Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 21

jest jakas mama 21 letnia??

Polecane posty

Gość szooooooooook
syna ;) tak olewam ich na calego ale wscipskie uparte baby sa najgorsze

Gość elvisQa
Do Speechless dzieki ;) z checia sie przylacze ;) . A jak tam bylo u ciebie z ciaza brzuszek mialas duzy ? A z jakich miejscowosci dziewczyny jestescie ?

Gość szooooooooook
ja z bytomia a brzuszek sredniej wielkosci mam wcale nie duzy wyglada na 7 miesiac gdyby nie to ze opadl juz nizem myslalabym ze jestem w 7

Gość elvisQa
Ja z Tarnowa jestem. A to pewnie rozstepow nie widac u ciebie ??? ;)

Gość szooooooooook
jest troche na bokach trudno jakos przezyje . mam nadzieje ze uda mi sie poznac faceta wyprowadzic z tej dziury i zyc . jak wyjde za maz zdecyduje sie na 2 dziecko juz nie zaufam tak latwo

Gość An-lenka
Jeżeli pozwolicie, to też dołączę- mimo, że mam 25 lat i 7-mio letnią córcię:) Gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży, wyszłam za mąż za ojca małej i to był największy błąd mojego życia. Nie minął rok, a już małżeństwa nie było, została maleńka a teraz jest moim największym szczęściem. Dzięki pomocy rodziców skończyłam studia, mam ciekawą pracę. Mała chodziła do przedszkola, teraz jest w szkole, a ja znalazłam swoje szczęście- i to rodzinne i to osobiste- bardzo prywatne i zawodowe. Dziewczyny, nie ma tego złego w życiu, co by na dobre nie wyszło. I nawet jeżeli jest trudno, jest pod górkę, to w końcu podejście się kończy i jesteśmy na szczycie.

Gość elvisQa
do szooooooooook : wiem co czujesz ja jak bylam w ciazy z mlodym to tez pomieszkiwalam przez ponad rok na wsi u mojego chlopaka i powiem ci ze szlak mnie trafial dziura zabita dechami byla do sklepu to jedynie samochodem jakos trudno ten okres znosilam . A jestem pewna ze napewno poznasz kogos wspanialego ;) i bedziesz w pelni szczesliwa ;) . An-lenka: zgodze sie z toba w 100% ja za ojca swoich dzieci nie wyszlam i tez niektorzy gadaja ze mamy dzieci a slubu nie bierzemy , ale w chwili obecnej nie czujemy takiej potrzeby wiec po co cos na sile robic jest nam dobrze jak jest a chyba wazniejsze jest bycie razem szczesliwym niz wziasc slub ze wzgledu na dzieciaczki a pozniej rozwod . An-lenka i gratuluje znalezionego szczescia mimo wszelkiego trudu zyciowego ;)

Brzuch miałam ogromny, przytyłam ponad 20 kg. Wyglądałam okropnie, ale po ciąży wyładniałam. Brzuch mam w bardzo dobrym stanie. Nie widać, że rodziłam. Niestety mam rozstępy na udach i na piersiach. Piersi nadal jędrne jak przed porodem. :) Ja obecnie szukam pracy, jestem po studiach, ciężko jest. Bezrobocie mnie dołuje. Fajnie, że macie pracę.

Gość agi_sebi
i ja się dołączę jak mogę :) mam 21 lat i 20 miesięcznego synka kochanego wyszłam za maż w 7 miesiacu ciąży i nie żałuje , bardzo kocham męża i synka teraz studiuje nadal na 3 roku licencjatu zaocznie i jakoś sobie radzimy ;) pozdrawiam was wszystkie i dzieciaczki wasze ;*

Fajna; - dziękuję bardzo. Jestem z Warmii. Próbuję tutaj pocieszyć dziewczyny, ponieważ wiem jak to jest kiedy ma się te 20+ i strach z powodu ciąży.

Gość młoda mamusia:)
hej gratuluję wam maluszków:) ja urodziłam syna mając 19lat a córkę mając 20. wiecej dzieci nie planuję. może mnie nie ukamienujecie..

Gość elvisQa
do młoda mamusia:) : i jak sobie poradzilas z dwojka maluchow rok po roku ??? Ja wlasnie mam podobna sytuacje i nie wiem czy dam sobie rade;)

Gość elvisQa
Do Speechless : kurcze to pozazdroscic ja rowniez w pierwszej ciazy duzo przytylam bo az 30 kg w prawdzie schudlam po ciazy bo wazylam mniej niz przed ale nie mialam tyle szczescia co do brzucha bo wstretne rozstepiska mi zostaly ;)

Gość młoda mamusia:)
no właśnie jakoś dałam radę bez pomocy kogokolwiek (męża tylko) trzeba od początku być stanowczą nie cackać się bo tak wypada a tak nie. poprostu priorytetem musi być: dzieci nakarmione -pranie zrobione -przewinięte -obiad (niekoniecznie 2 dania) jak się tak zaweźmiesz to dasz radę najgorzej się poddać złemu nastawieniu.

Gość gość
Mój poród był bardzo szybko bo urodziłam syna w godzinę Wychodziłam an spokojnie skurcze i poszłam powiedzieć dopiero położnej że coś się dzieje :) Opanowanie mi dużo pomogło Cały poród nie bolał mnie jedynie te skurcze przed akcją porodową były bolesne ale do przeżycia :)

Gość emilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej ja mam 21 i mam 2 letniego synka Kacpra:) Mam meza ale wszystko robie sama wiec tak jakby jestesmy malzenstwem na papierku bo on sie synem za bardzo nie interesuje ale dajemy rade... mamy wlasne mieszkanko a to jak dla mnie najwazniejsze bo mieszkalismy prawie 2 lata z moimi rodzicami i to tylko na zle nam wyszlo ale teraz jest ok:)

Gość jakbumerang
jak sie pierdoli z pierwszym lepszym to sie tak ma

Mieszkanie to poważna sprawa. Zazdroszczę wam dziewczyny. Ja mieszkam z rodzicami i jeśli znajdę pracę to wyremontuję sobie piętro w domu, oczywiście stopniowo. Najważniejsze dla matki jest to, aby nie żyła życiem własnego dziecka, tylko własnym. Nie wolno zapominać o sobie. Wiadomo, że jak dzieci są małe to jest ciężko, ale 2-latki są już odchowane i wiele rzeczy można już zrobić.

Hej. Ja miałam 21 lat jak urodziłam :) Gdy dowiedziałam się o ciąży byłam w 3 miesiącu. Wtedy dla mnie to był koniec świata :( Byłam na drugim roku studiów. Stosowałam antykoncepcje ale .... coś chyba nie tak bo niby 99 % pewności ale u mnie jednak ciąża.... Dziś córka ma 13 lat skończone i cieszę się ze tak wyszło. Nie było łatwo ale dałam rade dzięki niej :) Skończyłam studia i obecnie mam już druga pociechę :) Myślę ze dziecko dało mi więcej siły i pewności siebie :) U was pewnie też tak będzie :) czego Wam życzę.

Gość szooooooooook
a jak z waszym utrzymaniem i finansami? u mnie kiepsko tacy co maja duzo dostaja wiecej a takie jak ja biedne nie maja nic musza ciezko pracowac ludzie mnie podziwiaja ze w 9 mc jeszcze pracuje

Speechless- mowilas ze slozysz w poradach jesli chodzi o odebranie praw.ja jestem chetna,moglabys mi pomoc?

Gość chcialabys
chcialabys szooooooooook pogadac na gg??

Gość szooooooooook
8475873

witam, jestem młodą mamą. jeżeli macie ochote zapraszam na prywatne (oczywiście bezpłatne!) forum. jednak wieksza bedzie prywatnosc :) www.strefamamy.fora.pl

Witajcie :) Ja mam 23 lata,moja córeczka w styczniu skończy 2,5 roku, czyli urodziłam mając niepełne 21 lat. Różnie bywa,raz lepiej,raz gorzej, szczególnie, że muszę radzić sobie na co dzień sama-mój mąż pracuje na kontraktach. Póki co skończyłam studia i siedzę w domu, od września chcę iść do pracy, a później może drugie,kto wie...:)