Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka23

moj facet podrywa inne i dla niepoznaki kasuje archiwa

Polecane posty

Gość czekoladka23
on ma firmowego lapa i nie moge mu niczego tam zablokować, kazdy z nas ma swojego lapa on nie siedzi na moim

Gość czekoladka23
kurde dziewczyny ja juz kilka razy informowałam ze sobie nie zycze!! a on sam deklarował ze on wie ze zle robi i ze nie chce tak...a jednak!! co taki jakis tępy jest?? Nie kumam tego Ja bym sie bała, poza tym czuje ze jakies zasady i szacunek powinno sie miec dla siebie - on nie

Gość czekoladka23
piekli sie kiedy trzeba jechać do niby jego kumpla, a w gruncie rzeczy jest happy ze pogada z dziewczyną kolegi, bo przeciez ona jest zajebista, jak sam mawiał, ona go podrywa, a moj facet próbuje mi wmówic ze mam cos nie po kolei, bo to sa tylko zarty z nia, a ja jestem jakaś drętwa ....

Gość czekoladka23
nie weim czy wyprowadzka jest dobrym wyjsciem - bo jeszcze głupek nie zrozumie dlaczego, a moze byc jeszcze przez jakiś czas i utrudniac mu zycie

Gość czekoladka23
poradzcie mi co powinnam zrobic, pewnie troche wiecie wiecej bywając tu..

Gość Proponuje ci, bys sie
rozpedzila i walnela glowa w sciane ;) Skoro facet Cie zdradza, a Ty nie wiesz co robic.

Gość klaustrofobiczna_jazda
stalowy ołowek napisał: facet doskonale pamieta, co obiecal, zatem kasuje wiadomosci, zeby w razie czego moc sie wyprzec i zrobic z Ciebie idiotke. A dlaczego to robi? No coz, nasuwa sie na mysl, ze z jakichs powodow nie chce spedzac z Toba zycia, a przynajmniej tylko z Toba sie bzykac, zatem szuka okazji sprawdzenia, czy moze zwiazac sie / bzyknac sie z jakas fajniejsza laska. Widocznie jednak lepiej i wygodniej mu z Toba niz samemu, wiec poki sobie nie znajdzie tego, co mu sie marzy, z braku laku stwarza pozory." wszystko na temat.

Gość czekoladka23
pytałam co powinnam zrobic, zeby pomaietał ze zle robił? wyprowadzic sie czy byc oschła w zyciu z nim, szukac kogos i miec go z kazdym dniem gdzies...czy inaczej?

Gość czekoladka23
pytałam co powinnam zrobic, zeby pomaietał ze zle robił? wyprowadzic sie czy byc oschła w zyciu z nim, szukac kogos i miec go z kazdym dniem gdzies...czy inaczej?

co zrobić? co chcesz, chcesz to mieszkaj, chcesz to sie wyprowadzaj, po co ci zemsta? lepiej weź tą nauczkę do siebie i na drugi raz nie zadawaj sie z kimś, komu na tobie nie zależy.

Gość czekoladka23
ehhhh to ja juz nic nie rozumiem - zwierza sie mamie, ze ze mna cche przysłosc tworzyc, ktora mi po tym mówi, a na boku chce cos innej??

Gość czekoladka23
chce sie zemscic, bo wiele mu poswieciłam!! wiele moich rzeczy nie doceniał...szkoda mi tego czasu.. chciałbym aby wiedział w czym proble - ale i tak wydaje mi sie ze jest po tym wzgledem jakis tepy, nie rozumie ze krzywdzi druga strone -wiec ja chce zeby do niego to dotarło...

wiec ja chce zeby do niego to dotarło..." a ta znowu swoje, on wie, czego sobie nie życzysz i że byłoby ci przykro. Ukrywa to przed tobą przecież, czyli wie, że robi BE. Dobra była ta rada z rozpędzeniem się, spróbuj !

Gość czekoladka23
no na prawde motywujący jestes/as w rozmowie - konstuktywne

PO cholere masz mu utrudniac i przykrzyć życie... co Ty zyskasz... aż tak wredna jesteś, że potrafisz zyskać satysfakcje z czyjegos nieszczęścia? WYstarczająco mu narobisz wyprowadzając sie a nie marnować czas. Ja jestem za tym, byś go zostawiła i się wyprowadziła. On tępy nie jest, raczej Ty naiwna bo jeszcze z nim siedzisz. On dobrze wie co mowi i dobrze wie co robi, nie jest głupi :) On tak mawia, bys byla przy nim, by bylo mu dobrze, a moze ma Cie na rezerwie... mając Ciebie szuka innej, jak mu z inna nie wypali, zawsze ma Ciebie a jak mu wypali to sam pierwszy kopnie Cię w dvpe :/

Gość xxzz1996
dziewczyno ze mna sie zwiąrz jestem wierny i wogóle.. a tracisz czas z debilem ja nie mam dziewczyny chociaz nie jedna by chciała faceta który jest wporządku

Gość to proste wyjaśnienie
kasuje bo jesteś wścibskie i kłótliwe babsko a on nie che mieć awantur o byle co dobrze robi

Gość hiuqhsa1iugs1s
to proste wyjaśnienie kasuje bo jesteś wścibskie i kłótliwe babsko a on nie che mieć awantur o byle co dobrze robi DLA CIEBIE TAKIE ZACHOWANIE TO BYLE CO? CIEKAWE CO BY BYLO GDYBY TWOJA DRUGA POLOWA SIE TAK ZACHOWYWALA W STOSUNKU DO CIEBIE

Gość a powiedz jak zdobylas jego
hasla?

Gość to proste wyjaśnienie
ja tam swojej połowie SMSów nie czytam, haseł nie podglądam i ogólnie, mam na tyle szacunku że nie śledzę, nie tropię, nie podejrzewam o złe rzeczy ale każdy widzi świat przez swój pryzmat i myśli że inni rozumują w taki sposób jak on sam krzywe myśli rodzą krzywe podejrzenia

nie daj sobie zrobić krzywdy akceptowaniem takiego zachowania ,które Ci nie odpowiada.

Gość taki jeden oburzony
jakiego zachowania? każdy mam prawo do prywatności czemu te baby tak szpiegują swoich facetów i wydaje im się że to jest w porządku

a czemu taki facet wypisuje do innych bab po kryjomu? chyba jakby był taki wporządku to by się nie krył . to raz a dwa jeżeli jakiekolwiek zachowanie jej nie odpowiada a facet nic nie chce zmienić to lepiej się rozejść chyba.

Gość jestem kobietą]
To co robisz jest chore. Jak mozna szpiegować osobę ktorą się kocha. Jeśli mu nie ufasz to po co z nim jesteś? teraz to nawet pogadać z nim nie mozesz. Bo co mu powiesz. Ze cały czas kontrolowalaś jego kontakty na necie? Głupio tak trochę co? Daj spokoj dziewczyno. Jesli już zdobyłas takie informacje ze on kombinuje z innymi to ladnie sie pożegnaj i daj sobie spokój.

Gość trzydzieści parę lat mam
co za chora, zazdrosna baba jakbym na taką trafił i dowiedział się, że mnie na każdym kroku chce kontrolować i szpiegować że ma pretensje o wszystkich znajomych, znajome i kontakty z nimi to bym uciekł czym prędzej od takiej tokstycznej baby koszmar po prostu a nie normalny związek