Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecchodzpoamluj mojswiat

kto powinien zadzwonić ja czy on?

Polecane posty

poprosiłam kolege aby mi cos kupił na allegro. Kupił i w ubiegłym tyd zadzwonił, ze już ma zakup. Ponieważ wyjeżdżał i nie miał czasu mi tego oddac ( a ja zwrócic mu kase), powiedział, że po powrocie się odezwie. Jeszcze w trakcie tej rozmowy doszło między nami do konfliktu i powstała dosc nieprzyjemna atmosfera. On mimo, ze obiecał nie dzwoni, ja tez nie mam ochoty. Ale jestem mu winna kase i on ma moje zakupy. Kto powienien zadzwonic?

Gość Herr Thomas
poszła von pakowac tornister

Dlaczego ja, w koncu to on powiedział, że zadzwoni. A poza tym w kłótni potraktował mnie strasznie:(:(

Gość tego lata
ten temat już widziałam w tamtym tygodniu chyba, albo jeszcze wcześniej na kafe.... nadal nie potrafisz załatwic sprawy tylko trujesz na allegro? Jak nie potrafisz się do niego odezwać to jakim cudem dogadałaś się żeby on ci coś kupował? :O

Gość tego lata
trujesz na forum miało być :P

bo wczesniej sie dogadałam. ale teraz jestesmy pokłóceni, ja czuje urazę. moze przekazem pocztowym mu wysłać?

Gość uraz urazem
ale napisz mu smsa kiedy mozesz wpasc po przesylke - odbierz ja i tyle, nie rob scen

On wyświadczył ci przysługę, a ty sprawiłaś mu kłopot. On założył za ciebie pieniądze i musi magazynować u siebie twoje zakupy. To ty więc powinnaś do niego się odezwać. To że on powiedział, że zadzwoni nie ma żadnego znaczenia. Dumę do kieszeni i za telefon !

Ty powinnaś zadzwonić, oddać kasę, zabrać zakup, przeprosić za kłopot, podziękować za przysługę i najwyżej się już nie odzywać...