Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssiiiiiiiiiiiiiiiii

wózki firmy OYSTER, miala ktoras z WAs?

Polecane posty

sssssssiiiiiiiiiiiiiiiii- ja jeszcze 2 w 1...:) termin na niedziele, mam nadzieje,ze sie zbytnio nie przeciagnie...wozek juz czeka gotowy do drogi:)

dziekujeeeeee za filmiki :) super!

sssssssiiiiiiiiiiiiiiiii ja jeszcze 2 w 1...:) termin mam na niedziele, mam nadzieje,ze sie zbytnio nie przeciagnie. Wozek juz czeka gotowy do drogi...:)

jak bedziesz miala nastepne dziecko, to kupisz oyster!!! :D ja sie rozgladam, ale ejstem nastawiona na ten wozek, zalezy mi,zeby byl lekki

ooo jaaa, to juz lada chwila zobaczysz swoje malenstwo, swietnie, zazdroszcze :)) zakladaj maseczke - dziekuje :*

Gość zakladaj maseczke
nie ma za co :-) Szczesliwego rozwiazania dla Was :-)

dziekuje, ja ajeszcze troche a Madziulka juz niebawem, a Tobie wszytskiego najlepszego, zdrowka i powodzenia, milo bylo, fajnie,ze sa tu takie osoby :)))

Gość zakladaj maseczke
:-)

MAdziulkaaa odezwij sie jak bedziesz, czy urodzilas? :))

Madziulka, jestes?? :)))

Hej hej...tak, ja juz 2 tyg po porodzie, wszystko poszlo szybciutko i prawie bezbolesnie (tylko kilka silnych skurczow, 30 min i mala byla na swiecie). Wazyla 2410, 46cm, takze kruszynka ale szybko przybiera na wadze. Wozek sprawuje sie rewelacyjnie, juz mamy za soba pierwsze spacery i jestem bardzo zadowolona:)

ojaaa to super :)))) swietnie,ze bez wiekszego bolu i meki, ciesze sie,ze wszystko dobrze, noo to jestes juz szczesliwa mama, ja mam jeszcze troche przes soba. Pozdrawiam Was, duzooo zdrowka!!!!! :*

a mulutka, moze i malutka, ale duzo sie rodzi o takiej wadze, nie jest zle, 2miesiace i beda race bolaly od noszenia ;)

ojjj tak...teraz wazy juz ponad 2600 i je za czterech:) oby tak dalej...a Ty na kiedy masz termin? wszystko juz gotowe dla Malenstwa?

Witam, wózek używam od roku.Mam tylko spacerówkę.Kupiłam go jak córeczka miała rok.Ogólnie jest ok.Ładny wygląd,funkcjonalny i koła też są ok na nierównościach, ale przyznam że jest dość mały.Siedzisko jest wąskie i niskie.Już jak go kupiłam był taki w sam raz, a teraz jak Zuzia ma prawie 2 latka to głową sięga dosłownie do samej budy.Tak samo jak wszystkie akcesoria typu śpiworek czy folia przeciwdeszczowa też są takie jakieś małe, że dziecko się w tym nie mieści.No ale nie ma wózka idealnego, no i oczywiście uważam że też zależy od dziecka.Zastanawiałam się nad zmianą wózka na większy, ale moja Zuzia nie lubi jeździć w wózku i częściej chodzi na piechotkę więc zostanie ten co jest.Ale jak już mówiłam wcześniej ogólnie jest fajny.Jest bardzo stabilny i koła sprawdzają się super,łatwy do składania.Wiadomo kwestia gustu i wyboru.Pozdrawiam:)

Gość sssssssiiiiiiiiiiiiiii
oo doszla nowa opnia.. :) dziekuje :) MAdziulka, ostatnio nie zagladalam na kafe, a ja termin mam na koniec marca, wiec czasu jeszcze duzoooo :) A jak malutka?????? jak spisuje sie wozek, bo pewnie juz troche spacerow odbyl ;)

Madziulka, jak sie macie?

Gość galaneja
Ja kupiłam używaną spacerówkę. Przerzuciłam się z x-landera 3 kołowego. Przede wszystkim wózek jest lekki. Baaaardzo łatwo się skręca i manewruje. Po złożeniu zajmuje mało miejsca i przyznacie, że jest bardzo ładny. Ma duży kosz na zakupy. Jednak tak jak w innych są i wady. Podjeżdżając pod krawężnik nie zawsze się tak ładnie kółka składają gdyż może być za wysoko i następuję szarpnięcie (blokada), tak samo ja się wjedzie jednym przednim kółkiem w większą dziurę, zatem lekko podnosimy wózeczek. W daszku brakuje mi trochę sztywności. daszek jest bardzo głęboki, jednak jest to dość miękki materiał, więc trzeba go czasami poprawić, żeby słonko nie świeciło. Jest bardzo płytki co może stanowić problem przy wietrze. No i nie wiem jeszcze co będzie zimą, gdyż koła są piankowe.

Gość Daniel26999
Przestrzegam nie kupujcie tych wózków!!!!!! one po prostu rozpadają sie w rękach ,mają aluminiową konstrukcje o bardzo słabej wytrzymałośc**** lekkim uderzeniu konstrukcja pęka jak plastik,koła piszczą co utrudnia uspanie dziecka kupiliśmy ten wózek rok temu za 1000zł i dzis nadaje sie on na śmietnik bo nikt tego ode mnie nie kupi. kto nie wierzy niech sie sam przekona!!! NIGDY WIECEJ FIRMY OYSTER!!!!

Gość gość AnglikaKce
Ja miałam okazję odkupić za drobne pieniądze OYSTER'a z wymienionymi kołami na pompowane które i tak z powodu metalicznego koloru ram kół i tak są bardzo ładne i pasują do całej reszty jako ,ze posiadam zielonego z srebrną metaliczną ramą i muszę powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolona ,jest lekki łatwo się składa łatwo się pierze jedyny mankament tego wózka jeśli chodzi o mnie to wadą jest to ,że dziecko w pozycji (leżącej jeżeli tak można tez o niej powiedzieć) wygląda jak by leżało na płaskiej powierzchni tak dziwnie optycznie to wygląda i myślę, że jest to tez mało wygodne dla trochę większego dziecka. Po za tym wózek jest dobrze wykonany i ładnie się prezentuje .Właśnie szukałam czegoś nowszego dla mojej córci ,ale tak się przyzwyczaiłam do tego wózka ,że chyba jeszcze poczekamy na coś co przykuje moją uwagę tak jak zrobił to Oyster pozdrawiam mamy :)