Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALICJA KOALICJA

jakie są ceny używanych ubrań

Polecane posty

Gość ALICJA KOALICJA

co myślicie o tej aukcji ? narazie złożyłam oferte,pewno nie wygram ,bo raczej nie mam więcej niż 200, opylałoby sie dać np 300 ,wychodziłoby 30 za 1 kg , sprzedawca mówi że wchodzi około 120 szt ciuszków czyli by było po 2,50 za sztuke http://allegro.pl/baby-cream-kids-extra-i-gat-odziez-uzywana-bcm-i1867970636.html napaliłam jak diabli ,szkoda tylko że nie z wawy ,bo żal kasy na przesyłke . nie chodzę po second handach i nie wiem jakie są ceny Doradzcie bo zgłupiałam

Gość rack up rock out
przeciez wiadomo od razu ze to twoja aukcja marna reklama idiotko

Gość nataszaaa33
ojej patrzysz na allegro i widzisz uzywki chodzą po 35-40 za kg ,jesli chodzi o dzieci i pierwszy gatunek ,więc ja gdybym kupowała to dałabym max 330 za te 10 kilo. W warszawskich sklepach raczej cięzko kupic ładne dzieciece na wage ,są wycenione i dość drogie ,kupowałam córce kurtke old nawy w SCH i dałam 40 zł ,ale bardzo fajna kurteczka.

30 zł za kilo to duzo szczegolnie ze kupujesz w ciemno pake ubran i nie wiadomo czy polowy nie wywalisz!skad ci te 300 zł przyszlo do glowy???? tez sadze,ze próbujesz zachwalac swoje aukcje:( i próbujesz wmowic wszystkim ze warto dac duzo kasy za wor nie wiadomo jakich łachów:(

Gość ja umiem naprawić !
różnie od 15 do 40 za kilo zależy od dnia dostawy

Gość nie no....
alicja i natasza to ta sama osoba!!!!!!!!!! aukcja stoi na 10 zł a ta franca pierdoli o 300 zł, lecz sie pizdzielcu

Gość sexu chcę
ta druga aukcja lepsza

Gość ag-ULA
która aukcja zboku?

Gość ALICJA KOALICJA
proszę tylko o info jakie są ceny a nie o inwektywy ,aukcja nie jest moja .

Gość ag-ULA
aaaaa ta męska , no no ,kup sobie zboku ,może cię któraś wreszcie zechce :D:D

Gość ALICJA KOALICJA
mufinko poszłabym :) ale ledwo chodzę ,za 3 mc rodzę i dlatego tak pomyślałam o tej aucji ,głównie by kupic i zarobić ,tak robią moi znajomi i nawet nawet im idzie ,co do tego negatywa to nie wiem co myślec ...ja też dostałam kiedyś niesłuszego więc wiesz ...a widzę ze tam już odzież była sprzedawana i w komentach są pochwały ,no niewiem...

Gość ja bym nie kupiła w ciemno
bo to moga być zwykłe szmaty i to wszystko zgodnie z regulaminem, bo w opisie wyraźnie jest napisane ze fotki są PRZYKŁADOWE.... jakby były realne zdjęcia to 30zł za 1kg byłoby ok..... sama tydzień temu sprzedałam 7 kg po swoim dziecku za 200zł - ale wszystkie ciuchy były sfotografowane i kupujący wiedział dokładnie co kupuje! Co do cen w SH to ja kupuję najczęściej po 50 -30 zł kg... czasem trafi się coś na przecenie ale to raczej ewenement, zwykle za 1 porządną rzecz min 10zł trzeba zapłacić! na allegro nie chcę robić wielkiego biznesu cieszę się po prostu że trochę odzyskam, a zbędne ubrania nie zapychają mi garderoby!

Gość ALICJA KOALICJA
no fakt ,są i po 50 za kg ,nie nie tyle bym nie dała , mogłabym dać 300 ,ale niemam teraz ,500 nigdy w życiu

Gość blądyneczka :P
ej a gdzie ta aukcja z babskimi ciuchami ?

u mnie w kraku w dniu dostawy jest po 45 zł kilo ,wszystko !

Gość Ja jestem z Warszawy
i przynajmniej w centrum cena za kg w SG waha się pomiędzy 60 a 70 zł. Chyba że są promocje przed zmianą towaru - wtedy 40 zł.

Miało być SH

OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 60-70 zł ??????????? !!!!!!!!!! strasznie drogo, u mnie max 50 na dostawie!

oj wiem wiem, niektóre rzeczy są wycenione i tak bluzki z długim rękawem za sztukę 20 zł, a z krótkim (też za sztukę) 15 zł. Ogólnie dość drogo.

Gość żółty .jesienny. liść
potwierdzam Warszawa 70 zł /kg ,drogo fakt,ale ciuchy o niebo lepsze od tych nowych w sklepach i jakościowo i wizualnie. Aukcja dobra ! jak nie masz czasu tudzież możliwości chodzenia po ciuszkach to warto się zainteresować

wiesz ja 50 zł to kupie jedną rzecz na miesiąc... wolę 1 porządną niż 10 byle jakich.... babka co ma Sh po 50 to ma extra smaty dużo znanych projektantów.... kupiłam tam torbę LV kurtkę YSL małemu ogrodniczki od Armaniego :P ... koleżanka mam wiele rzeczy od Gucciego - bo lubi taki styl.... i tak uważam, że to jest tani bo znam sklepy z cenami po 80 za tego typu towar... ale i tak NIE WZIĘŁABYM W CIEMNO 10kg po tej cenie - bo żeby wyszperać taką perełkę to trzeba czasem godzinę "kopać"! oprócz SH ja kupuję dużo w faktorach, tk maxsie i na zwykłych wyprzedażach.... Ja nie patrzę czy odzyskam kasę wystawiając to później na allegro, bo kupuje typowo dla siebie a na aukcje wystawiam okazjonalnie.... nie chciałoby mi się ubierać lalek czy robić 10zdjęc 1 rzeczy z każdej strony- jak to robią zawodowe handlary :P ja układam wszystko na ziemi robię zdjęcia grupowe np. wszystkie bluzki razem, opisuje rozmiary i finito, jak ktoś chce to bierze!

Gość koorwa ale drogo
no tak warszaFFka hehe ,ja w kielcach mam po 45 zł kilo i ubiore sie od stóp do głów

ja nie jestem w warszawy, tylko miasto na Opolszczyźnie średniej wielkości!

Gość zawodowa handlara to ja
ja z tego żyję też mieszkam w wawie i mam tam pare SC gdzie w dniu dostawy jest 55 zł ,nakupuje i wystawiam pojedynczo. Oczywiście nie powiem gdzie kupuje :)

Gość ikusiakrak
sprzedający jest z tarnowa ,ja również tam mieszkałam ,są tam tanie ciuszkarnie w dniu dostawy 45 zł kilo ,teraz studiuje w krakowie i jest dramat ! 60 zł /kg !!

zawodowa, lepiej napisz jak to robisz ze sprzedajesz powyżej ceny zakupu, która jest dość wysoka i jeszcze zarabiasz?

Gość zamknij paszcze
coś ty ,w kraku masz 50 zł kilo ,idz na długą koło nowego kleparza

Gość wieczna północ
a ja sobie kupie ooo ,daję 200 a wy biedaki się tu ściskajcie,pózniej kupicie ode mnie pojedyncze sztuki haha