Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Lady Laroo***

Podjęłam decyzję ;)

Polecane posty

Gość marooooooo24
To już lepiej kup sobie kota zawczasu i zostań jak to się teraz ładnie mówi singielką :P

Pewnie nie wychodź,poczekaj aż będziesz mocno sfatygowana i na pewno się tobą ktoś zainteresuje Imprezuj,szalej,używaj życia. A później znajdź frajera który weźmie taki złom.

Słusznie dziewczyno:) Teraz jest najlepszy czas na bycie samemu:)

szalona_misia Nie każdy postępuje tak jak Ty ;) Poprostu nie wyjdę przed 25 za mąż i tyle,przecież nie mówię że jestem sama i co będę robić,czytaj ze zrozumieniem

dyrektorke Przyszła gwiazda ze spalonego teatru... dyrektorke ty stary rowerze kope lat ;) Jak wiesz naruszyłam ostatnio reguły ciszy wyborczej i moderatorka mnie zablokowała,ale powracam

Gość good_time ;)
tez tak postanawiam, pytanie czy wytrwam :P ale tak jakos mi wychodzi

serio??? oni blokują systematycznie raz na jakiś czas - nawet bez powodu - ta moderacja to jakaś kpina jest w ogóle 🖐️

tam nie ma żadnych moderatorek :D tylko banda geeków którzy dłubią przy tych njusach na o2 - 24 godziny na dobę i raz na jakiś czas klikają na usuń posty na forum nie mają czasu na takie maile ani czytanie czegokolwiek -t akże lepiej usunąć znacznie więcej niż potem żałować że się nie usunęło ;)

Gość ...naiwna...
To jest bardzo dobry pomysł z tym małżenstwem po 25 roku życia...trzeba się wyszaleć najpierw^^

Mówę Ci że dostałam jednego maila zwrotnego żebym podała login i link do tematu,więc podałam i poprosiłam dość grzecznie o odblokowanie ale olewka całkowita wiec zrobiłam się od nowa ;)

Gość ...naiwna...
myślicie, że ślub coś zmienia? Jedni uważają, że to tylko papierek, drudzy, że to coś więcej.., a jakie jest wasze zdanie?

...naiwna... Właściwie ślub nie zmienia nic,przynajmniej ja tak na to patrze,jeśli ludzie pasują do siebie,kochają się,to akt ślubu raczej schodzi na dalszy plan,owszem to napewno głębokie przeżycie ale nie w tak młodym wieku

Gość ...naiwna...
No właśnie..., kiedys to ludzie gnali do kościoła, a teraz..co raz później, są inne priorytety, no i wiadomo do tego trzeba dojrzeć...Zresztą teraz słowo singiel nabrało innego znaczenia ;p

Gość ...naiwna...
Dokładnie, bezsensu jest takie myślenie...albo siłą zaciągnąć do ołtarza, na dziecko...i myśli, ze zmusi go do tego by został z nią i stworzą przeszczesliwa rodzinke...

...naiwna... W sobotę idę na ślub koleżanki która ma 19 lat,2,5 letnie dziecko i wogóle nie jest szczęśliwa (z resztą nie dziwię się) I po co to wszystko?

Gość aha ii ach
Mądrze. Ja bym przesunęła do 27-28. I niech przypadkowa ciąża nie zmieni twojego postanowienia, proszę.

No ja też nie rozumiem.., może boi się, że nikogo sobie nie znajdzie, bo ma dziecko? Wiesz pewnie na jej miejscu też bym się tego obawiała..