Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

uwolnić Julię Tymoszenko!

Polecane posty

Gość wiem że tak!
FREE JULIA! :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
uwolnic , przecież we wiezieniu się nie da pielęgnować takiego warkocza. to zamach na europejski warkocz

jedziemy na Kijów? Janukowycz dawno wdupione bez papel nie dostał, dostanie i uwolnimy tę kobietę!

Gość felkoo 2020
taki odrost już biedna miała na głowie, szkoda mi jej, co za kraj, a wy narzekacie na polskę mimo że Donek Jarka nie zamnkął i nie zamknie w kiciu

Gość wiem że tak!
uwolniłbym Julie i brałbym ją od tylu ciągnąc za warkocz :classic_cool:

Gość krups
Julia do pierdla a gangsterzy i mafiozi mają się dobrze

zatem na koń! Husaria na lewe skrzydło, artyleria i piechota wyruszą godzinę później, dragonia na prawe skrzydło! Naprzód! Na Kijów! A tak serio, szkoda jej, wyrok popierdolony, wariactwo!

szkoda mi Ukrainy, tam dziś za inne poglądy idzie sie do pierdla, a my marudzimy.

to skrajna niesprawiedliwość ale można się było tego spodziewać oni ją zniszcą dla przykładu :( współczuje jej i jej rodzinie - widziałam kilka dni temu wywiad z jej córką - ciągle miała nadzieję, że będzie dobrze.

Gość krups
pamiętam historię sprzed czterech lat, poprzedni kryzys na Świecie, gdy nagle na gieldach bańka mydlana pękła, ceny ropy naftowej dochodziły do 130 dollarów za barylkę i Prezes LOT podpisał umowę na zakup paliwa do samolotów na dwa lata za 120 dollarów za baryłkę i nagle cena ropy spadła na pysk do 60 USD za baryłkę , umowa jest i za paliwo należy zaplacić 120 USD a cena rynkowa jest 60 USD i co dalej z Prezesem LOT ? Prezes musiał odejść , LOT wpadł w poważne problemy finansowe i były cięcia wynagrodzeń pracowników ale nikt nie poszedł siedzieć ale głośna sprawa z lat komuny, czyli afera mięsna spowodowała, że ojciec znanego aktora ze Złotopolskich zawisł na stryczku , Ukraina wraca do komuny