Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 21

jest jakas mama 21 letnia??

Polecane posty

Gość mama 21

witam, czy jest tu jakas mamuska ktora ma 21 lat badz jest w podobnych wieku, ktora chcialaby porozmawiac??szukam osoby w rownoleglym badz przyblizonym wieku, z ktora moglabym porozmawiac o wszytskim.chcialabym zobaczyc jak zyja moje rowiesniczki.czy podobnie sobie radzimy:)

Gość szooooooooook
ja mam 21 lat jestem w 9 miesiacu ciazy i wcale nie ciesze sie z tego

Gość mama 21
wiesz co ja podobnie jak Ty gdy dowiedzialam sie o ciazy wcale nie bylam zadowolona..

Gość szooooooooook
boje sie porodu i na dodatek jestem samotna matka gdybym mogla cofnac czas nie bylabym matka

Gość mama 21
ooo to przybij piontke:D tez naleze do samotnych matek;/

Gość szooooooooook
jestem zalamana takie mam zycie :( jestesmy w podobnej sytuacji a skim mieszkasz bo ja z ciotka zmierzla

współczuje a jak to sie stało za samotna? moze kiedyś zrozumiecie jakie macie szczęście przy sercu

Gość szooooooooook
mnie zostawil

Gość jhajdh
Tych jełopów co zstawiają kobiety same z dzieckiem to bym za jaja wieszała. Trzymajcie się, jeszcze wiele bardzo trudnych dni przed Wami ale będzie dobrze.

Gość jhajdh
Dokładnie, kiedyś będzie super choć najpierw będzie ciężko. To nic, wyrobi Wam się charakter co będzie super cenne i już następnego partnera wybierzecie właściwie:)

Gość szooooooooook
tak oby sie udalo :( jemu lzej bo nie ma brrzucha to uciekl od obowiazku a ja sama z problemami

Hej ja mam 20 lat właśnie spodziewam się prawdopodobnie dzidziusia. A co do facetów to są dranie, moja mama była samotną matką przez pierwsze trzy lata mojego zycia potem poznała mojego ojczyma. Teraz nie wyobrażam sobie żeby na kogoś innego mówić tato. Bedzie dobrze :)

Gość szooooooooook
to szczesciara z twojej mamy :(

Gość szooooooooook
dobrze by bylo ;)) strach mnie paralizuje przed porodem

Gość jhajdh
szooook jesteś młoda to jeszcze życia nie znasz ale wierz mi, że spotkasz kogoś i jeszcze wiele szczęścia przed Tobą. Uwierz starszej koleżance:)

Gość crazy-angel
ja mam 22 lata i koniec 8 miesiąca ciąży :) Mam męża a nasze maleństwo było planowane dłuższy czas i już go wyczekujemy z niecierpliwością!:)

Gość szooooooooook
mam tylko siostre ona mi szczerze pomaga zrozumie inni chca cos za cos najczesciej wykorzystuja

Gość szooooooooook
nie wiem jak sie jej oddzwieczyc ona daje se rade z problemami ja zawsze jestem sama

Gość mama 21
ja mieszkam z rodzicami na poczatku nie moglam sie pogodzic z ta ze jestem w ciazy.ogolnie jzu mi lepiej

Chodzi o psychikę teraz masz dla kogo żyć. Weź się w garśc i pokaż reszcie świata że mimo tego co Cię w życiu spotkało dasz sobie radę ! :)

Gość anilka
rocznikowo mam 22 lata, ale narazie jeszcze 21:) moj synek ma 2,5 roku juz! nie wiem kiedy to zlecialo:) formalnie mam meza, ale w rzexzywistosci jestem mozna powiedziec ze jestem samotna, bo od kiedy dziecko skonczylo pol roku maz wyjechac za granice i teraz widujemy sie raz w miesiacu. na poczatku bylo mi baardzo ciezko pogodzic wychowanie dziecka ze studiami, ale dalam rade! kosztem zdrowia i nieprzespanych nocy ale warto. planujemy teraz, kiedy mam juz papierek w koncu, przeprowadzic sie z synkiem do meza. ja tez nie bylam zadowolona w ciazy. ale wy nie badzcie takie glupie jak ja! to malenstwo ktore nosicie pod sercem, bedzie waszym najlepszym przyjacielem, zobaczycie! ciaza jest waszym najpiekniejszym oresem w zyciu, czy to dostrzegacie czy nie!!!!

Gość anilka
a to ze bedziecie mialy, czy juz macie dziecko wcale nie znsczy ze bedziecie same do konca zycia!! moge wam powiedziec z czystym sumieniem, ze czasem nawet z dzieckiem za reke na spacerze jakis facet mnie podrywa:) mowie o takich juz dojrzalych, ktorzy maja ustabilizowana sytuacje zyciowa, kolo 30 ale z tymi mlodszymi, z naszego wieku to tez bywa roznie;)) dziewczyny, glowa do gory, bo jestescie ogromnymi szczesciarami tak naprawde!!nawet nie wiecie ile mezatek, ktore ohajtaly sie na szybkiego ze wzgledu na ciaze, chcialoby byc na waszym miejscu!!!!!!!!!!!!!

Gość asdfg
JAK SIE SZLAPY ROZWALA TO I SIE LAZI Z BRZUCHEM----------------durne szmaty jak sie zycie zaczyna z drugiego konca dupy to trzeba placic matki polki od siedmiu bolesci,potem se zrubcie drugie trzecie i nastepne i kazde z innym facetem i zyjcie z zapomogi nedzne szmaty, bo tak skonczycie w rynsztoku

Gość asdfg
anilka a to ze bedziecie mialy, czy juz macie dziecko wcale nie znsczy ze bedziecie same do konca zycia!! moge wam powiedziec z czystym sumieniem, ze czasem nawet z dzieckiem za reke na spacerze jakis facet mnie podrywa mowie o takich juz dojrzalych, ktorzy maja ustabilizowana sytuacje zyciowa,------------------------------ BO MA DUPCZENIE ZA DARMO TEPA DZIDO A TY GO HUJ OBCHODZISZ Z BACHOREM:D