Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyeeeyyy

depresja, a egoizm

Polecane posty

Gość yyeeeyyy

czy nie uważacie, że osoby chorujące na depresję, targające na swoje życie są egocentrykami, widzącymi tylko swój czubek nosa, swoje nieszczęście, trudności, lęki ? przecież życie jest darem, jedynym, niepowtarzanym. Możemy je chłonąć wszystkimi naszymi zmysłami, kochać, stawać się lepszymi, być cudotwórcami własnego losu...

Gość wegetacja i marazm
ten kto nie zaznał depresji nigdy jej nie zrozumie...

Gość yyeeeyyy
ja tylko pytam być może mam depresję

Gość gość
Podejrzewałam u siebie depresję. Cały czas się denerwowałam, płakałam, nie chciało mi się nigdzie wychodzic i nic robic. A wszystko zaczelo sie od tego jak dowiedzialam sie o tym ze moj syn ma zespol downa. Miałam bardzo mieszane uczucia. Od Euforii po Furię i odwrotnie. Zaczynałam czuć nienawiść do samej siebie. Wszyscy wydawali mi sie lepsi ode mnie. Czułam sie beznadziejna i WINNA. Miałam ochote sie zabic... Z pomocą przyszła mi strona http://moc-energii.pl na której zamówiłam rytuał oczyszczenia aury. Pomogło mi to. Nabrałam chęci do życia i przestałam winić siebie za zaistniałą sytuację. Zaakceptowałam to co dzieje się wokół mnie. Patrzę na świat inaczej, mam w sobie więcej optymizmu.

Gość gość
samobójca to EGOISTA