Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pietrucha28

kolor pokoju dla 8 latka

Polecane posty

doradźcie dziewczyny jakim kolorkiem pomalowac pokój mojego 8 letniego syna.Najlepiej jakby była to farba z duluxa.Jak to jest u Was,u waszych pociech?

Gość mnie się bardzo podoba
kiwi brust. Mam taką sypialnie. Zestawilabym 2 z 4 i byloby fajnie.

Gość mamama27
a nie może sobie 8 latek wybrać sam? przecież to już duże dziecko - może niech sobie ma pokój jaki chce

he he jak on wybrał to była albo czerwień albo śliwka węgierka połączona z ciemnym niebieskim:) na pewno skonsultuję z nim kolorek ale niezbyt młody ma pojęcie o tym akurat wprowadzamy się do nowego mieszkania,nie mamy ani mebli w jego pokoju kupionych,nic tylko szarą lampę:)

Gość powiem ci ze ta sliwka
z granatem moglaby byc ciekawa A moze granat i biel? Widzialam gdzieś super pokój dla chlopca w tych 2 kolorach roświetlony jaskrawo zielonymi dodatkami takimi jak posciel, dywan.

ciekawe te zielenie a czy te twoje kolorki to sa z mieszalnika czy gotowe z puszki? młodszemy synowi chcę pomalowac tradycyjnym zółtym i niebieskim,ale też nie wiem czy nie będzie za nudno doradźcie drogie mamy

pokój jego ma duże okno balkonowe i 1 dachowe za dużo jednak słońca tam nie ma myślałam o jednej ścianie ciemny niebieski(atlantycka przygoda)a reszta beż

Gość ciemnoniebieski z bezem tez
ladnie. Kiwi mam z puszki. Ta 2 jest dosyc ciemna, ale ja mam bardzo jasny pokój wiec mi nie przeszkadza. Do tego szare i oliwkowe dodatki i fajnie wyszło. Ale niebieski z beżem dla chłopca ekstra. Ja też łączyłam żolty z pomarańczowym i dużo fajniej wygląda niż zólty z niebieskim.

Gość mamama27
a mieszkanie jest nowe? tzn ściany są nowe białe? bo na takich dulux łapie jako tako - na ścianach już malowanych gorzej - to samo śnieżka - z własnego doświadczenia polecam beckersa a najlepiej maluje i najlepsze kolory ma nobiles - malowaliśmy swój dom, brata i rodziców i mieliśmy większośc farb na rynku i zawsze wracaliśmy do nobilesa - raz nawet po 2 krotnym malowaniu śnieżką musieliśmy przelecieć nobilesem bo były mazy o to z żółtego na żółty..

Gość ciemnoniebieski z bezem tez
albo dla mlodszego stonowany pomarańcz ze świeżą zielenią i po środku border.

mieszkanie nowe,ściany białe kurcze,może zostanę przy tym niebieskim i beżu w sumie wyjdzie tak neutralnie a te zielenie to teraz chodza mi po glowie dla młodszego tylko że mamy niebieskie mebelki mamut z ikea i nie wiem jak one spasuja się ze ścianami

pokoje akurat są na poddaszach młodszem chciałam skosy zrobić w jasnym błękicie ale teraz to mam mętlik w głowie a jutro malarze przychodzą:P

Gość mnie sie nie podoba
łaczenie zóltego z blękitem. Kuzynka tak ma i mialo to imitowac niby niebo i piasek a jest tak nijak. Nie podoba mi się. Zdecydowanie lepiej żółty polączyc z pomarańczem lub zielenią. Błękit jest bardzo zimnym kolorem.