle wylicytowała. Morała z tego taki - licytuj czym prędzej za 1zł a potem sobie podbijesz najwyżej cenę - a nóż załapiesz się i kupisz wora za złotka ;)

łopatologicznie: OSOBY CENA 1 12 2 11 3 10 4 10 5 10 6 9 7 8 8 7 9 7 10 3 11 2 12 1 13 1 Zakładając, że każda z osób wzięła po jednej sztuce to wygrywaja osoby od 1 do 10. Z tym że jedna zapłaci 3zł a jedna 12zł.

Hehe - nik wredny. A samotne matki to często dno ale też często silne, zaradne i przebojowe kobiety, które dają sobie w życiu o stokroć razy lepiej niż te siedzące na utrzymaniu mężulków ;) To tak a propos

beznikowa nina - fajnie, że już nie piszesz w bezokolicznikach ;) Szybko się uczysz hihihi

Gość gangrena to ja
gdzie ten "obrażacz" samotnych matek ? miał wytłumaczyć cwaniak i się zmył Aguss czyli jak dam teraz 10,56 sztuk 6 ,to na tę chwile wygram ? i dostane każdy z tych sześciu pakietów po 10,56 ??

Gość do zony
przyznam że i ja teraz już nie wiem jak to jest..

Gość samotne matki to dno
nie zmyłem się , czekam na link ,chcecie by wam wyłuszczyć to nie żadajcie że będę łaził po allegro w p[oszukiwaniu jakiś fatałaszków ! a samotne matki to 3/4 kurewki

Gość beznikowa nina
przeciesz ci dałam link ! ja wygoniłam meża bo nas bił i pił wodke ,myslisz ze jestem kurwa? nieprawde myslisz!

Gość nie udzielam się w durnych tem
a ja zapytam inaczej ,czy warto wg was -proszę o odp głównie kolesi ,kupić taki pakiet odzieży męskiej ? niedawno zacząłem wymarzoną pracę i póki się nie odbije nie kupię czegoś drogiego ,a z kolei w robocie muszę jakoś wyglądać

Gość szogunek92
męskie jak najbardziej opyla się bo to ciężko kupić w SH natomiast dziecięcych jest w choleRe po szmatexach ,więc raczej nie bardzo

Gość szogunek92
NO I NIE MA DAMSKICH TEN SPRZEDAWCA ,A PISZE ZE ZOBACZ INNE AUKCJE Z DAMSKIMI EE DO DUPY

Gość Ayach niania Mary
Alicja Koalicja u mnie w mieścinie połud polska mam 35 zł za kg na dostawie niema szału tzn prady guciego itp ale można się ubrać modnie :)

Gość szogunek92
u mnie 60 złotych kilo :( czestochowa

Gość robercik+30
mnie też się podoba ta druga aukcja z męskimi ciuchami ,nadmieniam że ja po prostu nie kupuję w sieciówkach -wole szamateksy

Gość odzież.hurt
Witam, mam do sprzedania najwyższej jakości towar dziecięcy typu cream - podzielony na asortyment BABY Cream 0-3 lata oraz Cream KIDS 4-14 lat Towar przygotowany do dalszej odsprzedaży - czysty, poukładany, wyprasowany. Bardzo duża ilość odzieży markowej, bez śladów użytkowania, również ciuchy nowe. Pakowany w kartoniki po 20 kg Zapraszam odziez.hurt@gazeta.pl