Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssiiiiiiiiiiiiiiiii

wózki firmy OYSTER, miala ktoras z WAs?

Polecane posty

chodzi mi czy jest trwaly i stabilny, jak sie prowadzi i w ogole czy fajny?

Ja mam oyster plush, co prawda jeszcze nie uzywany bo termin mam za 2 tyg ale moge napisac,ze jest bardzo lekki, kompaktowy, wykonany z b.dobrego materialu, latwo skretne kola, duza gondola. Mysle,ze bedzie nam sluzyl:)

oo to juz niebawem sie przyda :) super, ja jeszcze jeszcze kilka miesiecy, ale rozgladam sie juz. A gdzie kupilas w polsce czy za granica? pozdrawiam :)

Mieszkam w Anglii i tu kupilam...nie wiem na jaki nastawiasz sie model- zwykly oyster czy plush? polecalabym plush, jest lepszy jakosciowo, duzo ladniej wyglada...jest tez drozszy niestety ale mozna znalezc niezle promocje. Nam w sklepie wyliczyli 680 funtow za caly zestaw (gondola,spacerowka,car seat) a w ofercie internetowej znalezlismy za 470 funtow...warto wiec poszukac okazji

super dziekuje, w polsce go nie kupie, ale mam molziwosc za granica, czyli wersia push jest lepsza a standardowa to po prostu oyster, czy ma jakas nazwe,zebym nic nie pomylila :) Madziulka dziekuje za odpowiedz, bardzo mi pomoglas, chyba tez sie zdecyduje ja ten wozek :)

Tak, ten jest zwykly, ogladalam oba "na zywo" w sklepie i roznica w jakosci wykonania moim zdaniem jest duza, takze polecalabym jednak plush zwlaszcza, ze jak podliczysz sobie za wszystkie elementy w mothercare to wyjdzie cenowo podobnie. pushchair- 259 carrycot- 105 colour pack-50 to juz 400 funtow + fotelik do tego (jesli zamowisz w Anglii to kolejne 100 funtow ok). A i jeszcze jedno- do tego wozka pasuja 3 rodzaje fotelikow- oyster, maxi cosi i britax wiec masz mozliwosc wyboru

Madziulka, liczylam,ze dzisiaj wrocisz i napiszesz mi co i jak :)) narazie sie rozgladam i konkretnie ejszcze dzisiaj nie suzkam sklepu do kupna, ale jak juz bede miala peiniadze,zeby kupic, to poszperam w interecie i znajde gdzie najtaniej. Czyli MAdziu powiedz mi jeszcze raz,zebym sie nie pomyslia jak bede kupowac, wszytskie te wozki, ktore sa tutaj http://www.babyclothesgifts.co.uk/pushchairs-and-buggies.aspx bez plush w nazwie, sa zwykle?? Pozdrawiam.. :)))))))))))) jezli pamietasz, to podaj mi nazwe sklepu, w ktorym zamawialas swoj wozek, bede polowala a promocje ;)

Gość woda mineralana z cytryna
up

Gość woda mineralana z cytryna
też śledzę wątek i zastanawiam się nad tym wózkiem, koleżanka chciała mi sprzedać używaną spacerówkę, ale używała jej w uk u nas sa troche inne drogi.. ja mieszkam na wsi i trochę będę jeżdzić wózkiem po nie równych nawierzchniach, zresztą chcę kupić nowy wózek i gondole i spacerówkę. Czytałam na forum, że nie za bardzo te kółeczka na polskie drogi, raczej do sklepu i na asfalt, kurcze sama nie wiem, a już powinnam miec kupiony wózek :/

no to chyba, czytalysmy to samo forum, ze na polskie drogi to lipa, ale tez ktos pisal, ze idalny na polksie nierownosci.. W polsce nie ma tych wozkow, wiec ma je niewiele dziewczyn, ktore kupily je gdzies za granica. Dlatego pytam na forum, bo chyba to najlepsze zrodko informacji :)

sssssssiiiiiiiiiiiiiiiii- na tej stronie sa i zwykle i plush: http://www.babyclothesgifts.co.uk/buy_babystyle_88062.htm http://www.babyclothesgifts.co.uk/buy_babystyle_88061.htm http://www.babyclothesgifts.co.uk/buy_babystyle_88060.htm Co do drog to nie uwazam,zeby angielkie chodniki byly w duzo lepszym stanie niz polskie szczerze mowiac. Czy na nie rowne nawierzchnie sie nadaje? Mysle,ze tak. Moge powiedziec tylko,ze wozek jest bardzo skretny i zwrotny (przednie kolka obracaja sie o 360 stopni- dzieki temy latwo sie go prowadzi nawet jedna reka), tylne kolka duze i pompowane, stelaz mocny a zarazem lekki. Ja kupilam z tej strony: http://groovystyle.co.uk/productpages-new/babystyle/oyster-plush-full-system.php w podobnej promocji

ooo faktycznie dobra cena, tam gdzie kupias.. :) A czym sie rozni ten plush od zwyklego? ale Cie mecze, ale Tylko ty jedna sie odezwalas :)) dziekuje Ci za to.

czyli plush, sa w 3 kolorach, szarny, czarny i czerwowny..

tak, plush sa tylko w 3 kolorach- rozni sie od zwyklego materialem z ktorego wykonana jest gondola,siedzisko i wszystkie akcesoria- jest grubszy, mocniejszy, duzo lepszej jakosci moim zdaniem, siedzisko spacerowki jest lepiej wyprofilowane, bardziej stabilne, stelaz chromowany, w zwyklych czarny lub srebrny (matowy). Funkcjonalnosc chyba podobna. Jesli znajdziesz w podobnych cenach to z czystym sumieniem polecam plush

ale super, ze napisalas i juz teraz wszytsko wiem, zapewnie wybiore plush, skoro ma lepsze materialy.. zapisalam sobie do ulubionych strone, na ktorej Ty kupilas swoj wozek, bede sledzila ceny :) Bardzo Ci dziekuje za pomoc, zycze wszytskiego najlepszego dla Ciebie i dzidziusia :) Pozdrowienia z Polski :*****

MAdziulka urodzilas juz? czy jeszcze czekasz? :))

Gość zakladaj maseczke
ja chcialam kupic Oyster Stroller , strasznie mi sie podobal . Nie kupilam , ale probowalam jak jezdzi w sklepei i mega lekki , zwinny , ladny . Sposrod wszystkich wozkow jakie testowalam ( chyba z 5 czy 6 wyzszej klasy ) w sklepie zajal pierwsze miejsce.

dzieki "zakladaj maseczke" za informacje, bardzo cenna, super! pozdrawiam :)

Gość zakladaj maseczke
w sklepie testowalam ten in pearl , ale na stronach widzialam tez inne kolory . Ogolnie jak go ,,dotknelam,, to zachorowalam przez jakis czas na niego :-D Ogladalas filmik ?

widzialam filmik i tylko zdjecia, an zywo go nie widzialam jeszcze, a MAdziulka doradzila wersje plush, cos jest ulepszone, ale pytam o opinie, bo najlepeij zapytac kogos, kto widzial i mial z nim do czynienia.

Gość zakladaj maseczke
ja nawet nie wiedziala ,ze jest wersja plush. Ogladalam ten in pearl . Na poczatku w sklepei to go ominelam , ale pozniej jak zaczelam ogladac , testowac to sie prawie zakochalam. Byl najbardziej komfortowy , wygodny , lekki , po prostu super. Nie wiem jak sie sprawuje na ulicy , ale w sklepie moim zdaniem byl najlepszy . Mysle ,ze to b. dobry wozek .

ale wybralas inny, tez widze fajny, ale ja potrzebuje na polskie drogi i na snieg, wiec trszeczke wieksze kolka, chociaz ten oyster nie ma najwiekszych, ten plush ma tylnie kola pompowane..

Gość zakladaj maseczke
moze jesli chodzi o te kolka to poszukaj opini na forach . W uk prawie nie ma sniegu , ale nie wiadomo jak w Polsce bedzie sie sprawowal . Ja czailam sie na ,a w koncu w reke mi wpadl inny wozek , akurat byla promocja i w koncu tamtem kupilam . Pozniej i tak sprzedalam , a ten co wbilam to moj drugi wozek i jest super. Ale mysle ,ze jakbym od razu kupila oyster to bylabym mu wierna . Ale co do jakosci jazdy po sniegu to moze poszukaj jeszcze jakis opini , ale faktycznie kolka tylnie wieksze , pompowane.

Gość zakladaj maseczke
* Ja czailam sie na oyster ( nie wiem czemu sie nie wbilo )

Gość zakladaj maseczke
chyba oyster ma lepsze kolka , tamten jest bardziej na ulice.