Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54345435

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość 54345435

Przez pewien czas przyjaźniłam się z pewnym facetem poznanym przez internet (często rozmawialiśmy, czasami wymienialiśmy smsy, nic więcej). Bardzo miły, inteligentny, lecz muszę przyznać, niezbyt atrakcyjny. Czasami mnie adorował, rozpoczynał nasze rozmowy. Potem się zmienił, stał się nieco opryskliwy, rozmawialiśmy rzadziej a rozmowy polegały jedynie na tym, że opowiadał mi na jakiej imprezie był i jakie dziewczyny spotkał. Powiedziałam mu wprost, że mi to nie odpowiada i kontakt się urwał na jakiś miesiąc (wykasowałam go zewsząd). Niedawno do mnie zagadał jak gdyby nigdy nic, zapytał jak leci, ja zapytałam o to samo. Odpowiedział, że niedługo leci do dziewczyny, która mu się wcześniej podobała. Ja na to, że to fajnie i... cisza. To było ponad tydzień temu. Ja się pytam - o co mu chodzi?

Gość a skad mamy wiedziec?!?!?!
?????????????????????????????????????????????????????

Gość 54345435
Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj :) Może ktoś ma coś mądrego do powiedzenia, bo dla mnie to się kupy nie trzyma

Gość a skad mamy wiedziec?!?!?!
ale skad ktokolwiek ma wiedziec co ten facet ma w zamierzeniach????siedzimy w jego glowie czy jak??

Gość 54345435
"Ma w zamierzeniach" to chyba nie jest po polsku :D Forum jest po to aby dyskutować, dlatego założyłam ten temat

Gość wewqewqe
na pewno jest jakis powod, moze np zawiodl sie na tobie albo cos takiego. piszesz, ze cie adorowal. moze to o to chodzi