Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojciech-wdowiec

Moja sąsiadka

Polecane posty

Gość wojciech-wdowiec

zawładnęła moim sercem a ja mam córkę. Trzy lata temu zmarła moja żona. Potem próbowałem być z kobietą, ale ta usiłowała rządzić mną i moimi sprawami. Zero meczu, zero prywatności, tylko ona. Wytrzymałem 3 miesiące. Nie chciałem żadnej baby. Ale teraz już sam nie wiem. Zakochałem się chyba w mojej sąsiadce. Tylko ona ma męża i dziecko. Ja tez mam córkę. Byłem ostatnio u niej, przysunąłem się bo coś tam mi pokazywała w laptopie i gdy dotknęliśmy się nogami ona zesztywniała i zaczęła szybko oddychać. Zmieszała się a mi prawie serce stanęło i nie tylko ono. Też się zmieszałem i wyszedłem. Nie chcę pakować się do czyjegoś małżeństwa, bo jej mąz to spoko koleś. Nie wiem jak nad soba zapanować, bo ciągle o niej myślę. Chyba się nieszczęsliwie zakochałem.

Gość djghfjkghdfh
chyba na pewno. może tez ją pociągasz, ale bądz chłopie rozsądny. maz, dziecko= czerwone swiatło. wez to na klate, wiem ze cierpisz, ale zaciśnij zęby i weź to na klatę, ogranicz kontakt, zrób wszystko żeby najmniej ucierpieć ale też nie rozbijać rodziny. można się zakochać w różnym wieku, w różnych okolicznościach i będąc w związku małżeńskim, jednak trzeba być człowiekiem, nie krzywdzić innych, nie poddawać się zauroczeniom itd. dzielnym bądź.

Gość wojciech-wdowiec
Zeby to było takie proste. Myślę o niej chyba 24/ dobę.

Gość djghfjkghdfh
no dobra, zakochani, zauroczeni tak mają, ale Ty chcesz jej rozwalić małżeństwo?

Gość djghfjkghdfh
napisałeś, ze nie chcesz. wiec pozostaje cierpiec w samotności i się pohamować. od zakochania ludzie nie umierają, cierpią a i owszem. chłopie moze i jest fascynująca, a ty potrzebujesz bliskości, jara cię i przypisujesz jej to samo( że jarasz ją), bo zesztywniała a tobie zesztywniał. człowieku, ludzie są emocjonalni, hormony robią swoje, ludzie zakochują się w niesprzyjających okolicznościach, ale od tego się nie umiera i lepiej nie ciągnąć tego dalej, bo doprowadzisz do nieszczęścia. po co ci romans, może i jest znużoną rutyną mężatką, zmęczoną dniem codziennym i jesteś powiewem w jej zyciu- odskocznią, radością, chemią, zauroczeniem, ale kurwa co z tego gdy ma się małe dzieci i trzeba o nich myśleć i pohamować swą chuć i porywy serca. męża zapewne kocha, szanuje i wkurza się na niego, a że chemia i emocje opadły, to normalne, nie znaczy to że trzeba nowych ekscesów szukać rozwalając życie dziecku i mężowi.

Gość djghfjkghdfh
kochaj platonicznie bądź mężczyzną a nie odbijaczem czyiś żon.

Gość Hawira bejbe!!
Nie da Ci tego ojciec, nie da Ci tego matka, co może dać Ci sąsiadka...:D