Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polacek

KONIEC Z MASTURBACJĄ!

Polecane posty

"nieużywany i "nietrenowany" narząd... zanika" Wystarczy że mi stoi na maksa, uważam że przez to jest używany ;).

Gość Koli...
powinniście mieć partnerkę a nie masturbować się

Jak by to było takie łatwe znaleźć sobie partnerkę to bym już dawno nie był prawiczkiem ;(.

Gość Nidaros
Łatwe to nie jest.. ale nie przesadzajmy, przy zmianie podejscia na mniej 'betonowo-patetyczne' da się zrobić.. ;) tylko trza trochę dystansu do siebie i nie brac wszystkiego na powaznie, jezeli cos nie wyjdzie to, ot, doswiadczenie i tyle. ;) Nie przesadzałbym z tematem topiku. Wstrzymywanie jest niezdrowe. :D poza tym, jezeli zajmiesz sie czyms naprawde zajmującym, albo masz doła czy stresa - np w robocie czy tym co robisz - dłuzszy czas, to nawet nie chce ci się walić. Wierz mi :P Czyli trudno tu mówic o nalogu, przynajmniej ja nie czuje zebym w niego popadł. ;)

Gość marny nick
I jak tam z odwykiem? Ja postanowiłem zrobić sobie przerwę do soboty. Muszę kurwa udowodnić sobie że to ja panuje nad moim ciałem a nie odwrotnie:P

Gość dorcia3567
Moj skończył z masturbacją, ale za to mi daje do zwalenia Trudno uwierzyć ale on chce co dwie godziny Chyba coś z nim nienormalnego Czy faceci tez sobie walą co dwie godziny?

Tak od razu sie nie da pnieważ organizm jest przyzwyczjony do produkcji duzej ilosci nasienia a jak sie zakreci zawór to jaja może rozerwac;).Tak było w moim przypadku jadra mi napeczniały jak pomaraczncze nie moglem chodzic ale teraz jest ok po tygodniu juz dolsownie mi sie nawet nie chce jeszcze kilka razy spuscilem z kija i juz nic nie boli ;)tylko mam nadzieje ze wacek zostanie taki jaki jest duzy;)

Gość marny nick
I cisza, czyżby wszyscy walili?:D

"To tak jakbyś oświadczył, że od dziś rzucasz szczanie." Nie, to nie tak. Powiedziałem że rzucam masturbacje to rzucam masturbację. -.-

Gość myth
"Czy faceci tez sobie walą co dwie godziny?" w zasadzie nie. chociaz.. czasami... :classic_cool:

Gość marcinpoznan
ja kiedys nie walilem sobie miesiac. masakra co mi bylo. chodzilem jak nakrecony, jakby mi ktos fety dosypal codziennie rano do kawy. a pozniej jak se zwalilem to trwalo z 10 sekund i 2x wiecej spermy ale zoltej jakiejs starej, czytalem ze to moga byc toksyny, ktore sie gromadza od nie spuszczania zbiornika i mozna zostac bezplodnym

Gość myth
bezplodnym nie, ale istnieje podwyzszone ryzyko nowotworów prostaty, z powodu - no własnie - zalegania starych, psujacych się zasobów. chyba australijczycy to udowodnili choc glowy nie dam. jak jest mechanizm to musi chodzic i tyle :)

Gość Jula77
No i co?

Gość wolna251
a ja tam nigdy z tym nie skończę bo to lubię!

ja tam lubię czochrać bobra :)

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Ja walę codzienni, nawet teraz to robię. Raz to minimum, skoro to lubię to czemu mam tego nie robić? Kobiety które się zabawiają bardzo mnie podniecają. kiedyś to nawet myślałem o spotkaniu w większym gronie. każdy by się zabawiał. Max bez walenia wytrzymałem 30dni.

Gość 39latekzPolski
Ja walę codziennie 2 razy :( Uprawiam seks z żoną co wieczór Czasem uprawiam seks z koleżanką z pracy ( jak jedziemy w teren) Przeleciałem barmankę i sprzedawczynię w sklepie obok Spotykam się z koleżankami z okolicy - one zawsze chcą szybkiego seksu Dzięki temu topikowi widzę że to jest złe :( Chyba zawładnął mną seks Nie umiem żyć jak nie spuszczę z kija codziennie Największa przerwa jaką miałem to 2 dni (byłem ciężko chory) Tylko jak sobie nie zwalić albo nie przelecieć chętnej kobiety ?

Gość Podróżnik
J**** masturbację bo jest żałosna, zniewalająca i przede wszystkim niszcząca. Ludzie to jest choroba, uzależnienie a przede wszystkim zboczenie jedno z najgorszych. Mowa o tym, że nie krzywdzisz nikogo innego niż samego siebie jest nie prawdą bo masturbacja przekłada się na życie socjalne i seksualne skutkiem tego jest to, że człowiek zamyka się na innych odrzucając innych gdy uzależnienie staje się ważniejsze w danym momencie. http://adonai.pl/czystosc/?id=112&skad=40

Gość gość
to prawda. masturbacja to zło i niszczy czlowieka. lepiej sobie znalezc dziewczyne ktora bedzie lodzika robic niz samemu sie meczyc. ja tez od jakiegos czasu sie nie masturbuje i dobrze mi z tym. po jakims czasie zauwazylem ze mam silniejsze i dluzsze erekcje i ogolnie jestem sprawniejszy w lozku. MASTURBACJA TO ZŁO

Gość Wygram z tym
Najważniejsze, to próbować się nie masturbować najdłużej jak to tylko możliwe i nie zaliczyć wpadki typu: życie z kimś, kogo się tak na poważnie nie kocha. Trzeba zdominować własny narząd płciowy nie rączką czy zabaweczkami a własną głową. Bardzo łatwo o wpadkę, bo wtedy hormony buzują nie co inaczej. Łatwo traci się rozum i popełnia głupotę. Dlatego co niektórym osobom jest wskazana masturbacja. Dostrzegłem to, ale zalecam jeżeli nie całkowitą rezygnację, to odstawienie na co najmniej 2 miesiące. Ja zamierzam pójść na całość i na znacznie dłużej. Trzymajcie za mnie kciuki wszyscy.