Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALICJA KOALICJA

jakie są ceny używanych ubrań

Polecane posty

Gość zamknij paszcze
i to że kupiłaś upowaznia cię do wyzwisk kafeterian ?? pusta baba !

Gość tani armani
i tak nie wygrasz pustaku

Gość wieczna północ
jak będę chciał wygrać to wygram ,bo wiem co jak gdzie i za ile poza tym nie jestem pustą babą tylko pełnym facetem

Gość jak rzucić papierosy
ja bym dała max 300

Gość zamknij paszcze
facet czy baba nieważne ,nie poniżaj innych !

Gość ikusiakrak
"zamknij paszcze" gdzie dokładnie na długiej ? ja chodzę do robanów

Gość mama Adelki
co wy z tymi szmatami a fuj ,nie brzydzicie się tak po kims ? nie lepiej jak normalny człowiek pójść do sklepu i kupić pachnące nowiutkie ,a nie niewiadomo po kim ,fuj brudaski błłe

Gość beznikowa nina
a w sklepie to niby wiadomo po kim kupujesz kto mieżył ,jezu ale niektórzy są płytcy

Gość mama Adelki
wiesz co beznikowa ,ja używek nie kupuje ,ale słownik używany kupiłam i błędów nie robię

Gość no ale w sklepie nie jest
pachnące i nowiutkie tylko spryskane utrwalaczami zeby się nie mięło i wyglądało dobrze nawet po tym jak ktoś z siebie zdejmie i rzuci w kąt przymierzalni a pracownica odwiesi później na wieszak.

Gość pomocyyyyyyyy proszęę
ja w kielcach kupuję po 5 zł za kg, fakt trzeba się na grzebać ale czasem piękności są.

Na allegro masz multum fajnych ciuszków za grosze - i wiesz co kupujesz... Po co Ci, autorko, worek łachów? Poza tym za 300zł. na wyprzedażach np. w 5-10-15 obkupisz dziecko od stóp do głów - wtedy można kupić ciuszki nawet poniżej 10zł.

"beznikowa nina a w sklepie to niby wiadomo po kim kupujesz kto mieżył ,jezu ale niektórzy są płytcy" HEHE no dobre! Zwłaszcza te ciuszki dla niemowląt są dużo przymierzane. One "MIEŻĄ" najwięcej ;) Ps. również polecam słownik ;)

Gość formuła ŁAN
jakbym miała dać w sklepie z uzywaną odzieżą 60 za kg jak tu niektóre mamy piszą to bym dała te 3 stówy za 10 kg ,fakt że ja nieumiem grzebać i nie odnajduję sie w odzieży używanej ,ale skoro ktoś nie ma zbyt dużo kasy ,albo chce kupić te rzeczy na dalszy handel to aukcja ciekawa i niedroga ,narazie jest 200 więc spoko cena

Gość beznikowa nina
a co do blendów to wybacz jestem czeszka i nie do końca umiem ortografie polski !

Gość formuła ŁAN
nie nino ,jest 200 zł ,nawet wyżej jakiś facet pisał że to on licytował

Gość beznikowa nina
a tak :) jest 200 złoty ,dałam do obserwowanych aukcji pszepraszam za zamet

Gość mama Adelki
przepraszam Nino ,po prostu nienawidzę błędów :)

beznikowa nina, Ty masz ptasi móżdżek ale jesteś naprawdę fajna. Czy to dla uwiarygodnienia swego pochodzenia nagle w ostatniej wypowiedzi zaczęłaś pisać "kali być kali mieć"? A wracając do tematu: te wszystkie używane ciuchy, jak widać, wcale nie są takie tanie. Myślę, że jak ktoś ma mało pieniędzy to może ubrać siebie czy dziecko tanio ale jak człowiek, w sklepie a nie w to, co inni wyrzucą. Są przeceny, promocje i tanie marki - np. ciuszki dziecięce Ewy Klucze - tanie ładne i dobre gatunkowo. Bo rozumiem kupić coś używanego ale w dobrym stanie ale kupować w ciemno na kg to już masakra...

Gość za 4 mc synek
nie ,dlaczego masakra ? przepatrzyłam aukcje zakonczone i dużo ludzi tak kupuje ,wpisz sobie odzież używanma w zakończonych i zobaczysz ,z resztą jak kto woli ,ja osobiście kupuje tylko używki i to nie z braku środków ,a dlatego że jakość ubran z zachodu jest o niebo lepsza od tych sprzedawanych u nas.

se popaczałam dokładnie i se widzę, że aktualna cena na Waszej aukcji to 1 złotek ;) ;) ;) Paczajcie se na początek i kwotę jaką co najmniej musicie dać, żeby wziąć udział w licytacji. Allegrowicz wystawił aż 10 takich worów więc 9 osób kupi za tą złotówę a jedna za 200 ;)

Gość za 4 mc synek
ps : jednak druga aukcja tego sprzedawcy ciekawsza ,pod warunkiem że facet ubierze używkę ,bo mój to "wielki pan" ;/ tylko nóweczki (jak ktoś pisał spreyskane syfem)

Gość beznikowa nina
anulss to co ja mam tam dać ? bo nie rozumiem ? moge dać 9 szt i wpisać 1 zlotych i wtedy kupie za 1 zł te worki ? na prawde tak ? pytam poważnie ,bo jak tak to wezmeto

Gość do zony
bzdura ,kupi ten kto da najwiecej

Nie generalizujmy, że wszystkie zagraniczne ciuchy są lepsze. A Wójcik? Oni mają super gatunkowo ciuchy i znacznie ładniejsze niż niejeden zagraniczny producent. Ostatnio do mojego biura wpadł chłopak, który tanio sprzedawał niemiecką chemię. Koleżanki rzuciły się, bo wiadomo, że niemieckie środki czystości są świetne. Obkupiły się a potem pluły jadem, bo wyrzuciły kasę w błoto. Fakt, chemia była prosto z Niemiec ale kupiono ją w Aldiku ;) Wychodzi, że nie wszystko złoto co się świeci... Jak Wam napiszą, że wór z markowymi ciuchami to już tylko to słowo markowe przekonuje Was do zakupu. A ja jakbym pieniędzy nie miała to wolałabym iść nowe kupić na targu niż w lumpie markowe sprane, poplamione i powyciągane.

Nina - jest 10 worów i 10 osób, które dadzą najwyższą cenę dostanie każdy po jednym ;) Jak cała dyszka da po 1zł. to tak kupicie pod warunkiem, że nikt Was nie przebije

Gość do zony
anulss nie wiem o jakiej aukcji tu mowa bo nie chce mi sie szukac linku ale wierz mi ze odziez uzywana zachodnia jest jakosciowo wiele wiele lepsza od tej bazarowej.Wójcik- znam firme tzn buty i sa faktycznie ok ,ale czy tanie to bym sie kłóciła

Gość beznikowa nina
no ok ale tam jedna osoba dała 200 ,a jak bedzie nas 9 osób i wszyscy damy po 1 zł to nam spszeda ? no bo tej co daje 200 sprzeda?