Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emisia0111

Czerwcówki 2012

Polecane posty

Witam wszystkie Panie które już wiedzą lub mają podejrzenie że ich maleństwo przyjdzie na świat w czerwcu przyszłego roku. U mnie dwa pozytywne testy. Jutro wizyta. Z obliczeń 5 tydzień ciąży :)

Witam i ja :) Tez dzis robilam test i sa 2 grube krechy :) Z moich wyliczen jest 5 tydz i 2 dni, termin na 15 czerwca :)

Bol piersi, bol lewego jajnika i dzisiaj rano obudzily mnie zawroty glowy czulam sie jakbym na karuzeli byla. Normalnie jeszcze nie wierze staralismy sie 36cykli w tym raz byla ciaza ale stracona w styczniu (13 tyg)bo obumarla ;( Od tamtego momentu staralismy sie znowu az odpuscilam sobie w tym cyklu i tylko raz przed owu bylo i chyba raz po owu wiec jestem zdziwiona i szczesliwa i mam stracha co dalej. A u ciebie jak to wygladalo? Ile sie staraliscie?

W sumie nieplanowane planowanie. Odstawiłam tabletki bo mi szkodziły i raz wyszło ze bez zabezpieczenia. No i prawdopodobnie będziemy mięli :) U mnie brak@ ból piersi pierwsze wymioty, lekka senność. To moje pierwsze dziecko więc boję się tego wszystkiego, nie dotarło to jeszcze do mnie. A Tobie serdecznie gratuluję :)

a ja gratuluje tobie :) Kiedy planujesz wizyte u gin? ja odwiedze moja w czwartek przy okazji jak bede szla do dentystki to zawitam jako nie zapowiedziany gosc do gabinetu. Dobrze ze tam mozna sie rejestrowac w ten sam dzien :) Tylko niestety w swoim miescie jeszcze lekarza nie wybralam i jezdze 30km :P

to i ja się zgłaszam, mam termin na 6 czerwca. byłam już u lekarza, to piąty tydzień. to moja druga ciąża :-)

gratuluje Wam:) ja jestem tegoroczna czerwcowka ale milo wspominam ciaze. mialam termin na 16 czerwca a urodzilam 25. zycze Wam spokojnych 9miesiecy i zdrowych dzieciaczkow:)

Dziewczyny, ja wam gratuluję z całego serca. Miałam termin na 3 czerwca 2011 ale Bartus się pospieszył :) Czerwiec to fajny miesiąc do rodzenia :) Mam tylko nadzieję. ze wasi mężowie, partnerzy nie są kibicami :) Duzo zdrówka i mnóstwa radosci zyczę

Gość 87Samantha87
termin 12 czerwca 2012 5, 5 tygodnia :) Pozdrawiam :))

witam :) ja jeszcze dokladnie nie wiem na kiedy mam termin bo byly male komplikacje i troche sie poprzesuwalo wszystko...pierwszy termin byl wyliczony na 22 maja ale po ostatniej wizycie ma byc na koniec maja poczatek czerwca... mam nadzieje ze bede mogla do was dolaczyc :) a jak nie to bede was odwiedzac :)

Gość viki455
Przyłączam się:) 16 czerwca 2012:)

Gość martynka9996
Ja również sie przyłaczam 08-06-2012 to jest moja druga ciąża pierwszą córeczke urodziłąm 08-06-2005 wiec co do dnia wychodzi teraz drugi poród :)

Dziewczyny zapraszam do czerwcowek które juz troche rozwineły topik. Czekamy na nowe dziewczyny:-)

cześć dziewczyny, bardzo chciałabym do was dołączyć jutro odbieram wyniki bety, a do jutra jeszcze tyle czasu... :)