Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna jola

Jak najtaniej wysłać paczkę do Norwegii

Polecane posty

Gość smutna jola

chodzi o paczkę powyżej 5 kg na poczcie wynosi to ok 180 zł. Da się taniej? wie ktoś?

Gość a może być
nieuczciwie? jeśli tak to proste wysyłasz paczkę na nieistniejący adres w swojej okolicy a adres zwrotny podajesz ten z norwegii i tyle :)

Gość ha ha ha ale idiot
wysyłając paczkę z Polski nie możesz podać adresu zwrotnego Norwegii ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość smutna jola
uczciwie. może jakaś firma kurierska

Gość można, zwrotny może być
dowolny choćby rpa i muszą paczkę na niego odesłać :) jeszcze parę lat temu tak było, tak wysyłałem paczki do anglii :)

Gość na poczcie paczka
do 6 kg 96 zł kosztuje jak już coś

Gość Alojzy, bezrobotny, mazury
Gdybyś mieszkał nad morzem to wystarczyłoby kawałek deski zżagielkiem. Przy pomyślnych wiatrach dopłynełaby

Gość andzela tabasko
moze dhl?

Gość Kamcia31
Dla mnie też wysylam taniej jest bezkonkurencyjne. Mają rewelacyjne promocje i świetnie wynegocjowane stawki z kurierami. Ich obsługa jest profesjonalna, szybka i tania

Gość Julian24
Ja również korzystam z wysylamtaniej(pl)..za granice wysyłałam już nie raz bo mają super promocje i naprawdę się u nich opłaca..co więcej przesyłki docierają bardzo szybko

Gość Jasssta
W 100% zgodzę się z Julianem, że wysyłam taniej ma malutkie stawki..prawdopodobnie dobrze wynegocjowane z kurierami..ja korzystałam z nich kilkakrotnie i wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów:)

Gość Gennka
Obecnie na terenie Europy najtaniej paczkę można wysłać przez wysylam taniej. Często korzystam z ich usług także wiem co mówię (a w zasadzie piszę). Działają szybko, profesjonalnie i tanio a to się ceni

Gość Antosza z Domu Furiatów
wrzuć do Bałtyku, może dopłynie do celu

Gość Eref
Myślę, że przez firmę wysyłam taniej. W końcu tak się chwalą swoimi tanimi wysyłkami za granicę więc to będzie dobra okazja, żeby ich sprawdzić.

Gość gość
wysylamtaniej.pl faktycznie ma dobre stawki, wysyłam od nich paczki do Anglii , ale niestety nie mają w spisie Państw do których wysyłają paczki NORWEGII

Gość gość
Wysylajtaniej ma niskie ceny? Ciekawe gdzie? Za 2-kilogramową paczkę chcą, uwaga, 590 zł!!!

Gość gość
to fakt-wysyłaj taniej za paczkę do Norwegii-20kg chcą ok.460 zł,poczta polska 227zł

Gość PaczkiNorwegiapl
Wszystko zależy od wagi wymiarów oraz zawartośc***aczki. Jeśli chcecie uzyskac więcej informacji prosimy o kontakt biuro@paczkinorwegia.pl, +48 512 266 655 .

Gość Melax
Jakiś czas temu szukałam sposobu przesłania kilku rzeczy zagranicę, gdzieś znalazłam informację o portalu jadezabiore.pl. Skorzystałam, przesyłka bezpiecznie dotarła do celu, a na tym najbardziej mi zależało.

Gość gość
Wejdź na stronę jadezabiore.pl i poczytaj, przekonasz się, że wszystko wygląda profesjonalnie, a 4 sposoby weryfikacji zapewniają bezpieczeństwo.

Gość Agata8888
Dzięki za namiary na stronę jadezabiore.pl Faktycznie mega fajny serwis. Zarejestrowałam się i zweryfikowałam i mam na koncie pierwsze paczki :)

Gość gość
Ja wysyłam paczki cały czas do znajomych w Norwegii i Anglii przez wysylajtaniej.pl i nigdy nie było problemu ceny też mają bardzo dobre, a co najważniejsze paczki szybko docierają na miejsce. Szczerze mogę polecić.

Gość devlin
tak jak sprawdzałam na różnych stronach to wychodzi na to, że na http://www.worldpack.pl/ powinno ci wyjść dość tanio bo za niewielką paczke zapłacisz nie wiem czy z 80 zł, więc to chyba dość dobra oferta :) no chyba, że już całkiem chcesz zaoszczędzić to poprsoś jakiegoś kolege który jedzie albo pana z autobusu, ja tak kiedyś przewoziłam kilka rzeczy do anglii :)

Gość Michał888
ja najczęściej wysyłam paczkę przez viptour24. mam rodzinę w Norwegii i to najlepszy jak dotąd sposób by dostarczyć im paczkę szybko i bezpiecznie. ceny przystępne więc często i chętnie z ich usług korzystam:)

Gość kirty65
Takich tanich ofert warto szukać na portalu PickPack . Tam się ogłaszają ludzie, którzy jadą w konkretnym kierunku i oferują jednocześnie przewóz paczki za jakieś tam małe pieniądze. Moja siostra w ten sposób często nadaje przesyłki do Niemiec . Zobacz sobie tutaj http://antyweb.pl/pickpack-czyli-jak-przewozic-paczki-i-podrozowac-za-bezcen/ , jest opisane jak ten system funkcjonuje

Gość Marzena665
może właśnie najlepiej szukać takich osób, które wybierają się w tamtym kierunku, bo wysyłka pocztą, czy kurierem moze byc droga, bo to jednak wysyłka za granice. Możesz spróbować znaleźć też osoby, które tam jadą na jadezabiore, tam też właśnie ludzie sie ogłaszają i zabierają paczki za opłatą,a na pewno będzie to dużo tańsze od kuriera.

Gość wojtasek105
Według mnie możesz spróbować tutaj: http://clicktrans.pl/ , myślę że warto spróbować, ja się nie zawiodłem na tej stronie do tej pory.

Gość DuunnskaJJJ
Euro-Paka na pewno wysyła paczki do Norwegii. Sprawdź sobie tutaj ich cennik https://euro-paka.pl/ , mają do wyboru kilka konkretnych firm kurierskich. Ja zawsze za granicę nadaję paczkę za ich pośrednictwem. Kuriera można zamówić przez neta, więc szybko idzie formalności załatwić.