Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xxxxxxxxx www

Pytanie do facetów!

Polecane posty

Gość Xxxxxxxxx www

Jesteście na imprezie z panna a do niej podchodzi jakiś gość gdzieś ja łapie rozmawia z nia na Ciebie wogole nie zwraca uwagi że jesteś z nia! Sytuacja sie powtarza na każdym innym waszym wyjściu tylko że zmieniają sie kolesie ! Dziewczyna nie zwraca im uwagi a z Tobą sie kłóci że to koledzy ! Co wy na to?

Gość BiednyMuzyk22
Ja jestem liberalny wiec byle by mi syfu jakiegos nie przyniosla i nie zepsula mi opinii a kto ja rypie mnie nie ochodzi

Gość mart ha
moje wnioski, ona nie traktuje cię poważnie, ty zachowujesz się jak frajer, jak nie możesz liczyć na szacunek swojej dziewczyny to po co z nią jesteś?

Gość wiem że tak!
pierdoliłbym taką pannę :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
ja bym miał pretensje [ przypierdolił bym mu z dyńki ] gdyby wiedział , że panienka przyszla ze swoim partnerem czy chłopakiem , ale jeżeli nie wiedzial to o co kwasy? natomiast te kurwinkie bym ciepłym sikiem oblal. ech szkoda nawet moczu.

Gość BiednyMuzyk22
ja uwazam ze lepiej jest pozwalac sie puszczac w pewnych granicach... ...i robic to samo ;)

Gość Xxxxxxxxx www
Ona ma dużo kolegów a Ci jak ja zobaczą to podchodzą wręcz wydaje mi sie że podrywaja! Ona nie widzi problemu mówi że sie czepiam że jestem zazdrosny! Szlak chce mnie trafić że nie zwraca im uwagi..! Tłumaczy że to takie żarty że to jest takie podejście wolne! Ale kurwa

Gość sprawa gustu...
Biedny Muzyk22 mam nadzieje że sie nie pogniewasz troche se poużywałam twojego niku w róznych wypowiedziach ale już mi sie znudził i wziełam se inny

Gość Xxxxxxxxx www
Mówi że przesadzam pyta sie co ma zrobić czy ma mu przypierdolic tłumaczy czasem że oni pijani że sie opierają lub podtrzymują!? Jak jej to wytłumaczyć że to niej jest normalne zachowanie!

Gość Xxxxxxxxx www
Mówi też że ona ich nie woła ani nie każe im podchodzić i to nie jest od niej zależne że któryś tam podejdzie i gdzieś ja złapie! Denerwuje mnie to że nic im nie powie nie zwróci uwagi! Kurwa jeszcze chce żebym szedł do psychologa po przesądzam

Gość a dla mnie to..
jest trochę dziwna sytuacja uważam że nie powinineś dać się traktowac to chyba zrozumiałe że nie jest to miłE dla CIEBIE